לעבור לפתח תקווה

rs1984

New member
לעבור לפתח תקווה

שלום אנחנו מתכננים לעבור לפ"ת זוג+תינוק. אני מחפש שכונה טובה ליד הקניון הגדול-אבנת. עם גן ילדים -פרטי. בבקשה תנו לי המלצות על איזורים שיש סביבה טובה לילדים,גני שעשועים קרובים ופארקים וכן קרוב לתחבורה ציבורית. אלו שכונות לא להתקרב? תודה

FreakOfNature

New member
מה התקציב?

בעקרון שכונת כפר גנים ג היא השכונה הכי נחשבת, אבל גם הכי יקרה. דירת 4 חדרים עולה כ- 1,300,000-1,400,000 יד שניה, ומקבלן מעט פחות. אני באופן אישי מאוד אוהב את שכונת אם המושבות, למרות שרבים מתלוננים שהיא צפופה. היא מעט זולה יותר מכפר גנים ג'. גם האזור שמול בי"ח שניידר (רחוב צה"ל) נחשב טוב. ככל שנעים מזרחה, בגדול, האזורים נחשבים פחות טובים, אבל יש הרבה יוצאים מהכלל. למען האמת אם אתה מחפש קרבה לקניון הגדול אז השכונות הכי רלוונטיות לך הן במערב העיר. גם במזרח/מרכז העיר יש מעט בניה חדשה אבל זה פחות קרוב לקניון. אם אתם מחפשים בית פרטי במחיר סביר אני מציע לך לנסות את שכונת קרית מטלון, שנמצאת מדרום לרחוב ז'בוטינסקי, ממזרח לכביש 4 וממערב לדרך רבין.

rs1984

New member
אנחנו לא מחפשים לקנות אלא לשכור דירה,עוד מספר

שאלות, למה הכוונה שזה נחשב פחות טוב? האם יש שם שכונות מצוקה,עבריינים,פושעים,מסוממים וכדו' האם יש שכונות מעורבות (דתים חילונים) ואם כן מהן? אלו שכונות נחשבות יותר למגזר דתי? תודה אני מחפש שכונה מעורבת.

FreakOfNature

New member
בוא נגיד שהשכונות שממזרח לכביש

40 פחות טובות משמעותית. אני לא יודע אם זה נכון להגדיר זאת כשכונות מצוקה, אבל האוכלוסייה בהן יותר קשת יום. שכונות מעורבות - זה בערך כל פתח תקווה. לא תמצא שכונה שיש בה רק דתיים או רק חילוניים. גם בשכונות מובהקות של דתיים (כמו הדר גנים) וגם שכונות יותר חילוניות (כמו אם המושבות) מכילות גם וגם. בכפר גנים (על כל חלקיה - זו שכונה די גדולה, מרחוב רוטשילד במזרח עד דגל ראובן במערב <אני מציע לך להסתכל במפה>) נחשבה מאז ומתמיד לשכונה טובה, וזו שכונה שאי אפשר לומר עליה אם היא יותר חילונית או דתית. כנ"ל לגבי כפר גנים ג' שהיא שכונה חדשה בדרום מערב השכונה הישנה, שגם בה האוכלוסייה מאוד מגוונת. מבחינת שכירות - שמעתי שעל דירת 4 חדרים באם המושבות לוקחים כבר 4,500 ש"ח לחודש. כמו במחירי הקניה, זה יותר זול מכפר גנים ג' אבל כנראה יותר יקר משאר העיר. אני מציע לך לבחון את גם את כפר גנים "הישנה" (לא באמת קוראים לה הישנה אבל היא שכונה ותיקה יותר) שגם היא שכונה עם אוכלוסייה חזקה אבל זולה יותר מכפר גנים ג', ונהנית ממיקום טוב (בין מרכז העיר לשכונות החדשות) ומתחבורה ציבורית טובה יותר (אם זה חשוב לך).

rs1984

New member
על גני ילדים פרטים טובים יש המלצות ?

תודה רבה על העזרה.

rs1984

New member
יש לי מספר

שאלות, למה הכוונה שזה נחשב פחות טוב? האם יש שם שכונות מצוקה,עבריינים,פושעים,מסוממים וכדו' האם יש שכונות מעורבות (דתים חילונים) ואם כן מהן? אלו שכונות נחשבות יותר למגזר דתי? אני מחפש שכונה מעורבת.ואנחנו מחפשים לשכור האם מגשימים זה ישוב/מושב ומה המאפיין שלו ? תודה

למעלה