לעומר עזרה בבקשה

לעומר עזרה בבקשה

לי ולבעלי יש חבר משפחה שהתגרש מאישתו שהיתה חברתי .ושמרנו איתו על קשר עד שהחלטתי לדלל את הקשר בגלל בלגן שהוא גרם וגרר אותי לכך(עקב דיבורים רבים על גרושתו)ועקב כך אני לא מדברת אם אשתו.הקשר דליל ולא נעים לי על כך .איך עלי להתנהל כלפיו ?מה צפוי בקשר .האים בכל זאת לשמור על קשר או להפסיק להתקשר אליו (אנחנו מתקשרים לשאול לשלומו פעם בשבוע).הרונים שיצאו לי הם פרתרו גבו אוסה.

הרונים אומרים לך

שיש דברים שפשוט קורים כי כך כתוב מראש ושעכשיו תקופת ה"איסה" (כלומר הקור השלג הקפיאה) הכנסי הבייתה והגיפי את התריסים זה לא ממש את גרמת לזה...כך הם פני הדברים (אבל גם בלי רונים אם לא נעים לך איתו תתרחקי ואם יש לך מה לאמר לאשתו תתקשרי ותגידי רק על תצפי כי המצב פשוט לא טוב שם כעת...
)

מכיוון שהשאלה לא התייחסה לכך

הפתיחה לא עונה על כך אבל המסר שעבר אלי הוא "שהמצב לא טוב" המצב של מי? זה לא נראה לי רלוונטי עבורך המסר לגבייך היה ששם יש תקופת יובש ושתניחי לדברים כעת... (אל תהיי מעורבת זה רק יעשה טוב לנשמתך, בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה?)

כן את צודקת .תודה לך .דרך אגב האים אפשר לשאול

עבור ביתי הגדולה שכואבת לה הרגל והרופאה לא מצאה כלום (קיבלה גל למריחה בלבד)קשה לה לדרוך על הרגל .אפשר לשאול את הרונים מה הבעיה?

רונים הם הרבה יותר מקלפי טרות

רונים הם כח ריפוי קסום ונעלה! ודאי שאפשר אפשר לרפא את הכאב עם רונים אגב תשאלי "איזה רון יעזור לה?" הסיבה פחות חשובה אם כי את יכולה לשאול גם על הבאב עצמו... ואז תפני פה להדרכה אבל הכי טוב זה לפנות למרפא ברונים למשל עומר כי מי שלא יודע עלול לעשות נזק. בכל מקרה אל תפעלי בלי ייעוץ מוקדם מעומר ממני (וגם שנטיפי חווה טיפול עם רונים הבנתי..) תמי

קנז הוא רון של הארה

הוא נראה כמו האות C רק עם קוים ישרים ובקורס עם עומר קראנו לו נפילת האסימון מן 'טויינג' כזה שקשור להבנה שתפתח מחשבה עשיה או דרך... הוא מכונה גם רון השמש הוא רון של חימום תעתיקו אותו מהאתר וא. אפשר לבצע שיפת רון שביתך תכתוב אותו על דף ואז תשרפו..בכיור או במאפרה עד שהדף יעלם... זה מחזק את כוחו של הרון בביתך וב. אפשר לצייר אותו על חלוק נחל או אבן קטנה ולשאת עמה בארנק לגבי טיפול ברונים ממש זה כמובן יותר סבוך ממה שניתן להעביר במכתב אינטרנטי... שתרגיש טוב.

אז ככה לשרוף את הנייר היא לא רצתה

היא טענה שזה שטויות .אז היא נחה והכאב עבר.היא גם מרחה גל.בכל אופן תודה על העיצה.

למעלה