לעורר אהבות ישנות

Anin17

New member
מקלות סינים מפחידים אותי

סין בעיניי מצטיירת כחאפרים גדולים ועוד כשמעורב בעניין עץ שחשוב לעבוד עליו נכון ולייבשו היטב על מנת שלא יתעוות אחרי כמה מכות ומי כמו הקנדים שיודעים לעבוד עם מייפל יכולים לעשות זאת טוב יותר?

9ball master

New member
הארה

זו לא טעות כתיב
הציוד המיצר בסין עבר שיפור ניכר ב 10 שנים האחרונות ונכון להיום ביחס למחיר מדובר בקניה הכי טובה. אני אישית עדיין ימליץ לאנשים ללכת על ציוד ברמה יותר גבוהה אך שם יחס המחיר לעומת מה שאתה מקבל שונה. אם מישהו מחפש מקל לתחילת הדרך שלו בספורט והוא לא בטוח עד כמה רציני הוא רוצה להיות אז אין טעם לבזבז אלפי שקלים והאופציה הסינית היא לא משהו שיש לוותר עליה כל כך בקלות

רשמים מ"השולחן הירוק"

בגדול התאכזבתי מרמת התצוגה שם. כדורים זבליים לגמרי וקשה להתרשם ממקל עם כדורים ושולחנות לא פחות גרועים. ההתלבטות עכשיו היא : עם לקה או בלי? האם בד"כ משייפים קצת את הלקה כדי שיהיה יותר חלק? לאיזה מקלות סיניים התכוונת? האם dufferin, bce, john parris הם סיניים? אני עדיין פתוח להצעה ליד שנייה. 17-18oz , אינץ9 טיפ , אש. אם למישו יש מה להציע מוזמן להשאיר לי מסר. חובה במצב שמור לגמרי.

Anin17

New member
dufferin מקנדה ו-bce מאנגליה

לגבי האחרונים אין לי מושג אל תשכח שיש עוד מקומות

איזה עוד חנויות מומלצות?

ראיתי ב"בילאירד סנטר" חברה שנקראית silverton , נשמע לי סיני אם אתה שואל אותי. איפה יש לוח ליד שניה של מקלות?

Anin17

New member
יש רשימה בדפי זהב

הלינק ארוך מדי אז תצטרך לעשות העתק הדבק http://www.d.co.il/?arena=Business&displayFullResults=0&esi=c45dd93379693855357fdb992b683dd5&formGroup=main&headingCode=6000&headingName=%E1%E9%EC%E9%E0%F8%E3%2C%20%F1%F0%E5%F7%F8%20%E5%EE%F9%E7%F7%E9%20%F9%E5%EC%E7%EF&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Summaries&queryHeading=%F1%F0%E5%F7%F8&sessionId=6691129501762 לוח משומש באתר הזה http://www.snooker.org.il/

9ball master

New member
john parris

יושב בלונדון, לגבי השאר קיבלת תשובה. המקלות הסינים בדרך כלל באים עם שמות יותר "מפוצצים" ובדרך כלל נראים יותר טוב ממקלות אחרים שעולים יותר. על עצים עם סיבים פתוחים כמו ash בדרך כלל הגימור הוא מבוסס שמן והוא מרגיש כמו ללא גימור, על עצים עם סיבים סגורים כמו מייפל בדר"כ יש גימור יותר מאסיבי בכל מקרה לא מדובר בלקה, כיום הגימור הוא בדרך כלל UV כמו הגימור שיש על מכוניות

9ball master

New member
אם אתה שואל אותי....

אני הייתי הולך על dufferin חדש, העלות היא בסביבות 500 ש"ח, מדובר בקנייה הכי טובה שתמצא בחנות בארץ. בנוסף dufferin פשטו רגל עקב טעויות ניהוליות של הילדים שירשו את החברה (מדובר באחת החברות הותיקות בעולם) כך שמה שיש היום בחנויות זה מה יש, לא מייצרים אותם יותר וחבל כי במחיר שלהם הם לא רעים בכלל, כאשר המלאי יגמר בארץ אני מאמין שכל מה שישאר או מה שיחליף זה יהיה מתוצרת סין

Anin17

New member
הבעיה בלקנות בחו"ל היא שאתה לא יכול

לראות אם המקל מתאים לך, לא תוכל להרגיש איתו ולא תוכל לשחק איתו לפני הרכישה כמו שלא תקנה רמקולים מבלי להאזין להם עם הדיסקים שלך כמה שעות טובות(תחום משותף) וגם אחרי הכל ההבדל זניח מכיוון שעל ציוד ספורט משלמים רק מע"מ 16.5 אחוז

9ball master

New member
זאת בעיה אמיתית

זה נכון שקונים מקל מבלי לנסות אותו אז לא כל כך יודעים במה מדובר אבל אם אתה לא מבין כל כך אז כל מה שתקנה יהיה אותו הדבר - חדש כך שזה לא כל כך משנה. אם אתה מבין בציוד ביליארד ואתה מודע למשקל שאיתו נוח לך ואתה מודע לנקודת שיווי המשקל הרצויה לך ואתה מבין את ההבדלים בהתנהגות של החומרים השונים אשר מרכיבים את המקל אז להזמין דרך האינטרנט לא אמורה להיות כל כך בעיה כי אתה יודע מה הזמנת ואתה יודע איך המקל אמור להרגיש, כמובן שזה לא במאה אחוז אבל קרוב, אני למשל הזמנתי מקל פול בהזמנה מיוחדת, ייצרו לי מקל על פי דרישות שלי של משקל, נקודת שיווי משקל, חומרים וסוג המחבר והגיע לי מקל מושלם, פעם ראשונה ששיחקתי איתו השבוע והמקל הרגיש כמו כפפה שהתאימה לי בול, אז נכון זה עלה לי מעל $2000 אבל יש לי מקל שהוא מושלם בשבילי

Anin17

New member
ברוך הבא לפורום

יש לך כינוי מעניין איך הגעת אליו? 9BALL התרשמתי מאוד מהידע שלך ומהנכונות לעזור
השירשור נכנס לטאגליין אני עצמי גם מתכוון לרכוש מקל בקרוב והשירשור הזה תרם רבות לידע שלי אני רק מוסיף שיש לוחות למקלות באתרים בקישורים ושווה לחפש שם מציאות התמורה שתקבל לכסף תהיה גבוהה יותר

9ball master

New member
מציאות

גם ב e-bay יש מציאות לפעמים הן אמיתיות ולפעמים הן לא, השאלה היא האם אתה מחפש מציאה או שאתה מחפש מקל שיתאים לך

Anin17

New member
מציאה בשבילי זה

מקל שלא עבר הרבה בחיים שלו שמתאים בדיוק לדרישות של מה שחיפשתי ובמחיר יחסית נמוך

9ball master

New member
לידיעתך

אני יכול לקחת כמעט כל מקל ולא משנה באיזה מצב הוא ולגרום להראות כמו חדש ולמכור אותו למישהו מתחיל שלא מבין במקלות, אם אני יכול לעשות זאת אז גם אחרים יכולים, באמת שאין לך דרך לדעת באמת מה עבר על המקל.

mr snooker12

New member
טוב אז ככה

הספקתי לקרוא הכל ומה לאמר 9ball master ענה בצורה מושלמת לכל תגובה שלו עכשיו ככה לגבי מקל כמו שאתה רוצה אחי אז נכון אני אישית יודע שהוא טוב יש לי כבר נסיון של כמה שנים ולא מזמן יצא לי לרכוש מקל משומש בול כמו שאתה מדבר והוא מעולה (עם הפסים השחורים) ושל חברת דאפרין שהיא די בסדר לדעתי אני מציע לך אם אתה לא ממש בקטע אז לברר אולי לקנות מקל משומש שתוכל להשיג אפילו ב-200 שקל גם במצב טוב אני את שלי קניתי מחבר יותר נכון קיבלתי למרות שהוא היה בלי ראש ולא יצא לי לשחק בו אבל בגלל שיש לי קצת נסיון בקטע אז ידעתי שזה טוב וכששמתי לו ראש ועם קצת זמן שהראש נהיה קטן הוא פשוט טוב אז אני מציע לך לברר טוב טוב לפני שאתה קונה .......תבדוק שהוא נוח לך מבחינת המשקל ושנוח לך לשחק איתו ......לי אישית יש עוד מקל בחלק אחד ולמרות זאת יש לי אותו הרבה זמן והוא יותר נוח לי מהשני חלקים ומבחינתי יותר ישר אפילו אז ככה שלא שייך מה אתה קונה העיקר שתרגיש בנוח במשחק שיהי לך בהצלחה בהמשך .

Anin17

New member
לעורר אהבות ישנות

ההודעה הקודמת ישנה ואינה קופצת עוד

למעלה