לס ווגאס באר שבע

fima2001

New member
לס ווגאס באר שבע

לס ווגאס נמצאת באמצה מדבר נוודה בארצות הברית אין שם מחצווים ואין שם אתרים יפים מה שיש שם זה מדבר והרבה. אכשיו לס וואס התפתחה בזכות תחנת הכוח שלידה ממפלי הניאגרה אקיצר היה כל כך הרבה חשמל שהם הקימו מין עיר שעשועים אם הרבה אורות והכל מלאכותי. אקיצר למה בבאר שבע לא לעושת אותו הדבר להקים תחנת כוח גרעינית לאשר הימורים ובאר תהיה כמו נאות מדבר ואם כל הכל . ואחנו נהיה על המפה. וזכרו כשלפימה פונים אתם בעניינים! [email protected]

oleg_kh

New member
אולי קודם תלמד עברית ../images/Emo35.gif

ואחרי זה תחשוב איך להפוך את עיר השומדבר ללאס ווגאס..

Hamall

New member
או שמשעמם לך...

או שאתה פשוט אידיוט. יכול להיות שני הדברים... בלי להעליב כמובן.

CAmtl

New member
תן לי לתקן אותך,ידידי

רק שתדע שלאס ווגאס נמצאת במדבר נבאדה...מרחק של כ5000 קילומטר ממפלי הניאגרה,העיירת נופש שהתפתחה מהמפלים היא ניאגרה פולס. שלום ולהתראות

oleg_kh

New member
אמממ...

מפלי הניאגרה נמצאים בגבול קנדה ארה"ב אם אני לא טועה..

Superdror

New member
אני חושב שיש כבר תחנת כוח

גרעינית נסיונית באזורנו..... תעבור את רמת חובב... תמשיך ישר עם הכביש בערך עוד 10 דקות נסיעה ותראה אותה לצד שמאל של הכביש. אני חושב שהיא גרעינית, אולי אני טועה.

twigy

New member
והסיכויים שסקאד יפול שם

ישאפו ל-100 אחוז והחיים של כולנו ישאפו ל-0 אחוז.

Hamall

New member
שטויות...

גם ככה החיים חרא...

DEATHRUCTION

New member
תמיד טוב להיות אופטימי

אם כבר מדברים על כורים אטומים ומלחמות...... תארו לכם היה יהיה מלחמה גרעינית ואחר כך יהיה חוף גרעיני כמו בשיר של סודום- תחשבו על זה אם כל העולם יושמד- איזה דבר נפלא זה יהיה.......... לא יהי יותר שוחד וחולים ומלחמות ואנשים טיפשים ולימודים וכל דבר רע שיש פה! אוי הלמידה גורמת לי להגיד דברים לא טובים....... ובכל מקרה

twigy

New member
ביקורת עצמי זה טוב

לפחות כך אתה יודע לראות מתי אתה מדבר שטויות.

Superdror

New member
אני לא יודע כמה זה אמור להשפיע

על המחירים, וזה די נסיוני ודי מינימלי..... אני אנסה לאמת את המידע שלי היום, אני זוכר שישנה איזו תחנת חשמל ניסיונית דרומה לב"ש..........

Papito

New member
אני בעד לבנות

מועדונים לחבר´ה שיהיה איפה לנגן\להקליט\לעשות חזרות\לשבת על נרגילה\לעשות מנגל\להתחרמן עם מישהי\ללכת לשם אחרי הבצפר\להתווכח\לדון\וסתם שיהיה...

Superdror

New member
אממ ביררתי בנוגע לתחנת כוח....

מסתבר שזו אכן תחנת כוח רגילה.... טעות שלי. לא יודע למה הייתי בטוח שזה לא רגילה, היה שם פעם איזה שלט תחנת כוח נסיונית או משהו כזה, כנראה טעיתי. עמכם הסליחה. דרור, שלפעמים טועה, ולפעמים גם הרבה.

twigy

New member
כן כנראה חשבת

שתחנת כוח נסיונית זאת תחנת כוח שעושה בה ניסויים גרעיניים אולי טעית ואולי לא.... מוהאהאהאה

למעלה