לעולם לא אבין

לעולם לא אבין

את התאווה המוזרה הזאת, אני מסוגל להבין סוטה מיני, אני מסוגל להבין הומו, אני יכיל להבין מי שרוצה להיות רוטשילד, אבל תאווה להיות אלוהים?! מה הסתבך במוח של ישוע הזה?!

חז``ל אומרים:

שתאוות עבודה זרה (לא קיימת היום - למעט הודו, תאילנד .) הייתה תאווה חזקה מאוד ! שהבני אדם היו בועטים באלוקים והיו יוצאים להשתחוות לצלם...! עד שכנסת ישראל ישבו בתענית ובטלו את תאווה זו ! לאחמ``כ רצו לבטל את תאוות העריות (שאתה כן מבין...!) וצמו שלושה ימים, ובאמת התאווה התבטלה, אך חכמים ראו שאין המשך לעולם... ואין אדם שחפץ במצוות ``פריה וריביה``... התפללו ל- ה` שיחזיר את יצר העריות, אך כדי להקל על הנסיונות - סימו את עיניו של יצר הרע ותאוות העריות הקרובה ביותר לאדם שהיא משפחתו - התבטלה ! ע``כ דברי הגמ` בסנהדרין . וכמובן שהיום א``א להבין את התסביך של ישו, מכיון שזה לא קיים היום ! וכשיבוא משיח צידקנו ונראה את האמת גם לא נבין את תאוות העריות שקיימת היום !!

אץ קוצץ

New member
מה אתה יודע על ישוע?

אין שום היסטוריון שטוען שהוא רצה להיות אלוקים. יתירה מזו, גם המושג משיח לא נתפס אז במובן ההוזה של ימינו. תחכים קצת בנושא ותגלה תובנות שונות על האיש ועל הדת שהתפתחה ללא שום קשר ישיר אליו. [יש לי כמה ספרים בבית אם אתה רוצה]

אץ יקר,

ישוע כן שאף להיות אלוהים, רואים את זה מצורת ההתבטאויות שלו בהרבה פסוקים בברית החדשה. זה כמו לומר שהרבי מחבד לא רצה להיות משיח...

אתאיסט, מה אתך?

ישוע לא רצה להיות אלוהים, ורואים את זה בכך שאמר שהוא שליח אלוהים וכדו` וגם שהם עובדים בשיתוף כך שודאי שלא. וההתבטאויות שלו זה לא שהוא טען שהוא איזה אלוהות כלשהי אלא שהוא נביא האלוהים ולכן דיבר בשמו. ותברר על בסיס הנצרות ותבין אותי יותר חזק.

טוב , אז ככה.

למען האמת אני די בור בענייני ישוע משיח ישראל ואלהותו, את ההודעה כתבתי ברגע של שיעמום, אשמח להמשיך לקרוא את דעותיכם על אותו האיש ודרכיו. תודה, לילה טוב.

ילדונט 1

New member
לך תדע

מה הוא רצה לצוות עליהם בתור אלוהים... וכך סיפק את כל כל תאוותיו..

למעלה