לעומת עבדכם הנאמן....

dancing gabriel

New member
לעומת עבדכם הנאמן....

ריימון ביין כנראה לא קיבלה בלילות האחרונים והיא דיי עצבנית :p הנה הצהרה שלה שהיא שיחררה בנוגע להרבה דברים. החל בהכחשת שמועות, וכלה בכך שהיא טוענת שמייקל ממש בפינישים אחרונים באלבום שלו, וכן בהאשמות נגד כתבים מסוימים כדגומת בכיר ליבה של שרונה פולפולה...רוג'ר פרידמן. לא ראיתי שזה פורסם פה, אז בבקשה: FOR IMMEDIATE RELEASE CONTACT: Raymone K. Bain June 27, 2007 Washington, D.C. …. There have been several news reports regarding Mr. Michael Jackson that are untrue, defamatory and malicious in nature. Mr. Jackson is not bedridden nor on any type of medication…including painkillers. In fact, Mr. Jackson is doing very well, and conducted a meeting with his advisors yesterday, which included Former Attorney General Benjamin R. Civiletti, and Rev. Jesse L. Jackson, Sr., among others. There was no press release issued from Mr. Jackson’s organization regarding any European tour plans. Despite reports to the contrary, Mr. Jackson is currently in the studio putting finishing touches on his music. Mr. Jackson has not “left” Las Vegas nor is he being “evicted” from his residence in Las Vegas. He decided not to exercise the option to purchase the house. Period. Mr. Jackson does not believe that his brother, Randy Jackson, has stolen monies from him, nor does he believe that Randy, or any of his family members, would ever steal from him. Reports regarding the same were untrue and malicious. Contrary to published reports, Mr. Jackson is neither losing, nor is he selling his share of the ATV/Sony partnership. Reports regarding the same are ludicrous, without merit, and are being written without sufficient personal financial information to make such an unwarranted pronouncement. -2- Mr. Jackson is concerned that his assistant, Grace Rwaramba, is constantly being attacked by Fox News’ Roger Friedman. There have been vicious and untrue reports concerning Ms. Rwaramba, who lives a very private life and has done nothing wrong, but is being attacked for her professional relationship and proximity to Mr. Jackson. While in his entire career, Mr. Jackson has never uttered a disparaging word to any reporter, nor has he ever used or instructed his security to use any force toward any reporter, there are those whose vehement hatred for Mr. Jackson has reached a level where all journalistic integrity has been lost, in order to write reports for which there is no substantiation, are untrue, written to create a frenzy, or used to try and destroy Mr. Jackson’s image. They know who they are; and, this is a sad commentary…a commentary which Mr. Jackson’s attorneys will address

g a g a

New member
אוּ וָה! ../images/Emo12.gif ריימון עצבנית אש! ../images/Emo12.gif

הפסקה האחרונה רומזת למלחמה שתפרוץ בקרוב? [בין מייקל לכתבים מסויימים?]... אים ספק שמישהו הגדיש את הסאה הפעם ברמות... לא זכורה לי הצהרה עצבנית כזאת מאז תחילת העסקתה של ריימון. גבינקה, תודה רבה

VAMPhantom

New member
טנקס גבי!../images/Emo45.gif ... אגב, לצורך רענון.

האם יש מי שמכינים כובעים לאכילה?!;)

g a g a

New member
בוא נמתין עם אכילת הכובעים עד לצאת האלבום../images/Emo13.gif

הוא שאל אם מכינים........

הוא עוד לא ביקש מכם לדפוק ביס
הוא פשוט היה נחמד והזכיר לכם להכין אותם עם שוקולד או משו...

TalovesMj

New member
אבל אבל אבל

יהיה להם כל כך הרבה לאכול ש... הם לא יוכלו לאכול את כולם ביחד:)

VAMPhantom

New member
לא נורא;) אני בטוח...

שיהיה להם נחמד להפגש יחדיו ולעזור אחת לשני לגמור הכל מהצלחת...

g a g a

New member
../images/Emo6.gif קרועה! תגידי טל, את יכולה לעזור לי פליז?

תמצאי לי את השרשור שבו אני הבעתי את דעתי לגבי תאריך יציאת האלבום החדש של מייקל. אני לא זוכרת אם אני אמורה לאכול כובע או לא XD הקיצר שלחי לי למסר או משו :X

TalovesMj

New member
בארור! אבל אפשר להשפיל אותך פה?../images/Emo152.gif

אני אמצא לך שנייה:)

g a g a

New member
אה. אמ. ../images/Emo12.gif. מה, רציני? אני הייתי מקבוצת

מנשנשי הכובעים?
לא זכרתי :X רגע, מה מבחינתך נחשב לאכילת כובע? אם אמרתי שיצא ב2008 זה נחשב לאכילת כובע? XD

TalovesMj

New member
אמממ

תלוי איפה ב2008 חיחי. רציני אבל לדעתי המקסימום של 2008 זה שבתחילת השנה אנחנו עם סינגל אחד ביד וסופרים את הימים עד ליציאת האלבום. תנסי להזכר מה ענית בסקר הזה http://www.tapuz.co.il/forumspolls/PollForumsResults.asp?PollID=22011 ואם את מה4 האלה שהולכים לקבל כובע על חשבון הבית. אני זוכרת שאמרת משהו על האלבום כנראה זה היה ב- www.MJJIL_RIP(2006-2007).com לא זוכרת מה זה היה
ומה חשוב העבר
מה את חושבת עכשיו?

g a g a

New member
honestly?

we're out of gas... סתם
אני בכנות לא זוכרת אם עניתי בסקר "בשנה בקרובה" או "בשנתיים הקרובות". אבל בטוח עניתי לאחת מהאופציות האלה. this means NO HAT FOR ME YAY

VAMPhantom

New member
נדחפתי בכדי...

לא לערער לה ת'בטחון העצמי!
(טל - אין לוותר!;) אין יוצאים מהכלל!

איכססססססס רוג'ר חייב למות!

ע"פ שם משפחתו הוא יהודי ומתווסף לרשימת "עלוקות מוצצי הדם" (שחייבים למות) מה נוא אמר על גרייס?!?! אהבתי איך מייקל חי בסרטים עלק הוא לא על סמים
, עלק המשפחה לא עושקת אותו ומשקרת לו לא יודעת לגבי רנדי אבל משפחתו עעשקה אותו ניצלה אותו שיקרה לו כל חייו ויתרה על זאת עשתה על גבי הכפשתו כסף ותהילה. יתרה על זאת מאסתי בשמועות של כל שני וחמישי שהוא מוכר איזה קטלוג או זכויות או שמפנים אותו מבית חלאס! תוקפם של השמועות שמייקל מוכר ומפונה ממקומות עקב פשיטת רגל פגו בעידן הקרח. בנוסף לזאת אהבתי את המשפט: "Ms. Rwaramba, who lives a very private life and has done nothing wrong, but is being attacked for her professional relationship" professional relationship?? עלק מקצועית, כאילו הוא לא מזריע אותה על בסיס יומי
אני לבד פה במערכה? שרונה אני מעבירה את השידור אלייך>>>>

dancing gabriel

New member
3 או 4 סינגלים עד סוף השנה XD

קודם כל מוזר שבאתי לפנות בוקר וראיתי שהודעה שלי נמחקה משרשור החוקים...מוזר :X ולונשא אחר, רוג'ר פרידמן וביין אשכרה נכנסו למועדון קרב. זה כבר גובל בתגובות הדדיות אחד לשני באמתעי התקשורת. רוגר פרידמן התחיל לקרוא לריימון ביין שקרנית עקב התגובה הנזעמת שהיא הוציאה, ואחת הטענות המרכזיות שלו היא שביין משקרת, שיקרה וממשכיה לשקר בכל ההודעות שהיא מוציאה מטעם מייקל ג'קסון, שהמרכזית בהם היא זאת שמייקל עובד על אלבום חדש, בעוד שלמעשה הוא בכלל לא באולפן ולא עובד עליו וריימון סתם משקרת שהיא אומרת למעריצים שהוא שלב הפינישים. ביין בתגובה הוציאה הודעה שאומרת בן היתר כתגובה ישירה לטענה של פרידמן- "האלבום ייצא לפני סוף השנה, ולפני שהוא ייצא ייצאו קודם לכן 3 או 4 סינגלים ממנו XD".... מה שאומר שהסינגל הראשון.....מחר?!?!?!?

abigaillovesmj

New member
תודה על החדשות ../images/Emo140.gif

לא ברור לי מה ריימון ציפתה שיקרה כשהיא הוציאה את ההודעה הראשונה שלה ואיימה על פרידמן בתביעה. זה היה דיי ברור שהוא יעשה בכוונה רק כדי לראות אם באמת מייקל יתבע. ולדעתי מייקל לא יתבע כי זה בדיוק מה שרוג'ר ופוקס רוצים. חוץ מזה שהוא מבלה מספיק זמן בבתי המשפט וגם דיי קשה לזכות בתביעה על הוצאת דיבה בארה"ב מכיוון שצריך להוכיח שמה שמדווח אינו נכון. לא שזה יהיה בעייה להוכיח, אבל זה יכריח את מייקל לגלות דברים על החיים הפרטיים שלו וזה בדיוק מה שהוא לא רוצה לעשות. מה אתם חושבים, ביין משקרת? אני גם לא כל כך סומכת עליה, היא עושה מלא פאשלות ולא בכלל לא מצטיירת בעיני כטיפוס אמין. אבל מדי פעם היא נכנסת לשוונג של הכחשות וזה לצערי הרבה יותר ממה שהדוברים הקודמים של מייקל עשו. אז במובן הזה היא הדוברת הכי טובה שהייתה לו- כמה עצוב
אלבום השנה? אמן אבל זה אומר שמכונת יחסי הציבור צריכה להתחיל לעבוד בסביבות עכשיו. אם זה יקרה אני אהייה מאושרת אבל עם מייקל אי אפשר לדעת. אבל מה שבטוח הוא שפרידמן עצמו לא אמין בעליל. יש לו אג'נדה לכתוב כתבות נגד מייקל, כנראה שמישהו משלם לו לשם כך. אחרת אין שום הסבר הגיוני לאובססיה שלו שהתחילה עוד לפני וינס. 99 אחוז ממה שהוא כותב מתברר כשקרים, לא שזה מונע ממנו מלהמשיך לכתוב. לדעתי לו לא צריך להאמין בכלל. שיכתוב מה שהוא רוצה, אני מחרימה אותו כבר הרבה זמן. לדעתי ולצערי רוב הקוראים שלו הם מעריצים ואולי אם מלא אנשים יפסיקו לקרוא את הכתבות שלו הוא ירגיש שהוא לא מגיע לאף אחד וימתן את עצמו קצת. אם לא בכל מקרה לא נפסיד כלום.

g a g a

New member
תודה על החדשות, גבי ../images/Emo39.gif

עד שסוף סוף יש קצת אקשן בגזרת מייקל, זה אקשן שקשור לריימון?
מה כ"כ כואב לכתבים האלה להניח למייקל? מה הוא עשה להם בגלגול קודם שכ"כ הופףך אותם לאובססיביים לגביו???

למעלה