לעבור לבריטניה

• פותח הנושא BTR3
  • פורסם בתאריך

BTR3

New member
לעבור לבריטניה

שלום, אני עוקבת טיפה אחרי ההודעות כאן בפורום, והחלטתי שגם אני רוצה :) יש לי חלום נושן, לעבור לבריטניה, ולהצליח שם בתחום האופנה הגבוהה, אני בת 19, ואחרי הצבא אני רוצה לעבור לבריטניה, ללמוד שם..ובתקווה גם להשאר שם. אז יש לי מיליוני שאלות, באילו דרכים אני יכולה לקבל אזרחות? יש לי סבא וסבתא עם אזרחות רומנית, אך ההורים שלי לא קיבלו, מלבד זאת אין לי שום קשר לאירופה, אני גם רוצה מאוד מאוד ללמוד בסנטר סנט מרטין,שבלונדון, האם אני יכולה פשוט ללמוד שם במידה ואני עוברת את מבחני הקבלה? חוץ מזה, בקשר למגורים, אני לא רוצה לגור בלונדון עצמה, אלא בסביבה וקיוויתי לשמוע המלצות על ערים או כפרים בסביבת לונדון. על מחירים וכו', כמובן שיש לי עוד מיליון שאלות, אבל כבר לא נעים לי לחפור, אם יש מישהו שגר בבריטניה בעבר או בהווה, וישמח לענות לי על השאלות, אז בבקשה שיפנה אליי למייל: [email protected] תודה רבה לכולם 3>

גוזליה

New member
היי BTR3, ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

כפי שענתה לך פתית החביבה, מידע על ויזת סטודנט תמצאי שם. אזרחות רומנית תוכלי להוציא גם אם הוריך לא הוציאו, לבירור זכאותך פני לשגרירות. לגבי סנטר סנט מרטין- הוא נמצא בצנטרום של הפיילה של לונדון, כמו שאומרים- האם לקחת בחשבון נסיעות אל ומהקולג', במידה ותגורי מחוץ ללונדון? יכול להיות בקלות מדובר במעל שעה וחצי נסיעה לכיוון- להיות 3 שעות ביום בדרכים נשמע לי לא פינוק גדול.... לגבי מידע על לימודים שם- פשוט צרי קשר עם משרדי הקבלה או שתבדקי באתר האינטרנט שלהם (את יכולה לשאול גם בפורום לימודים בחו"ל, אולי מישהו שם מכיר?) בלינק הזה http://www.csm.arts.ac.uk/international-students.htm יש מידע לתלמידים מחוץ לבריטניה- קבלה, מגורים, ויזות, ועוד. קחי בחשבון שתצטרכי לשלם שכר לימוד(בין 9,500 ל13000 פאונד, פחות או יותר)- לפני מגורים, נסיעות, אוכל, וכיוב'- אולי שווה להתארגן לפני כן על הנושא הכלכלי (בעיקר אם את חיילת משוחררת טריה). שיהיה בהצלחה בכל מקרה ואנחנו כאן אם יש לך עוד שאלות

BTR3

New member
תודה ענקית, ו..יש לי עוד כמה שאלות

מה עם אחרי הלימודים? בתקווה שאני אלמד שם, וארצה להמשיך לגור בUK, מה התהליך שאני אצטרך לעבור? אם אני אסיים את הלימודים בהצטיינות, זה יכול לתרום יותר להארכת זמן השהייה שלי בUK? ויש איזו אפשרות לקבל אזרחות בזכות הלימודים?? מלבד זאת, האם מישהו מכיר את מקומות עבודה בלונדון, שעוסקים באופנה, בסטיילינג או אומנות? חשבתי לעבוד בתור עובדת זוטרת במקביל ללימודים, אבל אני רוצה עבודה שתוכל לקדם אותי מבחינת קריירה :) תודה 3>

בקר12

New member
עצות מעטות

בעקרון חוקי ההגירה באנגליה הולכים ומחמירים ומה שנכון כיום יכול בכל מקרה להשתנות בעוד מספר שנים. נדמה לי שכיום נסגרת האפשרות לסטודנטים זרים (מחוץ לשוק האירופי המשותף) להישאר באשרה כזו או אחרת לאחר הלימודים. אין שום אפשרות לקבל אזרחות או תושבות כתוצאה ישירה מלימודים כלשהם. לימודים מתירים יכולת לעבוד אך מוגבלת בשעות. כיוון שהאוניברסיטאות באנגליה מתפרנסות משכר לימוד מופקע של סטודנטים זרים יש להם את כל המידע לגבי אשרות שהייה, עבודה וכו' - לכן אני מציע שתתחילי בדיאלוג עם המקום שבו את מתעניינת

למעלה