לעבוד בסלקום

לעבוד בסלקום

שלום ושנה טובה לכולם. לפני החג עברתי מרכז הערכה לשירות לקוחות טלפוני בסלקום והתקבלתי. אני מאוד מתלבטת אם ללכת על זה או לא. אם יש כאן מישהו שעבד בזה אני אשמח לשמוע הכל- על התנאים, הלקוחות, השכר וכו'. תודה

ב ל

New member
תברחי

כל עוד נפשך בך תנאים אחלה, מנהלים נחמדים מאוד מאוד, הרגשה בייתית, אבל העבודה, על הפנים, מתישה, מעייפת נפשית כל כך, אם יש לך אופציה אחרת אז עדיף עבודה לא קלה, ממש ממש לא..... ואני מדברת בתור מישהי שלא שנאה למלצר, ואהבתי בהתחלה לתת שירות, וזה כיף לעבוד עם אנשים אחרים, אבל יש גבול, שלקוחות צורחים עלייך כל היום ולא מבינים נדיר האנשים הנחמדים שמגיעים אלייך המלצה שלי, עבודה אחרת

פז"מניקית../images/Emo13.gif

5 שנים מחיי ביליתי בסלקום, 3.5 מתוכן בשירות לקוחות (שנה וקצת נציגה וקצת יותר משנתיים בתור בכירה). להגיד לך את האמת? לא רע. אני מודעת לזה שסלקום שאני הגעתי אליה היא לא אותה סלקום שעזבתי (התנאים השתנו, ההטבות, השכר וכו'), אבל יש לעבודה הזו כמה יתרונות (כאמור: התנאים עדיין לא רעים, המשמרות נוחות, הקולגות נחמדות, יש סבסוד לנייד, ו"בחוץ" מסתכלים על הניסיון הזה בעין יפה). הלקוחות? כמו בכל עבודה שמתעסקת עם אנשים- יש ויש. יש לקוחות שגרמו לי לתעב את המין האנושי ככלל ויש לקוחות שעשו לי את היום/שבוע/חודש/שנה. סטטיסטית, יש יותר לקוחות נחמדים ו"נייטרליים" ואם לומר את האמת- אחרי כמה זמן, כשצוברים ניסיון ומתחילים "לתקתק" עניינים, קל יותר להתמודד גם עם הלקוחות הקשים.

נו? היא ציינה בפירוש שהיא התקבלה

לטלפוני ...לתומי חשבתי שזה ברור שאם אני עונה לה בצורה כזו, גם אני הייתי בטלפוני, אבל כנראה שטעיתי
אז למען הסר ספק- גם אני הייתי בשרל"ק הטלפוני..

למעלה