לעזאזל. מכשפה רעה.

זואילי

New member
לעזאזל. מכשפה רעה.

השבוע וחצי של ימי החסד שלי ללא כאבים קשים נעלמו כלא היו. מחזור מזעזע למרות הלוקרין. בקושי מסוגלת להקליד. סוריאנו אמר שיתכן ואקבל עכשיו כי את הלוקרין קיבלתי קצת אחרי הביוץ האחרון. לעזאזל. בא לי להקיא.

ר ו מ י ה

New member
אם הלוקורין

נלקח לאחר הביוץ- הדימום צפוי. חיבוק גדול בתקווה לחודשים שקטים בהמשך

זואילי

New member
שאלה - האם כדאי לבדוק?

היום - אני מרגישה טוב יותר והדימום המאסיבי פסק. היו לי יומיים גיהנום אתמול ושלשום. גם היה לי כאב חדש לגמרי שלא עבר יומיים ולא משנה כמה משככי כאבים לקחתי. זה היה כאב ממוקד וחד בצד שמאל, ככה איפה שהעצם. באיזהשהוא שלב חשבתי שאשכרה התפוצצה לי השחלה... (יש שם ציסטה יפה). אבל לא הייתי מוכנה ללכת למיון. ועכשיו כלום לא כואב. אני יודעת שיש משהו מלחיץ בהפסקת כאב פתאומי. מה את ממליצה? הרי מה יעשו במיון?? אולי כדאי לעשות אולטרסאונד וגינלי כדי לראות את השחלה?

זואילי

New member
החלטתי בכל מקרה לעשות אולטראסאונד

רק כדי להיות רגועה. אם חלילה ארגיש רע מאוד עד הבדיקה, אז כמובן אפנה למיון, אבל עוד יומיים אפגש עם רופא המשפחה (כדי שיכתוב הפנייה לאולטרסאונד וגינלי לשחלות) ואבקש ממנו גם למשש את הבטן. ואם הכל בסדר - אז כבר קבעתי תור ליום שני הקרוב לאולט'. לפחות אוכל לראות את השינויים בבדיקה הנוכחית מול הבדיקה שעשיתי לפני מספר חודשים.

שלום שלום

הדימום צפוי וגם הכאב......לגבי הכאב.......הכאב החד והממוקד הזה שנעלם בפתאומיות מאוד יכול להעיד על ציסטה שהתפוצצה............מנסיון של שתי "התפוצצויות" כאלה............פעם בשמאל ופעם בימין (אני משתדלת לשמור על איזון) מה יעשו במיון - עכשיו כלום אז....היו מכניסים אותך ללפרסקופיה חירום שבה היו שואבים לך את הציטסה אם התפוצצה באמת מאבחנים הדבקויות ואנדו .... ושולחים הביתה ..............אם לא התפוצצה הציסטה היו נותנים זריקת וולטרן עושים מיליון בדיקות ושולחים הביתה. מה היה ב - US?

זואילי

New member
הולכת לרופא שיבדוק

יש לי תור קודם כל לרופא המשפחה שלי שמאוד מעורב בענייני. אם הוא ימליץ לטוס למיון אז זה מה שאעשה. האולטרסאונד רק ביום שני! עקרונית אני מרגישה טוב. שום הרגשה שמצריכה מיון ברגע זה. נגיד והתפוצצה ציסטה, מה התופעות מלבד כאב שהיה והפסיק? האם אני אדישה מדי?

לדעתי כן

יכול להיות דימום פנימי. יכול להיות זיהום. יכול לסכן חיים. אל תדחי.

לא לא

זה לא סוג כזה של דימום ...... כשזה מתפוצץ זה ההדבקויות והמוקדים שאנחנו מכירות ........ זה מוביל להידבקויות בין האיברים שאותם מפרידים בניתוח ומוקדים שמתיישבים וגורמים לחסימות ואותם מסירים וצורבים בניתוח.

זואילי

New member
הכל בסדר. תודה לכן יקירותיי

הייתי אצל סוריאנו, הכל בסדר. אני מרגישה מצויין ללא כאבים רגילים שמצריכים משככים וללא כאבים חדשים ומוזרים שמצריכים דאגה. הכל מינורי ונסבל. בכל מקרה יש לי תור לאולטרסאונד ומסקרן אותי לדעת אילו שינויים אני אראה שם. נקבע לי תור לניתוח וזה רק מדרבן אותי במירוץ לאימהות... תודה רבה על התגובות.

למעלה