לעבור לח"ל עם בן זוג

לעבור לח"ל עם בן זוג

שלום, אני שוקלת ללמוד MBA באירופה (איטליה/צרפת/ ספרד כנראה) והבנתי שהלימודים מאוד אינטנסיביים כך שגם חבר שלי יצטרך למצוא תעסוקה. רציתי לברר האם יש אפשרות לעבוד באירופה? אני בתהליכים לקבל אזרחות רומנית עד כמה זה יכול לעזור לנו? בכל מקרה היינו רוצים לנסוע לתקופה של שנה לאירופה (ואחר כך נראה מה הלאה) מה האפשרויות שלנו אם אנחנו רוצים לחיות במקום אחד ולעבוד שם? איזה מהמדינות האלו עדיפות מבחינת תעסוקה? אנחנו בני 27 ו31. אודה לתשובתכם, דניאלה

קודם תקבלי אזרחות רומנית

או שתוציאי לעצמך ויזת סטודנט שתאפשר לך- רק לך- לחיות ולעבוד כ-20 שעות שבועיות.

נניח לרגע שאני אקבל..

אם אני אקבל את האזרחות מה האפשרויות מבחינת חבר שלי (לפי מה שראיתי לא תהיה לי יותר מידי בעיה)....

Nobilis

New member
ביקשתי בעבר - אם לא יודעים, לא לענות ../images/Emo196.gif

בן זוגה של סטונדטית רומנית יקבל אישור שהיה ועבודה.

יהיו לך הרבה יותר בעיות ממה שנראה לך

לפחות בספרד, לרומנים יש שם גרוע מאד, ואני לא חושבת שאין לזה כל בסיס בהתחשב בזה שרמת הפשיעה של המהגרים מרומניה היא מהגבוהות ביותר בספרד. אם לומר את האמת, אני לא הייתי משכירה פה דירה לאזרח רומני... ולחבר שלך אני לא חושבת שיתנו זכויות.

קורסים אחרים

רק האזרחות רומנית ... אני לא ממש... אם הוא יילך לקורס של שפה או לימודי תעודה כלשהם של כמה חודשים זה גם יקנה לו אפשרות של 20 שעות עבודה?

airdene

New member
כאשר תקבלי את האזרחות הרומנית, לא תהיה לכם

בעיה חוקית לחיות ולעבוד בספרד. וזאת בתנאי שתמלאי הצהרה שיש רשותך (כל עוד את סטודנטית) מספיק כסף לכסות הוצאותיך (אף אחד לא בודק) ורכשת ביטוח בריאות. בן זוגך יוכל לקבל אשרת תושב הכוללת גם את הזכות לעבוד בכל אשר יחפוץ וזאת בתנאי שתוכיחו את אמיתות הקשר שזוגי שלכם.

למעלה