לעומר יקירתי, שאלה

avish316

New member
לעומר יקירתי, שאלה

במהלך השבוע האחרון כשתירגלתי נשימות והתרכזתי, כדי להיכנס למדיטציה נכנסתי למצב עמוק של ריכוז בעיניים עצומות וכעבור מספר דקות ..ראיתי מראות ברורים לחלוטין כאילו סרט נע אך מעין תחושה של חלום אני לא מזהה את הדמויות ולא את מקום - לא נראה לי שהייתי שם בעבר. האם זהו חיזיון ניבואי או משהו אחר אני לא ממש יודעת זה מדליק אותי וזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי . אני לא ישנה אני ערה לחלוטין עוצמת עיינים מסדירה נשימות ופתאום רואה כשעיני סגורות אני כאילו צופה בסרט יש הסבר לדבר הזה ??? תודה מראש נשמהההההההההההה

המממ...

האמת? אני לא כל כך יודעת מה לענות לך. יש סברה שאומרת שכל דבר שאנחנו מדמיינים יש לו בסיס במציאות. רק את יודעת להגיד מה הבסיס במציאות של המראות שאת רואה. האם את בטוחה לגמרי שאת לא מכירה את המראות האלה? האם הם מראות מהילדות שלך? האם הם מראות מגלגול אחר? האם הם מראות מסרט שראית או ספר שקראת וככה דמיינת את הסביבה? לגבי חזיונות לעתיד, לא יודעת. לי עצמי היה רק אחד כזה מזמן, וגם הוא היה מטאפורי לגמרי. היתה שם שורת מפתח - "סבא שלו הולך למות", וכל ההבאה היתה מוזרה מאוד - ידיד שלי מהעבודה, היה במילואים (?) בפיסטינים כאלה, ומי שמסר את ההודעה היה בכלל הבוס של הבוס שלו... מה שאני מנסה להגיד זה ששם האווירה היתה תלושה מהמציאות שלי, ושירתה נקודה. אני מאוד שמחה שאת רואה חזיונות ואין לי צל של ספק שיש לך שיעור שם - אולי את יכולה או צריכה לעזור למישהו, אולי זה קשור לחיים שלך... מה שאני מציעה לך לעשות, זה תרגילים לפתיחת העין השלישית באופן רציף ולתת זמן לחזיונות להתפתח.

למעלה