לעבור לגור בברלין

horsepower

New member
לעבור לגור בברלין

שלום לכולם, אז ככה, אני רוצה עוד שנה לעבור לגור וללמוד תואר ראשון בברלין.. עכשיו כל הזמן יש לי התלבטויות והינה אחת מהם: כל הזמן בכתבות בטלוויזיה או מה שאני רואה באינטרנט רוב בישראלים בגרמניה הם או שאומנים וכל מה שקשור למוזיקה,אומנות וכל הנושאים האלה או שהם הומואים או לסביות (חס וחלילה אין לי משהו נגדם!), עכשיו השאלה שלי אם זה באמת ככה בברלין כי אני לא כל כך קשור לשני הסוגים שציינתי שזה אומנים וכל זה או הומואים.. אני מגיע מעולם הספורט (כדורסל) ואני רוצה לבוא ללמוד בגרמניה קודם כל גרמנית לתקופה קצרה חלק אני ילמד בארץ ואז לעשות ואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים שזה הכיוון שלי אז רציתי לדעת אם יש ישראלים גם מהסוג הזה ואני יוכל לעבוד ולעשות עסקים בברלין אחרי שאני יסיים ללמוד? ושאלה האחרונה.. איך הבנות בגרמניה בהשוואה לארץ או לעולם? :)

תודה רבה לעוזרים!

forglemmigej

New member
מה השאלה בדיוק

מה אכפת לך שיש אמנים או הומואים בברלין יש בטח עוד אנשים שיענינו אותך חוץ מהם, אולי תמצא אנשים מעולם הספורט (כדורסל) שכן תהיה לך שפה משותפת איתם יותר מאשר הומואים או אמנים .
לא הבנתי , אתה רוצה ללמוד מנהל עסקים וכלכלה בארץ או בברלין .
השאלה האחרונה שלך קצת משונה בטח יש כל מיני בנות בברלין, חלק יהיו לטעמך וחלק לא ומה אכפת לך איך הן היחס לשאר העולם או ישראל.

horsepower

New member
ללמוד בברלין

אני רוצה ללמוד מנהל עסקים וכלכלה בברלין.. ובקשר לאמנים והומואים השאלה היא אם יש עוד סוגים של ישראלים בברלין שיש לי משהו משותף איתם חוץ מהדת..

nir2422

New member
אתה רק בן 17

הזהות המינית שלך עוד לא מגובשת. אולי אוטוטו תגלה שאתה כן הומו, וזה יקל עליך להשתלב

horsepower

New member
תשובה..

תגיד לי מה אתה צוחק עלי? הזהות המינית שלי כבר מגובשת מזמן וכנראה יותר משלך אז אם אין לך מה להגיב אל תגיב!

nadav1974

New member
מה אכפת לך מה אנשים אחרים עושים?

אם כל כך אכפת לך, תישאר בישראל. בישראל תרבות החיטוט בחיים של אחרים אכן מפותחת הרבה יותר מאשר באירופה, ונראה לי שתתאים לך הרבה יותר.

גוזליה

New member
קודם כל אל תאמין לכל מה שאתה רואה בטלויזיה.

שנית, גם אם יהיו סביבך הומואים ולסביות- למיטב ידיעתי ונסיוני הם לא נושכים, רובם נחמדים מאוד, וחלקם גם יודעים/ות לשחק כדורסל.

לגבי איך הבנות- כמו בכל מקום, יש ויש- וזה בעיקר תלוי בהעדפה שלך (והאם הן יעדיפו אותך חזרה. ואם הן בכלל בקטע של בנים. לסביות וכאלה, אתה יודע).

לגבי לימודים ועיסוק בהמשך- זה תלוי איפה תעשה את התואר וכמה תהיה מוצלח במה שאתה עושה, וכמה נסיון תביא לשולחן.
אם יש לך את ניירות העבודה המתאימים, לא תהיה לך בעיה לפתוח ולנהל כל עסק שהוא בברלין או בכל עיר אחרת בעולם- בין אם יהיו בה חברים מהקהילה הגאה ובין אם לא.

למעלה