לעומק העניין

גליזה

New member
לעומק העניין../images/Emo11.gif

יאללה! ספרו לנו, מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים
חג פסח שמח

Efrat K

New member
אם את מתעקשת לרדת לעומק

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם?הוא היה פנוי אז פשוט החלטתי שזה יהיה Efrat K
מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז?olsen cool,כי רציתי משהו שקשור לתאומות מהו הפורום הראשון שגלשתם בו?פורום התאומות אולסן 471

גליזה

New member
עניתי על זה כבר :S תפוזונה

ספרו לנו, מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? די פשוט, האמת. חברות מצאו דימיון ביני לבין המונה ליזה והמציאו לי שם חיבה חדש - גליזה
מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? olsen is the best מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? התאומות אולסן (כמה לא צפוי מצידי
קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים
הראשונה בפורום בכלל
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=87450621&FlagSybase=1

פיטריוט

New member
אני:

האמת אני פעם הערצתי את פיטר רוט אבל אני כבר בכלל לא מעריצה שלא ושומעת שירים שלו ..וכזה סתם היה בא לי כינוי טיפה דומה לפטריות ,ולכן לקחתי תכינוי הזה הכינוי הראשון -Roxanne15 והופורום הראשון-ראש גדול ...מלפני כבר המון זמן ..שנתיים ועזבתי וחזרתי אחר כך עוד פעם לתפוז.

Grey Faerie

New member
ההשפלהP:

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם?
אני מתביישת. טוב, בעיקרון הייתי נורא משועממת בימים ההם, וגלשתי להנאתי באתר משעשע (Neopets.com) שם יש לך חייה וירטואלית ובית ומשחקים ודברים מגניבים כאלה
אז יש שם דמות בשם הזה, ואני רציתי ניק חדש, והכל היה תפוס אז זה מה יצא:) מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? וואו, נראה לי Ryy על שם הכלבכפרעליושלי או S a p i r r u l z , ולא, אין צורך לשאול מה עבר עליי
מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? עוד סיפור השפלה? Icity. יט אגין, עוד עיר ווירטואלית (אני מפתחת התמכרות לדברים כאלו, זו לא אשמתי) קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים יססייר, טוב הקקה לא מוצא לי, אז אין. צטערת.

אין לי כח למצוא לינק!|עצלן|

ב"ה מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? הו! זה היה לילה ארוך ומוזר בצאט תפוז של 160. החלטתי שאינ צריכה כינוי חדש וכל האנשים הצגייסו לעזור לי. פיקסית-סוג של פיה. ניצחית-כי בא לי. הוקצור. הפיה המסויימת הזאת נראת תמימה אבל היא לא ממש. מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז?ספירלי1, הו איזה כינוי אידיוטי! מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? בנענע גלשתי בפורום נוער, בתפוז 160. קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים : ראו כותרת

ואוו מגניב...../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

יאללה! ספרו לנו, מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם?
רציתי משהו שקשור לטל וכולם היו תפוסים
עד שהגעתי לטול טולה שהיה פנוי ואימצתי אותו לעצמי
מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז?טול טולה!! ^ מהו הפורום הראשון שגלשתם בו?אם זכרוני לא מטעה אותי ראש גדול נדמה לי או הראל סקעת..משהו בסגנון קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטיםחפשו אותה לבד..שימו לינק..אני אשמח:=]

שו בידובי?

מה הסיפור מאחורי הכינוי? אין ממש סיפור, פשוט זה היה כינוי שהשתמשתי בו בצ'טים למיניהם, אז החלטתי להרשם ככה בתפוז. וזה הכינוי הראשון שלי. הפורום הראשון שגלשתי בו נראה לי היה "נירוונה". והנה ההודעה הראשונה שלי בפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=90984088 לא כולל ה"תרדמת", כן?
חג שמיח

gorck

New member
נוסטלגיה?!

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? לא זוכר, אבל זה תפס עוד מכיתה ח' לדעתי... מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? הנוכחי... מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? לדעתי צופים... קשרו אותנו בבקשה להודעה הראשונה שלכם בפורום שביעיסטים

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo162.gif

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? זה כינוי שלי, וכנראה שזה לא היה יום יצירתי במיוחד
מהו היכנוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז: הנ"ל מה הפורום הראשון שגלשתם בו: נדמה לי ש בנות גילמור (428) ואין לי כוח לחפש, אבל ההודעה הראשונה שלי בפורום עדיין לא עברה לארכיון, היא נשלחה לפני שבועיים בערך...

m i c k e y 15

New member
אממממ לא ממש חשבתי הרבה

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? אממ באותו זמן שנרשמתי לתפוז..הייתי בת 15..והכינוי שלי שנתנו לי בבית וזה..היה מיקי..אז..מיקי 15 חח מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? מיקי 15 מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? אממ זה היה בקומונה חח של ג'סי מקרטני
הבושה הבושה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=90952996&archive=1

GR££N woMAN©

New member
המממ../images/Emo47.gif

השם משפחה שלי
הכינוי הראשון שלי היה שלוק המלך או משהו כזה
פורום רוכבים צעירים היה הפורום הראשון שרשמתי בו
אני לא יודעת איך למצוא את ההודעה הראשונה שלי

גליזה

New member
חיפוש מתקדם על הכינוי שלך

ולפי כמה חודשים אחורה, כדי שלא יימצא לך עוד שמונים מיליון הודעות שלך

Blue Aura

New member
סוזנה...סוזנה...חג שמח!../images/Emo13.gif

מה הסיפור מאחוריי בחירת הכינוי שלכם? השם שלי באנגלית, ובלו בגלל העיניים שלי... מהו הכינוי הראשון שנרשמתם איתו לתפוז? לולי משהו. ><" מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? מכושפות, נוסטלגיה.
נו, בעמוד הראשון ההודעה הראשונה.

למעלה