לעולם לא אבחר בליכוד

שרוף

New member
לעולם לא אבחר בליכוד

זוכר אני ב67 בהיותי נער את המשפט שנחרט עמוק בליבי והוא "הר הבית בידינו" עם ישראל שב 2000 שנות הגלות שלו התפלל אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני שב כאוד מוצל מן השואה ומארצות ערב לבנות לו בית לאומי בארץ ישראל וב67 כנגד תוקפנות מדינות ערב שב וכבש את המקום היחיד בעולם שמסמל את עובדת היותנו אדונים על הארץ הזאת והוא כמובן הר הבית. והנה לאחר 34 שנים הר הבית כבר אינו בידינו. הר הבית הוא מובלעת, אי בתוך טריטוריה ישראלית שנכבש בחזרה עיי האיסלם באמצעות הוואקף המוסלמי מוקף באנשי דת ושוטרים מערביי השטחים. שנים של הזנחה של ממסד ישראלי רקוב ומושחת גרמו לכך שאיבדנו את הנכס הכי חשוב לעצם קיומנו פה. והנה עלה הליכוד לשלטון וממשיך במסורת השקר והתרמית לאזרחי ישראל. במקום לכבוש את הר הבית ולהחזיר אותו לידינו מחדש ממשיך הליכוד את המשחק המלוכלך עם הרשות הפלשתינית ועראפת. אין הבדל בין הליכוד הימין המזוייף לבין עוכרי ישראל בוגדים ומסייעים לאוייב מנהיגי השמאל המטורף. מהזיווג הזה הנקרא אחדות יצא יצור מפלצתי והיצור הזה חייב למות. אני קורא לכל אזרח במדינה בבחירות הבאות לזכור טוב טוב למי הוא מניח פתק בקלפי.

קטי קטי

New member
יש מספיק תומכים / בליכוד

בס"ד תאמין לי היום זה כבר לא משנה מה אתה בוחר ליכוד/מערך עצם העובדה שהיום יש אחדות דעים/ ובכך אל תתפלא אם זה לא ישאר כך. ניראה שמרבית השרים בשמאל מרוצים בממשלת האחדות ואפילו היה רוב מקיר לקיר בבניית ישובים ב"חומש" בנגב

שרוף

New member
יש אחדות דעים את אומרת

אבל משום מה לא מסבירה איך הגעת למסקנות אלה. אני דווקא חושב שיש אחדות בהבנה שרק אחדות תחזיק אותם בשלטון ולעזאזל מדינת ישראל. אין שום אחדות בעם. העם זוכרת הפיל את ברק ואת קונספט אוסלו לקרשים והעלה את שרון על הבטחות אחרות לגמרי ממה ששרון מממש היום. רוב השמאל אינו מקבל את מהלכיה של הממשלה הזאת ורוב הימין אינו מקבל את מהלכיה של הממשלה הזאת.

וינטו

New member
הבעיה האמיתית של המדינה ../images/Emo53.gif

שאף פעם לא מצביעים עבור מישהו תמיד מצביעים נגד מישהו

למעלה