לעוף

לעוף

כל כך כמהתי לנגיעה אחת רכה שתבוא ולא ידעת פנקת אותי ככתוב בספרים הפתעת בארוחות והדלקת לי נרות ואני הייתי זקוקה לנגיעה רכה כשהייתי כואבת כל כך ולא ידעת מדוע אני תוקפנית אך כולנו זקוקים לחסד כולנו זקוקים למגע נתת בלי לרצות לקחת אבל אותה נגיעה רכה לא ידעת לגעת

אחלה שיר

באמת מרגש. אמנם לא מאסטרפיס כיצירתי המהוללת על השממית אולם בנדיבותי כי רבה אעניק לך מקום שני אוריאנה

לנו הפולנים אין מטבוחה

אז כשבא לי חריף אני הולכת להודית שבפינה. אמנם הם יקרנים אבל... אחאחאח... שווה כל שקל... אוריאנה

noam011

New member
אם יש לך הודית בסביבה אז אני מקוה

שכבר למדת על נפלאות הוינדלו אני הייתי מכור לוינדאלו משך כמה שנים. אגב תגידו לי, עוד פעם אני הגבר היחיד פה או שזה נדמה לי ? נראה לי שעוד פעם דפקו אותי בתורנות נוכחות גבר בפורום. שהרי מישהו חייב ליצג את המין שלנו. אבל חבר`ה הגזמתם. איפה גוגי ? איפה עינבר ? בואו תחליפו אותי קצת.... אני רוצה ללכת לשירותים

מה זה וינדאלו?

כל שאני יודעת על הודו מסתכם בקצת יותר מעוף טיקה מסאלה וקאמה-סוטרה. אז אתה הגבר היחיד פה. חייך אכלת אותה. אוריאנה נ.ב עבר, בטח שעבר. כמו גדול. אבל לא היה כתוב שם כלום - זה בכוונה?

noam011

New member
כתבתי לך תגובה אבל משום מה היא לא מ

אז אני אכתוב שוב בקיצור וינדאלו הוא מין ממרח, שנראה כמו ריבת תאנים, קצת חריף. אבל לא סתם חריף כמו סחוג, אלא משהו הרבה הרבה הרבה יותר עשיר. אני מזרחי, אז אין לי בעיה עם חריפות שלו. לגבייך, אני לא יודע אם ימצא חן בעינייך. אבל אני חושב שהוא שווה שווה טעימה לניסיון. כל כך משנה את התבשילים. כשאני הייתי מבשל רוטב לפסטה או כל מיני דברים אחרים, תמיד הייתי מוסיף מעט vindaloo, וזה היה כל כך מוסיף.... אוהההההההה איך אני נזכר בvindaloo בערגה אההההההההה היו ימים B-) נ.ב. מה עבר ? על מה את מדברת ?

ה-שונית

New member
אה...

(מבט תמוה מרוח על פני) רק לפני שניה הופיעה תגובתי להודעה הזאת... אוריאנה... שוב כהרגלך... קרעת אותי מצחוק!!! ותגובתי שנמוגה היתה כדלקמן: אני מתאפקת שלא להגיב במתקפה חזיתית כפי שספגה ממני יערית ;-) בכל זאת בחורה חדשה.. ויש לקדם את פניה בברכה (והרי מי אני שאחסום מכן להתחלק בגברים ללא שברים עשרוניים) (בנות... הצילו... תחזיקו לי את הידיים.... זה עולה לי בבריאות)

יערית

New member
אתן גדולות!!!!

תאמינו לי העירבוב הזה של פולניות ומרוקאית אחת הולך טוב... הפלתן אותי מצחוק כאן,ואני לא יכולה לצחוק לעצי,זה מגוחך:) יערית(שכנראה תפרוש מהמירוץ לבית הלבן)

יערית

New member
שונית עוד דבר קטן

לגבי הגברים ללא שברים עשרוניים, נראה לך שבכל זאת ניתן להוסיף להם 0.000000000000000000001? הודה לך על התשובה. יערית(שממש מתקשה במתמתיקה עם שברים עשרוניים)

ה-שונית

New member
שוב ...

נמוגה לי תגובה במרחב הוירטואלי-קוסמי...שתוכנה היה כדלקמן: מאחר ואני יוצאת ולא אהיה פה כדי לספוג את הריקושטים... וממילא מעולם לא היה לי מחסום לפה... כל שרציתי לאמר היה: ``אז שתלמד כבר לגעת בעצמה.. מה יש?`` ועכשיו המורה יוצאת לכבוש את העיר בשנית... אז לילה טוב בנות שלי... ונא להתייצב בזמן לשיעור מס` 3 שיועבר כאן מחר!!! ויערית - לשאלתך - לא רבתי!!!! שונית (האישה והבילוי)

שונית - האישה והחייזר

אל תהיי מרשעת מגעילה וקנאיתית. שמת לב לחריזה המופתית ``ארוחות - נרות``? הנה לך שירה צעירה במיטבה. אוריאנה

זה לא נשלח אז הנה שוב:

תאומתי הבלתי-זהה }{ מעריצה שרופה שלך! עד השמש ובחזרה עד הירח ובחזרה אוריאנה

למעלה