לעבור לגור במזרח

4hourweek

New member
לעבור לגור במזרח

הי לכולם, אני לא יודע אם כאן זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה. מזה כמה זמן (כשנתיים) עלה בי הרצון העז לקחת את עצמי ולעבור לגור במדינה אחרת. במהלך השנתיים האחרונות הצלחתי להרים עסק שלא מצריך את נוכחותי במקום אחד (מדובר בעסק אינטרנטי שמצריך ממני רק מחשב נייד וחיבור אינטרנט). כל הפעילות שלי בכלל מתבצעת בחו"ל וגם הכסף שאני עושה מגיע מחו"ל. בארץ אני נתקל באינספור קשיים עם הביורוקרטיה כאן וחוסר ההבנה של המערכת באופי העסק שלי ("איך אתה מרוויח כסף אם אין לך סחורה או חנות?") , עם עלויות המחיה כאן, עם העמלות המטורפות שלוקחים לי הבנקים על הפקדת צ'קים מחו"ל, עם הנהגים הישראלים, ועם כל הלחץ המטורף כאן. החלטתי שדי, נמאס לי. אם גם ככה כל הכסף שאני עושה הוא בכלל בחו"ל אז למה לא לעבור למקום שבו יהיה לי יותר טוב? החלטתי שאני רוצה לעבור לגור בתאילנד לתקופה של לפחות חצי שנה ואם ימצא חן בעיני להמשיך לגור שם. אם לא, אמשיך הלאה למדינה אחרת (מי שקרא את הספר The 4 Hour Work Week יבין אותי). עכשיו סוף סוף לשאלה שלי - האם יש למישהו כאן ניסיון במעבר למגורים במזרח מבחינת מגורים, פתיחת עסק שם, חשבון בנק, ויזה עסקית או כל דרך אחרת לחיות שם? תודה לכולם, Jack

היה פעם מישהו בשם benkok שכתב בפורומים

חפש אותו וגם את פנומן. יש מצב שהם יתנו לך כיוון.

למעלה