לעומק העניין

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif וואי אני מתה על נוסטלגיות!

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלי? אממ.. הייתי שנים עם אותו כינוי מצ'וקמק (בשאלה הבאה תדעו מהו) ושנאתי אותו.. בשלב מסויים, בסביבות גיל 15, אחרי 3 שנים שהייתי עם אותו הכינוי, אמרתי די!
חיפשתי כינוי, והכל היה תפוס.. ורציתי משהו מגניב כזה, בלי יותר מדי משמעות, שיוכל להשאר איתי שנים, והוא באנגלית.. מצאתי את Come Alive. מהו הכינוי הראשון שנרשמתי איתו לתפוז? flowers girl. הייתי בת 12. מהו הפורום הראשון שגלשתי בו? "בנות". קישור להודעה הראשונה שלי בפורום שביעיסטים: וואי, רגע.. הרי לכם!

Wild Eye Joker

New member
טרללה

המ, זה חצי שורה משיר של My Chemical Romance וזה נשמע לי טוב אז..
המ הכינוי הראשון היה shirta משו כזה
והפורום הראשון שגלשתי בו היה זהות בדויה
ואין לי כוח לחפש את ההדועה הראשונה..

dark dumb

New member
*אהם אהם* ../images/Emo85.gif

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? נראה לי ראיתי באיזה סרט או משו את הצרוף מילים וזה נראה לי חמוד כזה חחח מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? "חיפושית זבל גרוזינית" (אל תשאלו) מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? מלאך שחור --- סדרה ענקית!! קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=87801051
36 עמודים של הודעות... חחח עד שהגעתי לסוף...

בלעכס

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? משהו שכנראה בהחלט מצחיק רק אותי וזהו מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? נראה לי מה המצב
מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? הארי פוטר
קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=90624227 צרות עשה לי החיפוש הזה

D a N i T a

New member
חג שמח :]

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? את הכינוי הראשונה זה היה כינוי שחברה שלי המציאה לי ותפוז הוסיפו משו.... את השני לקחתי מאיזה פורום שהיה בדף הראשון של תפוז....
מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? danina the 1 מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? פורום נשיקות גנובות... ועכשיו מנהלת קומונה של נשיקות גנובות
קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים- אני לא מוצאת...

SheWillBeLoved

New member
אוקיי-

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? איזנט איט אובייס? שיר מתוק שאני נורא אוהבת של מארון P: מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? מונה ליזה 16.."מונה ליזה" בגלל השיר[עד היום הכינוי הזה מלווה אותי
],ו16 בגלל הגיל,בזמנו. מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? בריטני ספירס
קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים: אני לא מוצאת

למעלה