עם כל הכבוד,
התגובה שלך, בפעם השנייה רחוקה מלהיות ראויה לבן אדם אינטיליגנטי, ואף מעליבה ומעצבנת אותי, ואני לא בן אדם שקל לעצבן אותו. בשרשור אחר אתה מאשים אותי בקיצוניות דתית ונסיון להראות את הדת היהודית כדת "עליונה", בשרשור הזה אתה בא עם נושא כל כך רגיש, ועוד יש לך את החוצפה לזרוק כלפי האשמות כל כך חמורות בקשר לדעותיי על גרמניה בשנות ה-30,40 ?? מי נתן לך את הזכות לסלף את דבריי בצורה כה חמורה בלא ביסוס על הגיון ומה שכתבתי בכלל, ולהגיד לי מה הדעות שלי ?! "כלומר מבחינתך גרמנים ונאצים..." כלומר מבחינתי ?!?? אתה בא ומסלף את דבריי בכל דרך אפשרית כדי לבוא ולזרוק כלפיי טענות חמורות בקשר לדעותיי ?! איך הניתוח החברתי שנתתי לעליית הנאצים לשלטון והשוואתו לעליית הפנדמנטליזם הקיצוני בעולם המוסלמי קשורה לעובדה שאני כביכול, לא מאשים את העם הגרמני בזוועות השואה ומאשים רק את ההנהגה הנאצית שכביכול לפי מה שאתה טוען שאמרתי, הוציאו את מדיניותם לפועל על גב הגרמנים !!?? אם היית קורא בעיון ואולי היה לך קצת יותר שכל בקודקוד, אולי היית רואה שהניתוח שלי היה לפשר עלייתם של הנאצים לשלטון ותו לא. זו עובדה היסטורית ואמת שאיננה ניתנת להפרכה שאומה במצוקה זועקת במצבים נואשים לפתרונות נואשים ! מהניתוח המבוסס שלי, לפירוש האידיוטי שלך יש דרך ארוכה ומפותלת של בורות וחוסר יכולת הבנה בסיסית. סלח לי אבל או שאתה צריך לשפר בצורה משמעותית את יכולות הבנת הנקרא שלך או שאתה פשוט מפגר...