לעבור למדינה אחרת!!!

שירלי ו

New member
לעבור למדינה אחרת!!!

ידעתם: כל חודש עוברים מהארץ כ- 300 אנשים לקנדה בגלל המצב בארץ! אני מאמינה בשלום ואני לא רוצה מלחמה!!! אני מאמינה שבסוף יהיה שלום ונחיה ביחד

שירלי ו

New member
ממש נכון! הוא לא???????

האנשים שעוברים הם פוחדים מהמצב ולא רוצים לעבור עוד מלחמה !!! אבל... זאת המדינה שלנו , לא? אז אולי צריך לעבור ואולי לא!!!!!!

pilovich shahaf

New member
תגידי שירלי מה את מנסה לעשות...../images/Emo104.gif

את כל כך שקופה שלדעתי אתה בכל גבר שמאלני ואולי גם ערבי שמנצל את זכות הדמוקרטיה שלנו...
מבחן התוצאה. פ"ש. לא יעזרו לך השקרים והנתונים שאתה נותן...מבחן התוצאה.

"one way ticket"- הברקה של שרון../images/Emo160.gif

אני בטוחה שהיא מתה לעזוב את הארץ אבל אנחנו לא ניתן לה את את הגיבוי לכך - או שאולי כן, כי הרי ממילא היא לא תורמת כאן, היא וכל היורדים למניהם. היא בטח ציפתה שיגיבו לדבריה עוד כמה פחדנים כאלה שחושבים רק על התחת שלהם ולא על הדורות הבאים, ובטח שלא על המדינה הקטנה שלנו "ושלהם". אז ראובן, ידידי, שילכו כל אלה שלא רוצים להיות כאן ואני מוכנה לסייע להם בקניית הכרטיס לכיוון אחד.

PsYcHo-BoY

New member
רוצה לטוס? טוסי, אבל לאן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יותר טוב, פחות לוזר בארץ
אבל למפני שאת אורזת את המזוודות הרשי לי לומר לך דבר אחד: אין לך לאן ללכת, את יהודיה , היית יהודיה ותישארי יהודיה, ובגלל העובדה הזאת ישנאו אותך בכל מקום שרגלך תדרוך בה. את יכולה לראות את האנטשמיות שפורצת עכשיו בעולם, וזה רק ההתחלה
(אבל אם את טסה תעשי טובה,ותקחי איתך את יוסי שריד בדרך)

earth song

New member
איזה שטויות!!

זאת המדינה שלנו, נקודה! אנחנו לא צריכים לעבור מכאן, אנחנו לא אלה שגרמו את המלחמה, ולעבור מכאן רק כי קשה כאן זה לא פתרון, אז מה? כולנו נעבור....?

nightbird

New member
שירלי, הם לא הראשונים

שהחליטו שעדיף לחפש מקום בטוח יותר. לגור באמריקה, להנות מאוירה רגועה ולעבוד במגדלי התאומים.

למעלה