לעדי,חיים, דני ושות'

לעדי,חיים, דני ושות'

מקבלת מההתאחדות לכדורגל כרטיסים למשחק של הנבחרת נגד ליטא ב-30/3. עכשיו יש לכם מספיק זמן להתארגן עם המסגרות השונות. אנא עדכנו אותי בהמשך לכמה כרטיסים אתם זקוקים (אין מגבלה בכמות).רק קחו בחשבון שיש בעייה שם עם כסאות גלגלים, אז פנו רק למסגרות שבהם החניכים ניידים. חוץ מזה- הטורניר באוסישקין בפתח. מה קורה? מי מכם מגיע, ובאיזו שעה להביא את השחקנים של הפועל? וחוץ חוץ מזה- מארגנת תקשורת. אני צריכה לדעת איך זה הולך עם אישורי חשיפה של החבר'ה. תחזרו אלי בדחיפוווות, אורית

יישר כח,ליטא סמסונג וכו....

לאורית 1.לא צלח בידי להגיע לאירוע בשרתון,על פי התגובות ההפסד ובגדול הוא שלי. יישר כח!!!!!גם לאירוע הקרוב והרבה הרבה גם לנוספים בעתיד. 2.ליטא-מבקש למסגרות הרצליה(אקים,ניצן, אופק,מפתן,לבצלר,נוער בסיכון ועוד...) 150 כרטיסים.שליח עירוני יקח מהיכן שיתאים לך. 3.יום ג' הקרוב באוסישקין-אמורים להגיע הקבוצות הבאות:כוכב ת"א כולל מדריכים-רמה א',בי"ס שפרירים גבעת חיים-2 קב' בנים רמה א' ובנות לרמה ד' שקל-שיאים ירושלים-רמה א',אקים אשדוד-2 קב' רמה ג' ורמה ד',מעש רשל"צ-(פעם ראשונה בטורניר)-מעריך רמה ג',ידידה ירושלים-רמה ג'. יתכן בדקה ה-90 -הצטרפות של אחת מקב' אלו:קורצאק פ"ת, מעון אור,אקים חולון( טרם החזירו תשובה סופית) לו"ז על רגל אחת 9.45-מפגש מאמנים-ברכת בוקר טוב ,הסבר לשיטה ולו"ז המתוכנן 10.00 משחק 1 -רמה ג' אשדוד א' נגד מע"ש רשל"צ 10.25 משחק 2- רמה א' כוכב נגד שקל י"ם 10.55 משחק 3- רמה ד' שפרירים בנות נגד אשדוד ב' 11.15 משחק 4- רמה ג' מפסיד 1-נגד ידידיה י"ם 11.35 משחק 5- רמה א' שפרירים א נגד שקל י"ם 12.00 משחק 6- רמהג' מנצח 1 נגד ידידה י"ם 12.25 משחק 7- רמה ג-ד מע"ש רשל"צ נגד שפרירים בנות או אשדוד ב' 12.45 משחק 8-רמה א ומשולב כוכב ת"א נגד שפרירים א' 13.30 טקס סיום-ברכות,חלוקת תעודות,כיבוד קל עפ"י הלוז הנוכחי-אין חובת הצטרפות של עוד קב'(אנו לא לוחצים) ממליץ נוכחות שחקני סמסונג משעה 11.30 עד הסוף כולל חלוקת התעודות לשחקנים וקבלת מגן הוקרה מטעמנו לאגודה. קארין טיפלה עפ"י מה שמסרה לי-נוכחות מאבטח וחובש מטעמנו,תעודות ומגיני הוקרה,קישוט האולם בשרשראות צבעוניות דגלי ספיישל ואולי(לא זוכר במדויק) גם כרזה.וכן כיבוד קל לסיום ולסנדוויצים במהלך הטורניר לבעלי התפקידים. 4.א.חשיפה-מי כמוך זהירה!ממליץ לצלם כרגיל מבלי התמקדות מוגזמת בפוקוס אלא למי שידוע באישורו (חלק משחקני כוכב,שפרירים ו1-2 אשדוד)וכן במקום נוודא "התנגדויות ומגבלות עם בעלי התפקידים" עד עתה לא צצה שום בעיה-ואנו משתדלים להתנהג כ"נורמלים" גם בתחום זה.לשיחת המשך במידת הצורך... 5. התחילי למרוח בן-גיי יתכן ותאלצי לעלות לשחק?! ביי אלופה!!

../images/Emo51.gifאורית

האם יש מגבלה כל שהיא על כמות הכרטיסים??? האם כל מסגרת יכולה להביא כמה אנשים שהיא רוצה? מי איש הקשר? מתי ניפגשים והיכן? שאלות ששואלים אותי מייד עם פנייתי למסגרת ועדיף לי לדעת את התשובות מראש. תודה

הי שרית

אין מגבלה על כמות הכרטיסים. דני ביקש 150, ואשריין לו. תשתדלי גם את להודיע לי מספיק זמן מראש על הכמות הנדרשת, אוקיי? לגבי מתי נפגשים והיכן- מכיוון ששעת המשחק עדיין לא ידועה, כל מסגרת תתאם הגעה כשנדע את שעת המשחק. את הכרטיסים אשאיר לכל מסגרת בכניסה למשרדי ההתאחדות באיצטדיון ביום המשחק. ישנה אפשרות שכל מסגרת תגיע ותחכה לה מעטפה עם שם המסגרת, או לחלופין, אעביר לכם מראש את כל הכרטיסים לחלוקה. על זה עוד נדסקס בהמשך. אחלה יום, אורית

מעון אילנית מבקשים.

רכז החינוך ממעון אילנית שמח מאוד על ההצעה, ביקש לשריין 20 כרטיסים ומאוד שמח על כך. תשובה סופית לגבי כמות הכרטיסים אדע בימים הקרובים. האם זה בסדר להוציא תפוצת פקס לכל המסגרות הרשומות אצלנו בענף הכדורגל???

עדכון בעניין........

מעון אילנית מעוניינים ב 32 כרטיסים. נעשים מאמצים להשיג את מנהלת מעון כרמל שהיא חדשה במסגרת על מנת לעדכן אותה בכל הקשור לפעילות ספיישל אולימפיקס ולהציע את הכרטיסים למשחק. האם יש לוח זמנים? היכן יהיו הכרטיסים או איש קשר? תודה.

למעלה