לעזאזלללללללללל

RoY Circa182

New member
לעזאזלללללללללל

נגמר הנסיון החינם של הוי אוו די!!!!! חג שמח

Satla ruleS

New member
מה איתכם אנשים

תעברו כבר ליס!!!!!!!!!!!!!!

RoY Circa182

New member
יא גנובה!!!

מי יפסיד טנלובלה בע"מ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם זה לא מצחיק אני באמת רואה את זה...שמעו זה מרתק...והיה לי הרבה בגרויות...אז זה גם תירוץ אבל באמת שזה אחלה ד"א לכם אין גיא פינס - נה נה בננה תחת של...איגואנה!!!! חה חה חה די קיצר...הוט זה דבר הכיטוב שיש יש לנו ביפ ולפני שנה וחצי ככה אמרתי אם יהיה אקסטרים זה יהיה הדבר הכי מושלם כבר שנה משו כזה יש לנו גם אקסטרים וגם ביפ ואני כבר לא רואה אקסטרים ואין...אין...איןןןןןןןןןןןן...ממש א-י-ן על ביפ!!!!! יהו ואין ווי אוו די :( עולה 10 שקל עכשיו...בלאט

B182

New member
זה כבר לא 'אין' להגיד הוט

עכשיו אומרים 'שוס'

Satla ruleS

New member
../images/Emo11.gif

לך אין השיר שלנו!! ופרוייקט וואי!! וערוץ יס וואי וערוץ יס וויקנד-ערוצים הכי נדיריםםםם בארץץ! אז אז אז אז אז אז אז שששששששששששששששששששש שטלנובלה בע"מ תלך ל*ביפ* ול*ביפ* עם כל הכוסיות האלה שיש שם ועם עופר שכטר והתחת שלו
מועאהעאהאעאהעאה אני ילדה טובה..מצנזרת
ננה בננה תחת של איגואנה ובננה ואילנה
וגיא פינס זה סתאם..וואי בעשר יותר שווה!!!!!!!

RoyBlinkBoy

New member
יס לוקחים..

ועזבו אותי מהטלנובלות.. שתיהן נחמדות ומצחיקות ומשתיהן בסוף נמאס.. גיא פינס מעפן.. וואי בעשר גם לא משו.. אלה לא הדברים החשובים.. ביפ טוב בהחלט אבל יס עדיין לוקחים..

N 1 F 8 R 2

New member
ביפ זה הערוץ הכי טוב בכל הטלוויזיה

חחח מה אני יעשה בלי הרצועה.. התוכנית הכי טובה בעולם

RoyBlinkBoy

New member
אממ אתם יודעים שהכלב בא מיס בכלל?

הכלב מהרצועה בא מפרויקט וואי.. חח אפילו בזה העתקתם..

RoY Circa182

New member
חחחחחחחח שוס

אממממ שתקו נו הוט זה משו אחד הטובים ואתם מקנים ויס זה של זקנים שמקליטים כול דבר וכול הy הזה כבר מבלבל ת'*ביפ* שלנו כי הביפ שלנו הוא הביפ הכי טוב בארץ ואין לכם פ'יוצרמה סאוטפארק מאד טי וי רצועה נדודי שינה חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרו קארי ועוד הרבה סדרות שבחיים לא הייתם חולמים עליהם כשהייתם ישנים 7 שנים

michalas

New member
תכלס ../images/Emo9.gif

איזה מגניב לגלות שאני לא היחידה שמכורה לערוץ הזה חח ולטלנובלה בע"מ

N 1 F 8 R 2

New member
חחח נדודי שינה זאת

התוכנית הכי קרועה בעולם.. וגם איך אפשר לחיות בלי חברים..

RoyBlinkBoy

New member
חברים גם לנו יש

ואתם לא יודעים מה אתם מפסידים ביס וויקנד וביס פלוס..

Satla ruleS

New member
../images/Emo45.gif

יס וויקנד ערוץ נדיר ביותר! סמולוויל, דה או.סי, מגרש ביתי..מדיי פעם יש סרטים יפים..ועוד המון! וזה גם מעביר את הסופשבוע [במקום לראות שידורים חוזרים של מלא תוכניות
]

RoY Circa182

New member
סמוולוויל חמודים קטנים...

יש לי כבר עונה חמישית ואחרונה... אז אנחנו לא בואתה ליגה גם במחשב עם הייס שלכם וזה רק סוף שבוע מה הכייף בזה???????????????????? והחברים שלנו...הם חברים טובים!!!!!! שיש הרבה פרקים מכול הזמנים!!!! אךךךךךךךך חברים תעשו לי ילד ולא ביחד כי זה דוחה.... אתם 6 זה מספיק זוג כול אחד אז תעשו 3 ילדים סבבה? תשלחו מדואר רשום ביי

Satla ruleS

New member
סליחה?!?! ../images/Emo2.gif

ואם גם לי בא שחברים יעשו לי ילד? בעצם בא לי שלישייה.. יעאנו מכל זוג.. שיט איך אני יפרנס את כולם?!
טוב אללה נסתדר..תמיד יש את המליונים שמביאים למובטלים;] אה רייגע בא לך שהילדים שלך יהיו חברים של הילדים שלי?
בוא נלך יחד למגרש המשחקים!! כן כן!!

RoY Circa182

New member
לא...

אני לוקח אותם רחוק ממך!!! את תהפכי אותם לסטלנים!!! את תתני להם את...את...את..."החומר האסור!" את מעתיקנית הם ילדים שלי וחברים הם לא חיות...הם מביאי משו מינימלי...1 מכול אחד זה נורמלי... מגזימנית אחת!

RoY Circa182

New member
חוץ מזה....

קחי את את חברים אני אבקש מהשחקנים בסמולוייל קלארק ולאנה שיעשו לי ילד... אךךך...אפילו אני מוכן לעשות אותו לבד עם לאנה... אוייייי איזה מושלמת וגם קלארק... יו =\ בחיים לא אמרתי על מישו שהוא כוסון אבל הוא!! כוסוןןןןןןןןןןןןןןןן (נפגש בפורום גאים גאות) חחח סתם בכול אופן הוא מושלם והיא מאוד... ואני מאוהב בשניהם ואמרו לי פעם פעמיים או שבע שאני יכול להיות הבן שלהם בגלל המראה שלי אבל אני לא זוכר כמה כוסות וודקה צריך לשתות בשביל לחשוב ככה אל תסתמכו על 21

למעלה