לעולם הרע

Tותח

New member
לעולם הרע

למה לחיות אם אמא שלך אותה אחת שילדה אותך מתכוונת לזרוק אותך מהבית בגלל הלוואה! למה לחיות אם אתה מרגיש שכל הקירות סוגרים עליך. וגם אם זה עדין לא סיבה ליטול לעצמי את החיים- אז בטח המחשבה שאני עלול לראות את הילדים שלי ואת אישתי נזרקים לרחוב ולי אין דרך להושיע -המחשבה הזאת היא שמכריעה את הכף. שלום ולא להתראות עולם מגעיל ולא צודק.

Calabasa

New member
היי Tותח

באמת למה לחיות עם אמא כזאת? לא רוצה לשפוט אבל ילד שגידלת שנים לא זורקים לרחוב בטח לא בגלל סיבה כלכלית. אני אומר לך למה לחיות, בגלל סיבה אחת חשובה מאד והיא האשה והילדים. הלוווו יש לך משפחה, מה קורה לך? קח את עצמך בידיים ובמקום לחשוב כמה קשה, תמצא דרכים איך לצאת מזה. אין שום סיבה בעולם שבגללה צריך ליטול חיים. תנסה לפנות לגורמים המתאימים שיוכלו לעזור לך למצוא מקום בו תוכל לגור, אפילו זמנית. דאג להחזיר כל חוב שהוא לאמך, ותשקיע במשפחה. אל תשמש דוגמא שלילית לילדך, הם לא אשמים. תבין, כל דלת בחיים שנסגרת בפניך דלת חדשה נפתחת.

ערב טוב

הייתי רוצה שהרגשתך תשתפר,הייתי רוצה מאוד להגיד אתה צודק, אבל מעכשיו יהיה הרבה יותר טב. האמת היא שיכול באמת להיות שמעכשיו תרגיש קצת יותר טוב, אך זה תלוי בך. נראה שאתה לא ממש יודע לקחת אחריות.העולם שלנו נראה בדיוק מה שאנחנו עושים ממנו. חושב שאתה צריך לעשות סוויץ ולהחליט שהכל תלוי בך, עכשיו מתחיל עידן חדש. תגיע עם אמך להסדר לתשלום החוב(סלח לי אם אני טועה, אבל נראה לי שהחוב הזה, הוא רק הקש ששבר את גב הגמל) אם תרצה, תוכל להסתדר.

למעלה