לעדי!

לעדי!

עדי,את מציירת מאוד יפה הלווי שגם אני הייתי מציירת ככה ועם תוכלי להחזיר לי תשובה אז תחזירי

הציורים שלה (כביכול...) לא ציור..

של אילן ורותם זה אפקט שעשו במחשב מתמונה וזה נראה כמו ציור

תקשיב\י

לשחקנים אין את הכישרונות שיש בסדרה: שירה- לא יודעת לנגן המציאות. עדי-לא יודעת לצייר המציאות. הילי-אין לה זיכרון פנומלי והיא לא תולעת ספרים במציאות. דון-היא לא כזו טובה במתמטיקה במציאות. אבי-לא טוב במחשבים במציאות. דני-לא טכנאי במציאות. מיכאל-לא גאון בשפות במציאות. ניני-לא טוב במשחקי פלייסטיישן ושח-מט במציאות. טוב? ו..עדי לא קוראת פה (בעצם כן, היא לא אומרת את זה
,חשאית)

chen010189

New member
זה לא מהסצינה של הבית משפט?

למרות שניני לא היה חלק ממנה, כלומר הוא כן אבל הוא לא היה חלק ממי שנפגע בפיצוץ

נראה לי שאני יודעת מאיפה זה../images/Emo15.gif

באתר השמיניה (http://www.floricienta.co.il/shminia/) היה רשום: "לאחד מימי הצילום האחרונים והקשים ביותר של העונה השנייה, הגיעה הילי ילון המסכנה אחרי שעברה תאונת דרכים קטנה עם האופנוע שלה. בגוף חבול וכואב היא נאלצה לבצע סצנות פיזיות קשות במיוחד, אך שרדה זאת כמו גדולה." תתעלמו מזה שהילי ילון מפצעה. תתיחסו לסצנות פיזיות קשות במיוחד יכול להיות שבפרקים האחרונים יקרה איזה משהו כמו שריפה והם ילכדו בפנים או משהו והם ינסו לצאת והם יאלצו לבצע סצנות פיזיות קשות וזה גם מראה למה לדדי וניני יש כזה שחור על הפנים. זה הכול השערות שלי!! יש לי דמיון ממש פורה
אסתי

נדמה לי שזה רק דימיון פורה לא אמת..

אני לא חושבת נראה לי משימה של השמינייה או טיול או משהו כזה מאחורי הקלעים...

ofirush17

New member
אולי...

לילי עשתה עוד ניסוי (כמו שהיא עשתה על מאיה ויונתן כשהם היו קטנים)
למישהו יש ספוילר?

chen010189

New member
הספה הזאת ממש קטנה../images/Emo6.gif

במציאות היא נראית כמו ספה של בית בובות טוב לא אגזים אבל היא באמת קטנה כזאת וזה מצחיק

KiShKooSh

New member
חחח נכון../images/Emo6.gif

יש לה תפרים ופאצ'ים אבל היא מצטלמת כ"ך טוב

chen010189

New member
הנה ביקי שפרצה לבית משפחת דביר

בואנה ביקי י'חוצפנית אפילו כשניצן באה זה היה עם הזמנה מדגנית

למעלה