לעבדול אלהזרד

לעבדול אלהזרד

כשתרצה לדבר בלי הטפות נגדי, ונגד חרדים ודתיים שאין לי מושג מה זה קשור , כשאני מדבר על אבולוציה כההיפך הגמור ממדע מדוייק אתה מביא לי חרדים. אין לך התקפה ישירה אז אתה משתמש בהתקפה עקיפה, ולענות לקללות אני לא מוכן לענות, אין בזה טעם.

אמנון כ

New member
אל תיתמם...

אין לך מושג מה הקשר בין ההטפה שלך כנגד האבולוציה לדת? הרי כל הקישורים והמידע שאתה מביא מקורם באותו ספר עתיק ומטופש שאתה כל כך מאמין בו. כל התירוצים והשקרים שלך מקורם בדת. אתה מנסה להחזיר אנשים בתשובה, מנסה לגרום להם להאמין באלוהי השקר שלך, ואחר כך כשמציבים מולך מראה אתה מיתמם... לך תקיים מצוות נידה או משהו...

הנה הזילזול הזה

"לך תקיים מצוות נידה או משהו..." אתה יודע בכלל מה זה נידה כסיל? עזוב אתה כזה בור וחושב שהוא יודע הכל על היהדות אתה לא יודע כלום והרגע הוכחת את זה. אני לא אמנון יצחק ולא מנסה להחזיר אף אחד בתשובה, החזרתי את עצמי בתשובה וזה מספיק לי אני מנסה להבין את הראש שלכם באמונה בעיוורת שלכם במוטציות מקריות.

ברחת לאלוהים

ברחת לתשובה זולה וממוחזרת על ידי קטעי אינטרנט כדי לא להתמודד עם המציאות. ברחת לבורות רהבתנית כדי לא להתמודד עם שאלות סבוכות, כדי למצוא משמעות לעליבות ולסתמיות שבקיומך. אבל האם ברחת לאל הנכון? מה יהוה עשה בשבילך, שלא יכולים לעשות אלים חזקים יותר? יהוה שלך נשרף בשואה בה לא נקף אצבע כדי להציל את מאמינו, חולץ מתהום הנשייה על ידי כופרים דוברי עברית שהפכו את ספרו לסמל לאומי, הפך לפרזיט החי על מעשיהם, ולאחרונה הובס וגורש בבושת פנים משטחים שיושבו בשמו, ומקדשיו הפכו שוב לעיי חורבות. למה לך לחפש תשובה אצל אל כה עלוב, חלש ופחדן? למה שלא תתפלל לאלים חזקים יותר, שגם מתגמלים את מאמיניהם ולא רק מתעללים בהם? הארצות העשירות ורבות העוצמה ביותר קדות מול כוחו של הצלוב. אללה צובר מאמינים רבים מידי יום ביומו, השולטים על חומרי גלם יקרים ונדירים. במזרח, בודהה וברהמה מטילים את צילם על הודו הססגונית והמשגשגת ועל יפן מלכת הקידמה. בסין האימתנית האמונה בדטרמיניזם הכלכלי של מרקס ואנגלס בפרשנותו של המרן מאו זצוקלל"א משולבת בפולחן אבות ורוחות טבע שקדם למקרא. במדינת יוטה העשירה שבארה"ב עומד היכל מפואר לקדושי הימים האחרונים ולהתגלות של ספר מורמון, ובצפון הרחוק מתפללים לנשמת הלווייתן ולדוב הקוטב על פני מרחבי-ענק מושלגים. למה להאמין דווקא באל החלש מכולם? גם בספרי האלים האחרים תמצא אמיתות ונחמות. גם הם יבטיחו לך את העולם הבא, וגם הם יתנו טעם רוחני לחייך. ובניגוד לאל הנקלה בו בחרת להאמין, הם גם יתנו לך כגמולך עוד בעולם הזה.

האמונה שלנו עיוורת? ../images/Emo6.gif

אני בא ושואל שאלות כאן בפורום בשביל להבין יותר טוב את מה שאני מאמין בו(למרות שזה לא ממש אמונה). אתה במקום לשאול שאלות אומר "אלוהים יכול לעשות הכל". אז האמונה שלך עיוורת.

שוטה, לך ברח

שחרר נפיחת בכייה והימלט בנסיגה צרפתית, עבד האל המובס. אין לך ולו שמץ של מושג בחשיבה מדעית וביקורתית, ואתה חושב שהתירוצים העלובים שבהם בחרת להסתתר מפני מקריות החיים יעבדו גם על אנשים מפוכחים ממך. מול טיעונים ונימוקים מדעיים המבוססים על שכל ישר, אתה מביא תעמולת-כמרים וציטוטים של "עובדות" המבוססים כולם על התנ"ך, ספר ללא הוכחות שכביכול מוכיח את עצמו. טיעונייך נקרעים לגזרים שוב ושוב, אלוהיך הבדוי ושקריו מושפלים לעפר, ספרך הקדוש, הבסיס היחיד לטענותייך, נבעט שוב ושוב מן התמונה. אז יופי לך שהחלטת למצוא ניחומים בדת - הסם שלך ושקרי המטיפים ששטפו את מוחך לא עובדים עלינו - מוטב שתנסה לשכנע את המשוכנעים, בפורומי ה"מתחזקים בדת" הבורים, שבטוחים ששברי-שטויות, סילופים וציטוטי פסוקים הם "הוכחה" למשהו מלבד אפסותם ובורותם. כשתלמד לחשוב ולא לצטט הבלים, תטרח לנסות להתווכח.

למעלה