לעובדי חברות התעופה

lazaroni

New member
לעובדי חברות התעופה

אז שלום לכם אני לא עובד בנתב"ג ויש לי עדיין עוד זמן לעבוד שמי רן ואני בן 15.5 חולה על מטוסים יש לי אוסף של דגמים מי שרוצה לראות לחצ/י כאן אני יודע שבאל על (לא יודע לגבי שאר החברות) יש להם גם דגמים של מטוסים ופוסטרים אבל אמרו לי שמי שיכול להשיג זה רק מי שעובד בחברה עצמה לכן אני פונה אליכם...שאם אתם יכולים להשיג לי כל דבר שקשור למטוסים מדף מידע תמונות גדמים (לא חשוב הגדול) פוסטר גם אם זה עולה כסף אני אשלם... פשוט אני הייתי שמח שיהיו לי עוד ועוד.... ואם אפשר מחברות התעופה למה לא? כי בארץ אין חנויות של דגמי מטוסים יש רק אחת או שניים וזה יקר ובאינרנט אין לי ממש ויזה וצריך לשכנע את ההורים לכן אני צריך לחכות כל שנה לקיץ שאטוס לחו"ל... בקיצר - כל מה שקשור למטוסים שיש לחברות מדף מידע, פוסטר ועד מודל ואותו דבר לגבי נתב"ג... מודה לכם מראש... רן לזרוני מי שרוצה ליצור קשר... אייסיי 311483656 מסנגר [email protected] המשך יום נעים וחג סוכות שמח...

gal404

New member
תשמע...

זה נורא נחמד שאתה פונה אלינו, אבל, אני לא חושב שיצא לך מזה משהו. כי בנינינו, כשאנחנו באים לעבודה אין לנו זמן להתעסק בדברים כאלה... רוב מי שנמצא כאן בפורום הם עובדים זוטרים, דיילים, סלקטורים וכו', אני לא חושב שיש מישהו שעובד במשרדים של אלעל או משהו כזה שיש לו זמן להתעסק ביחסי ציבור. לכן, עצה ממני, תכתוב מכתב יפה ומרגש למחלקת יחסי ציבור של אלעל, או למי שמתעסק ביחסי ציבור (רני רהב?), ותבקש לבוא ולבקר במשרדי אלעל, ולקבל פוסטרים/דגמים. אני בטוח שזאת הדרך כדי לקבל מה שאתה רוצה.

gal404

New member
מודיעין כללי אלעל: 03-9716111../images/Emo70.gif

תבקש שם את מחלקת יחסי ציבור או מי שמתעסק בזה..

lazaroni

New member
לשלוח איימיל

איפה באתר החדש של אל על ניתן לשלוח שם איימיל לאנשים בנושא? או לשתמש בדואר? או פשוט ללכת למשרדים שלהם בבן יהודה?

dylan

New member
../images/Emo99.gifאוסף יפההה ../images/Emo99.gif

אני יכול לבהות שעות במטוסי נוסעים..
לצערי אין לי מושג איך משיגים את הדגמים האלה.. אני רוצה גם לעצמי.. מאיפה השגת את מה שיש לך? ובלי קשר, לעובדי נתב"ג.. אתם מכירים את המטוס של קונטיננטל (ראיתי אותו שלשום פעם ראשונה, הבנתי שהוא מגיע לפה לפעמים.. אולי באופן קבוע?) שצבוע באופן די מוזר? כאילו שנתנו לילד ענק לצייר עליו או משו והוא סתם צבע אותו בכל מיני צבעים מלמעלה.. וגם הוא עקום בחלק האחרוי, איפה שכנפיים הקטנות האלה מתחברות.. מתחת לסנפיר הזה..

afiksambol

New member
אתה מתכוון לזה ?

בואינג 777 , מספר רישוי N77014 , של קונטיננטל. גיגול קצר יניב לך אוסף נחמד של תמונות שלו...

dylan

New member
אמממ.. משומה זכור לי שרק הלמעלה היה

צבוע.. אולי אני טועה.. בכל מקרה, זה עניין מוזר (אבל חביב)

בהווה

New member
יש לך את כל הדגמים של אל-על היום

ואפילו את ה400 בצביעה הישנה. (סה"כ יש להם היום בדגמים את הטריפל וה400). ולגבי השאר - סחתיין!

lazaroni

New member
אז מה לעשות

להתקשר אליהם? לשלוח מייל? ואם מייל איפה יש שם ??

למעלה