לסקסית 23 היקרה....

סתומה את לא רואה שהבן דוד פתח תראש?????

מיד תתנצלי מיד!!! הבן אדם עם תפרים ואת מחפשת קרבות????? אותך לסיירוס!!

יו את ממש סתומה את יודעת

מה זה השטויות האלה ??? זה מה שמעניין אותך???? אני בחורה שעובדת ויש לי חיים, אני בבלוג משיעמום אחרי העבודה, את חושבת שהשטויות והאנשים שם מעניינים אותי?? אז זהו שלא!!! ותפסיקי עם הערום עצה חברית ממני אלייך- זה גועל נפש, אנשים פה מנצלים אותך וחבל

אם את בחורה עובדת ויש לך חיים..

איך זה שאת מגיבה מהעבודה....אין לך חיים?.... כל פעם את מטיפה מוסר לאחרים... כל פעם את אומרת שאת נוטשת את הבלוגים וישר חוזרת... ואחרי ששידרת מיליון פעם את גופך בעירום תפסיקי להטיף לכל אחת ואחד!

הנהלת שמחקה שתיקח באחריות

סורי! תהני מהדיסה שבישלת לעצמך מסתימת פיות[שלחו את נציגכם צטארה דודי שיאיים עלי] הפעם אני מוכן עםADIP]

shlomi105

New member
לסקסית23

שלום נשמה תגידי לפני כמה שבועות שידרת אם החברה שלך זה זאת המכוערת שאמרו בעני את את היא לא מכוערות אלא יפות מאןד היתי רוצה לדבר השתיכן אז אם אתן רוצות לדבר אז האימיל שלי הואaii[email protected] המסנג'ר שלי הוא [email protected] אז תענו לי בבקשה

shlomi105

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifלסקסית 23

שלום נשמה זוכרת לפני כמה שבועות חברה שלך היתה זאת שאמראו בצט שהיא מכואז היא לא נראת יפה מאוד וגם את נראת יפה מאוד מאוד היתי מעוניין הכיר את שניכן אז בבקשה דברו איתי האימיל שלי הוא:[email protected] אם יש לשניכן מסנג'ר אז המסג'ר שלי הוא:[email protected] אז דבו איתי טוב בבבקששששהההההההההההה

למעלה