לעדן... היא חזרה!!!

Riku FanBoy

New member
לעדן... היא חזרה!!!

ברוכה השבה (והשווה.. :)) מהדבר הזה שעדיין לא הבנתי מה הוא, של הנוער החורפ והטוחן...

¥otamsh

New member
*חיבוק* עדייייי!!!

חס וחלילה מופלת!!!!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה עדן!!! שמחים מאוד שחזרתן!! איך היה? ספרו דברים, תעלו תמונות! ו...נראה אתכן במפגש?

EreWind

New member
לא טרחתן להודיע שחזרתן T.T

וגם לא עניתן לי ב SMS יא 2 פקצות מגעילות! אבל אני עדיין אוהבת אתכן =) למזלכן >__>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif>.> עניתי,

רשמתי "אין לי כוח לספר מה יש כאן", או משהו כזה, אבל האמת שבלילות ישנו ב3-4 בבוקר וקמנו ב6 אז..:X. אני אתקשר ואספר לך בפירוט על..........שלושה אנשים מסויימים שהכרתי. :X.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifלא../images/Emo11.gif.

לא היה שם שום אוכל טוב
. למעשה, הוא היה על גבול המגעיל. -.-. כן כן חוצמזה נהנתי כ"כ *__________________*;; המון בישים D= היו גם משגבניקים..*.* ו..ישנתי שעתיים בלילה אז היום השלמתי שעות שינה הנכללות בשעות 23:00-13:00. MAN אני דוב גם בקיץ ;[. נאמ..:X עלילות עדן ושלושת המסוקטרים לא יעלו לפורום :X מחשש שחברי התנועה ישמעו על הריכולים
. חוצמזה התגבשנו הרבה=]. ואם האוכל לא היה טעים, הבישים כן
. היו לנו "ערבי תרבות" ממש מדליקים. הראשון היה ערב תרבות שבו הבנות התחפשו לבנים והבנים לבנות. הם לבשו חולצות בטן ולרובם יש שיער ארוך אז שמנו להם גומיות וקוקו וקליפסים ואיפרנו אותם וזה היה כ"כ *___* ראר!!!!! חולצות בטן ורודות וסגולות על בנים זה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. ואני חייבת להגיד שזה דורש הערצה על האומץ ללבוש דברים כאלה..הם פשוט זרמו עם הכל XD. [עדי- פלג XDDDDDDDDDDDDD]. היה קטע תיאטרוני כזה שבו אני צריכה להתחיל עם "אחת" [אני בן והוא בת] מהתנועה, אז אני כזה "אז..את באה לפה הרבה?" בשיא הערסיות *מרימה גבה* נאמ..אחרי זה כולם לחצו לי ידיים ואני אצטנע ולא אספר מה עוד הם אמרו לי :X. מה שכן, דמיינו לכם עדן עם גופיית כדורסל ומכנסיים רחבים וחולצה כזאת קשורה במותניים ושיער דחוס בתוך כובע הפוך נוטה לצד XD וככה נראיתי. עדי הייתה זכר לתפארת אני חייבת לומר. בכל אופן, בערב תרבות השני היינו חלוצים
. הגרעין [קבוצה] שלנו שיחקו את החבר'ה החלוצים שבאו מארה"ב והיו לנו מורלים ממש משעשעים כמו..sit in quiet יא מאנאייק!! XD. היינו נגד הגרעין ששיחק את החלוצים ממרוקו (חמימו!!!!). היה מוזר לשחק אשכנזייה אבל זה קל. הרבה גפילטע ומבטא אמריקעקעXD [ראו ערך; גלעד הקומונר]. לימדו אותי ריקודי עם והזמינו אותי לשחק פוטבול [הם לקחו את עניין הזכר ברצינות], אבל כשלמישו נשברו המשקפיים ויתרתי על הרעיון..>.>. וכל מי שחשב שהנוע"ל הם חנונים מטורפים..אני יכולה לומר שהם פלייבויז אחד אחד :X . אה עדי שכחתי לומר לך שפיספסת את הבנות מגילה מוציאות לשיקו שיערות מהגב עם פינצטה :X. אה אה ואיגור היה מגניב...איגור? לא זוכרת. זה שניגן לי ולעדי שירי אהבה XD. קיצר היה כיף מרגש ושולט [הפסדתם את עדי רוקדת ריקודי עם!!!]. עלו והגשימו! ~רצה לעשות 544978 מטלות לקראת בצפרT____________T~

Galmon

New member
נשמע כל כך כיף........ ; _______ ;

בישים? ללבוש חולצות בטן? פוטבול?.... גן עדן....; ;

למעלה