לעזאזל המוסלמים האלה

python 4

New member
ובנוסף לכל גם אנדרומדה לא היה היום

...נראה לי שהתחילו מחדש את העונה השלישית...
כבר שמחתי שיש ביום שבת אנדרומדה ברבע לארבע ואנטרפרייז בחמש והיום היה לא זה ולא זה...

HyperNovA

New member
אם זה היה פורום אקטואליה הייתי מגיב

וכותב כאן תגובה מ-א-ו-ד ארוכה למה שכתבת. אבל מכיוון שזה פורום מס"ב אני רק אשאל שאלה כללית שאתה לא חייב לענות עליה. האם כל המוסלמים ביצעו את הפיגוע היום ? והאם הפיגוע מייצג את כל האיסלם ? תחשוב על זה אה ?

אודו

New member
הם

כולם מספקים בית גידול לדעות ולמעשים של השהידים. שראש הממשלה של מדינת המוסלמים הגדולה בעולם אומר משהו כמו "היהודים מנסים להשתלט על העולם" או משו כזה, זה לא מיצג פלח גדול מספיק בשבילך? שלא לדבר על השליטים של המדינות הערביות...

אני אענה תשובה כללית

מישהו דיבר על כל המוסלמים? הוא כתב "המוסלמים האלה" מרוצה עכשיו?

HyperNovA

New member
אוי נו באמת

הכוונה ב"אלה" לא הייתה למוסלמים הספציפיים ה"אלה" שביצעו את הפיגוע, אלא לכל המוסלמים בלשון של סלנג. כמו הערבים האלה או היהודים האלה. ואם, אבל אם זה כן היה מופנה רק למוסלמים שביצעו את הפיגוע אז אני לוקח חזרה את מה שאמרתי. חוץ מזה, הנהגה של מדינה מוסלמית גדולה שזורקת טענה נגד היהודים עדיין לא מייצגת את כל המוסלמים העולם. זה שהאומה המוסלמית נתונה לשטיפת מוח בגלל מצב כלכלי\סוציולוגי מדיני מסויים זה לא אומר שצריך לבוא אליהם באשמה. להיפך ! צריך לברר איך הבשילו התנאים לכך שהאוכלוסייה הייתה נתונה לפגיעה של שטיפת מוח של אגפים קיצוניים באיסלם. גם בגרמניה שהיה משבר כלכלי עמוק, חוסר תקווה לעתיד וזעם על המצב הקיים, אז הבשילו התנאים לאגפים קיצוניים לעלות לשלטון בתמיכת העם. אותו הדבר קורה אצל המוסלמים במדינות העולם השלישי הנחשלות. יש לי תזה מאוד גדולה על האיסלם הקיצוני והמעוות, וגם פיתרון אפשרי לעניין, אך בגלל שזה פורום מס"ב אני לא רוצה לפתח את הדיון יותר מדי.

../images/Emo32.gif קטן

נכון שפה זה פורום מסע בין כוכבים, ובתור שכזה הוא לא אמור לעסוק בסוגיות פילוסופיות עמוקות או בדברים שברומו של עולם או במחשבות אקזסטינציאליות כלשהן, אלא לכל היותר בדברים כמו מהו ספוילר, מי יותר סקסי - פיקארד או סבן, קירק טוב יותר - חי או מת, הדור הבא או הדור הקודם, שחור או לבן, כן או לא, למה או מדוע וכדומה. אבל אולי ברשות מנהלינו הנכבדים ירום כבודם, נחליק תיקון לחוקת הפדרציה ונאפשר לאנשים לעשות ספינאוף לשרשורים כדי להעלות את אשר על ליבם בכל הנוגע לעניינים שוליים כגון מעמדם של המוסלמים האלה בעולם הטרק? הועד למען מהילת השומשום בזעתר. 20% לפחות! גווווווווו זעתר (עם שומשום)!

../images/Emo24.gifראה סעיף 2-ה', חיים ידידי!

תחת תת הכותרת "מה אינו אוף טופיק", כוכבית שנייה, כתוב: "כל סוג אחר של דיון בעל אופי קהילתי ובעל תרומה לפורום ולחבריו. " משמע- אם יש דיון, ולא חשוב על מה, והוא מושך תגובות מעניינות ותשומת לב, או אפילו אם השירשור דבילי אבל אתם סתם נהנים לכם...
מבחינתי- זה לא שירשור שצריך להימחק. שירשורים כאלה נוצרים כשיש קבוצה של אנשים שבאמת רוצים לדבר אחד עם השני, וזה סימן טוב, לא תופעה שצריך להילחם בה. יכול להיות שנשרשר שירשור כזה להודעת עוף
אחרת, אבל כל עוד זה מענין או מהנה- יש הכשר מהרבנית טאשה. יחד עם זאת... אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק הודעות עוף אם הן לא עומדות בקריטריונים. just to be on the safe side. קאפיש?

טאשית, הפנייה היתה להייפרנובה

שכל הזמן טורח להדגיש איך השרשור לא קשור לנושא הפורום. c'est tout.

Bajoran Priest

New member
את יודע צרפתית, חיימק'ה?

כי אני לא.. אבל אני יכול לעשות כאילו שאני יודע. <מחפש פואנטה> <חושב שהוא מוצא> <אזעקת שוא>

tivol man

New member
הרבנית../images/Emo188.gif

הפורום כשר? מפרידים?חלב ובשר? בנות ובנים? צניעות ושמחה? פיצוצי חלליות וכוהנים? הרבנית??

זהו בידיוק!!גרמניה

"|גם בגרמניה שהיה משבר כלכלי עמוק, חוסר תקווה לעתיד וזעם על המצב הקיים, אז הבשילו התנאים לאגפים קיצוניים לעלות לשלטון בתמיכת העם... אותו הדבר קורה אצל המוסלמים ", כלומר מבחינתך גרמנים ונאצים באשר הינם אינם אחראים לאי נעימות שקרתה ליהודים ,מה הם אשמים הגרמנים ה"מסכנים", הכול היטלר וההנהגה, הנאצים היו זכים כשלג בסך הכול מילאו אחרי פקודות..

HyperNovA

New member
עם כל הכבוד,

התגובה שלך, בפעם השנייה רחוקה מלהיות ראויה לבן אדם אינטיליגנטי, ואף מעליבה ומעצבנת אותי, ואני לא בן אדם שקל לעצבן אותו. בשרשור אחר אתה מאשים אותי בקיצוניות דתית ונסיון להראות את הדת היהודית כדת "עליונה", בשרשור הזה אתה בא עם נושא כל כך רגיש, ועוד יש לך את החוצפה לזרוק כלפי האשמות כל כך חמורות בקשר לדעותיי על גרמניה בשנות ה-30,40 ?? מי נתן לך את הזכות לסלף את דבריי בצורה כה חמורה בלא ביסוס על הגיון ומה שכתבתי בכלל, ולהגיד לי מה הדעות שלי ?! "כלומר מבחינתך גרמנים ונאצים..." כלומר מבחינתי ?!?? אתה בא ומסלף את דבריי בכל דרך אפשרית כדי לבוא ולזרוק כלפיי טענות חמורות בקשר לדעותיי ?! איך הניתוח החברתי שנתתי לעליית הנאצים לשלטון והשוואתו לעליית הפנדמנטליזם הקיצוני בעולם המוסלמי קשורה לעובדה שאני כביכול, לא מאשים את העם הגרמני בזוועות השואה ומאשים רק את ההנהגה הנאצית שכביכול לפי מה שאתה טוען שאמרתי, הוציאו את מדיניותם לפועל על גב הגרמנים !!?? אם היית קורא בעיון ואולי היה לך קצת יותר שכל בקודקוד, אולי היית רואה שהניתוח שלי היה לפשר עלייתם של הנאצים לשלטון ותו לא. זו עובדה היסטורית ואמת שאיננה ניתנת להפרכה שאומה במצוקה זועקת במצבים נואשים לפתרונות נואשים ! מהניתוח המבוסס שלי, לפירוש האידיוטי שלך יש דרך ארוכה ומפותלת של בורות וחוסר יכולת הבנה בסיסית. סלח לי אבל או שאתה צריך לשפר בצורה משמעותית את יכולות הבנת הנקרא שלך או שאתה פשוט מפגר...

HyperNovA

New member
אני מצטער, אבל השרשור הזה היה אמור

להיות תגובה להודעה קודמת שפרסם עמיתי לפורום אדנר וויג'ין בשרשור: "לעזאזל המוסלמים האלה" תחת הכותרת "זהו בידיוק!!גרמניה". בטעות עשיתי הוסף הודעה במקום להוסיף תגובה לכותרת שלו. אם אחד מהמנהלים קורא את זה, אנא צרפו את ההודעה במקום המתאים.

itstzar

New member
אתה יודע, יש כאלה שלפעמים פשוט

לא שווים לבזבז עליהם אפילו מיליגרם עצבים

למעלה