לעומר האהובה

לעומר האהובה ../images/Emo24.gif

הי יקירה מה שלומך מקווה שבסדר ושאת נחה ושותה דש לקטן ספרי או תעלי תמונה שלו ... מתחזקת אצלי התחושה שתויזראס זה לא הרון שלי הוא לא מתחבר לי . אומנם ביום הראשון עשה את עבודתו אך לאחר זמן מה לא מתחבר לי יותר. וניראה לי שאורוז כן . שאלתי הפעם לרונים היא מתי תכנס לליבי הזוגיות האהבה שאני חופצת בה כרגע אין מישהו ספציפי. אך מחפשת :) וזה מה שיצא לי ברונים ! 1 פהו 2. ראיד'ו - לא התחברתי 3. אורוז 4. גבו. אשמח לקרוא את תשובתך שתמיד ממקדת אותי מחדש במטרתי. שלך אושרת

../images/Emo23.gif../images/Emo199.gifפהו...פהו..פהו...../images/Emo66.gifרדיו

למעשה זה עיקר המסר שלך! 1. השתרשי /השתרשת.. 2. צאי לדרך לא מספיק להשתרש ולהתחבר לאדמה צריך לפעמים לעלות על הסוס או להניע את הרכב (=רדיו גלגל של מרכבה..)ולצאת לדרך. 3. אורוז - מכשול קשה / מהמורה - בהקשר של זוגיות הייתי אומרת התנסות כואבת אך חשובה שעליך לעבור או לסיים.. 4. גבו - הכל כתוב (יש לך זוגיות שמצפה לך..וכעת את לבד משום שעלייך להתאמן בדברים שזוגיות לא תאפשר) ומה שאני אומרת זה לגוז לגוז לגוז על צ'קרת הלב!!!
הביני, אושרת, -אין רון טוב ורון רע ודווקא אלו שאת לא מתחברת אליהם מוסרים לך דבר מה חשוב.. הלא להתחבר שאת מרגישה זהו בדיוק המסר מגופך ששם יש ISU לטיפולך התחברות לפעמים באה ברוך ולעיתים לא לכן - לגוז - רב כוחם של המים מכוחה של האבן. (העירו אותי בלילה וביקשו שאכנס לפורום...ואז שארשום תשובה לך..הנה אני צייטתי לרון שמסרו לי - אמרו לי רדיו ולא רציתי לענות, למה לי.. אני מכירה רונים ואני לא ממש צריכה לענות בפורום שבו צונזרתי!!! ועוד פעמיים!! ובו לא מכירים בי על מי שאני, והזכירו לי גבו...ואז הזכרתי לעצמי לגוז! תמי)

קודם כל תודה אך אשמח שעומר תענה לי גם

כי אליה פניתי. ותאמת לא הבנתי הרבהממה שכתבת. זה ניראה כמו פירוש הרונים אך לא תשובות עבורי. תודה לך בכל מקרה

פירוש + תמונה של הדרדס ../images/Emo13.gif

אהלן יקירה, קודם כל - רוצה להתייחס לזה שאת בוחרת את אורוז במקום ת'וריסאז. שימי לב, שהבחירה שלך היא תמיד בחירה של אתגר. בחירה של "הדרך הקשה", אם את מבינה למה אני מתכוונת. זה בסדר, רק תהיי ערה לזה שזה לא נופל עלייך, זו בחירה שלך. זה כנראה, נכון לכרגע, מתאים לדרך שלך. אמיצה, תמיד אמרתי. לגבי הפריסה - הרונים אומרים לך משהו כמו "לא, לא, את לא מבינה. את מוכרחה להבין, לפני שתהיה לך הזוגיות שאת ראוייה לה, זוגיות עד סוף החיים האלה. את מוכרחה להבין את היחסים עם החומר, את מוכרחה להבין שהכל לא חייב להיות כל כך קשה, את מוכרחה להבין שהחיים הם דרך ושכל דבר הוא פסיעה במסע שלך. אין טוב ורע. אין קדימה ואחורה, הכל הוא קדימה. כל בחירה, אפילו יש לך ביקורת כלפי עצמך, היא בדיוק נכונה. תפסיקי להתייסר, תפסיקי לתקוע לעצמך מקלות בגלגלים. תשתחררי, קחי את החיים באיזי, הכל טוב, הכל נכון, הכל מקדם. תני לעצמך לצוף בתוך הנסיבות, לתפוס את אלה שמוצאות חן בעינייך ולשחרר בלב שלם את אלה שלא. זה השיעור שלך, זה יביא לך זוגיות - עד סוף החיים". ועכשיו אוהב הדרדס - הוא מושלם, הוא כבר מכיר רונים ממש טוב ומשתתף בכל השיעורים שאני מעבירה (הוא האסיסטנט). הוא עושה חיינדלעך לכל העולם וכו-לו חיוכים, ומי היה מאמין, אוטוטו הוא בן חצי שנה! הצלחה, אהובתי, ורק שימחה בלב!

ואו עומר

איזה בום הערת אותי בשניה אני קוראת כמה וכמה פעמים את מה שאת כותבת כדי להבין יותר ויותר ואכן מבינה אך בום איזה ואואו תראי התחלתי להבין זאת ולזרום בחיי ותאמיני לי שום דבר לא קורה במקרה אך לפעמים אני ממש כמו שכתבת שיש לי ביקורת כלפי עצמי והיא נכונה אני בזמן האחרון בוחרת כל פעם מחדש לקחת את עצמי יותר באיזי,כמו שאת אומרת יותר ברכות גם אם יש לי מחשבה של בום ,פיצוץ וכו כמו שאת מתארת מקסים תוקעת לעצמי מקלות בגלגלים. זה תאור מושלם. אני התחלתי לצאת לאור אני יושבת בתערוכות אני עובדת קשהממש ואני ממש מרגישה שזה קשה לי אך לא מתיאשת ואומרת לי הכל נכון ומי שאמור להגיע אליך יגיע. והתחלתי לטפל ולקחת כסף יותר נכון לקחת סכום משמעותי שבאמת אני חושבת שמגיע לי ותודה על המחמאה על כך שאני אמיצה העלת בי חיוך על שפתי אני עובדת בנוסף לטיפולים שאני עושה בקליניקה בביתי אז כך שאמרתי נו הכל טבו עכשיו רק נותר הזוגיות אז עכשיו שוב הרגעת אותי . תודה לך אהובה ולגבי אוהב הוא פשוט מלאך בגוף אדם איזה עינים מיוחדות יש לי בלי עין הרע חמסה שום בצל וכו רואים שהוא מעניק לכם את האושר המגיע לכם עומר חשבתי לקפוץ אליך ושוב לעשות אולי חניכה לאורוס מה את אומרת ?

יקירה ../images/Emo24.gif

אני שמחה שהמסר דיבר אלייך. זה כמובן לא אני שהערתי אותך... את יודעת...
אהבה! (ובהצלחה!)

פנינה101

New member
עומר בוקר טוב. תבורכי את ודרדסך החמוד../images/Emo13.gif

מזמן לא נכנסתי באתי לבקר והנה הפתעה חמודה שיהיה לך יום נעים אני ממשיכה לבדוק ולעשות עבודה פנימית חיבור לעצמי ובעזרת השם בסדר

למעלה