לעומר שאלה נוספת??

OVADLT

New member
לעומר שאלה נוספת??

נראה ששכחת אותנו שם מאחור אז בהמשך למה שרשמת לי בדף הקודם נתתי לו כבר לפני שיצרתי קשר להתבשל בדייסה שלו מזה שבוע וחצי ואח"כ יצרתי קשר דיברנו אמרתי שאני מוכנה לעזטר לסדר את הקשר נפגשנו הוא הזמין אותי להורים שלו בערב שישי מיוזמתו ואח"כ גם ביקש להיפגש בשבת ואכן נפגשנו הלכנו יחד לסרט היה כיף כמו בפגישה הראשונה שלנו הרגשתי אהבה מצדו למרות שהוא לא אומר אני רואה מבחינתו אהבה הוא מתרקשר מתעניין נפגשים אני משתלדת לא ללחוץ ולא להיפגש כל יום אלא ללכת לאט לאט השאלה אם את רואה אצלו אהבה אם יש לו רגש אליי או יותר נכון אם הרגש נבנה מחדש אצלו? האם זה נכון מה שאני עושה להפגש לא כל יום את יודעת להדליק את הניצוץ חזרה לאט לאט אני יוזמת אבל נותנת גם לו בשבת הוא יזם את הפגישה אניעזרתי אח"כ כמובן שקבענו אבל היה ממש כמו הדלקת ניצוץ הרגשתי שהוא אוהב ונמשך השאלה אם אני לא טועה כי אני רוצה להרגיש ככה? שאלתי האם בעלי אוהב אותי? האגאלאז ת'יוואז אות'ילה הפעם זו שאלה אחרונה את רואה רגש מצידו? רצון להיות איתי?

אני רואה תקיעות.

זו לא אשמתו, זה המצב הקארמתי שהוא נמצא בו, מצב שבו שום דבר לא זז. את עושה נכון שאת לא לוחצת. עד שייפתח הסכר הזה, הוא לא יכול להתקדם, וזה לא תלוי לא בו ולא בך, אלא זו תקופה אנרגטית שצריכה לעבור. תמשיכי להיות שם בלי ללחוץ ואל תסכימי, את שומעת? אל תסכימי, שמערכת היחסים תתחמם, עד שלא תוציאי עבורו פריסה שתרשה את זה, כי כרגע, לא תהיה ברכה (כפי הניראה) בחיזוק הקשר, וזה לא תלוי, שוב, באיכותו, בו או בך.

OVADLT

New member
לעומר שלום

מתי אמורה התקופה הזו לעבור מתי אני אמורה לעשות פריסה נוספת לדעת שזה חלף? האם שזה יחלוף המערכת תתקדם טוב? תכננו לעבור לגור יחד חזרה רק בעוד חודשיים אחרי שנעבוד קצת יותר קשה יחד, יש סיכוי שעד אז תעבור התקופה הזו?

פשוט תשלפי שלושה רונים מדיי פעם...

ותשאלי האם נכון לבעלך בנפרד (ת יכולה פה להגיד את השם שלו, כמובן), לחזור להיות באהבה, בקשר. ניראה ביחד איך זה מתפתח... בסדר?

OVADLT

New member
לעומר?

בסדר תודה רק לא הבנתי פעם אחת לשאול האם טוב לא בנפרד ? ופעם לשאול האם טוב לו להיות בקשר אהבה? ושאלה אחרונה מתי כדאי שוב לשלוף רונים בזמן הקרוב?

Wing Chan

New member
מצב קארמתי?

אין שום דבר "קארמתי" בזה. קארמה היא מילה מהתרבות ההודית בכלל. אם לדמות את מה שאת רוצה למשהו אחר, אז זה לוויירד\אורלוג.

יקירי...

בזמן שאתה צודק שהמילה קארמה היא ממקור שונה לגמרי, אני לא רואה סיבה לא להשתמש בה, כל זמן שגם הנורדים הכירו ברעיון, והוא באמת נכון. חשוב לי להיות מובנת. אני שמחה שאתה לוקח את הזמן להשקיע בנו ולהרחיב את היריעה. אגב, ממה שאני מבינה, המונח wyrd הוא לא נורדי אלא ויקינגי בכלל... ככה שהוא הצטרף וטרמינולוגיה הרונית רק כמה מאות שנים אחרי שהם כבר הומצאו...

Wing Chan

New member
הויקינגים היו נורדים.

נורדים = שם כולל לאנשי השבטים הגרמאניים שחיו באיזור סקנדינביה.
(נורבגים, שוודים, דנים, איסלנדים)

OVADLT

New member
לעומר בבקשה???

בסדר תודה רק לא הבנתי פעם אחת לשאול האם טוב לא בנפרד ? ופעם לשאול האם טוב לו להיות בקשר אהבה? ושאלה אחרונה מתי כדאי שוב לשלוף רונים בזמן הקרוב?

למעלה