לעבוד בחו"ל

אלינה D

New member
לעבוד בחו"ל

שמעתי שאפשר לעשות שם ממש כסף טוב באיזה חודש-חודשיים.. סקפטיים? או ממש בעד? אני צריכה דעות ועדיףף שיהיו מבוססות על מכרים שלכם שאתם יודעים בודאות.. תודה מראה ושבוע טוב לכולם! =]

Ayelet CA

New member
אני פה כבר תשע שנים

תחשבי כמה פעמים חודש-חודשיים נכנסים בתשע שנים. יש לי המון כסף. המון. הכל נכון.

אם הכל נכון אז למה

שלא תשקיע בבית בארץ שיהייה לך לאן לחזור אובמה יהייה... החדש בשקט בשקט כמו שאפילו לא הרגישו בגרמניה דרושים משקיעים לפרוייקט מציל חיים תמא 38 בארץ. חיזוק מבנים ישנים מפני רעידת אדמה והוספת דירות חדשות למכירה מבקשים להקים קבוצת משקיעים עד 10 מיליון ש"ח החזר השקעה תוך 18 חודשים ורווח 25% לערך לפרטים נוספים [email protected] www.tamativ.com

Ich Tu Dir Weh

New member
ואני תמיד אמרתי שישראלים צריכים להשקיע

בצ. אמריקה/אירופה/אוסטרליה כדי שיהיה לאן לברוח.

RoyG NJ

New member
אנחנו פה חמש שנים

ואחרי 3 חודשים קשים שבהם קטפנו את הכסף מהעצים , אנחנו נהנים מהכסף. אם יש לך סולם גבוה בואי כי אף אחד לא מגיע לשטרות הגבוהים.

forglemmigej

New member
יש שלכת לא צריך סולם../images/Emo9.gif

אגב כל אחד שמגיע לאמריצקע מצליח? כלומר יש לו עבודה ובית גדול ורכב גדול ותקציב לקנות כל שטות שיוצאת לשוק אין נו טיים? איך השיטה בדיוק עובדת?

John the Savage

New member
או, טוב שהזכרת את העניין

כי לי יש בעיה. יש לי שני עצי כסף בחצר האחורית, ובשנה האחרונה היה להם יבול מצויין. הבעיה היא שהעץ נמצא סמוך לגדר ורוב השטרות הטובים נמצאים צומחים בצד של השכנים. הילדים של השכנים כל הזמן באים וקוטפים לי את השטרות ובסוף לא נשאר לי כמעט כלום חוץ משטרות של 2$. מה עושים?

itaym02

New member
אחרי שנתיים בחו"ל אני גר על הספסל בחוץ

כי הבית מפוצץ במכשירי חשמל, גאדגטים וצעצועים יקרים שקניתי. בארץ בחיים לא הייתי יכול ככה לחיות על הספסל

למעלה