לסקסית ....והחמה מכולן.....

hotman10

New member
רק.. רוצה לשמוע ../images/Emo24.gif

לשמוע את מילותייך, לשמוע את קולך- קורא לי "בוא". ואבוא- סוער, חושק, מתאווה. להתפתל איתך, לרקוד גוף אל גוף, לצלילי המנגינה הפנימית שלנו. לחבקך אלי, לקחתך עלי, להתמזג בתוכך, ולהמשיך, בעונג, מַטעַם שלי!

hotman10

New member
אפשר לנסות להגשים..

And now, open your eyes and see what we have made is real

אוהד 30

New member
אשמח לעמוד בתור....

אני יכול להביא נידויה כל שהיא .....פרוטקציה כל שהיא לעקיפת התור?

תור - מזכיר לי , גרמניה , באד ויזה

גרמניה , באד ויזה , עיירה שקטה ליד טגנזה יערות עד ירוקים , מקום ששמעו נלחש מפה לאוזן מקום שאי אפשר להגיע אליו רק ע"י הסעה ע"י בעלי המקום מקום שצריך להזמין אליו תור הרבה מראש מקום שבו האורחים היחידים הם גברים , עדיף נשואים , עדיף מבוגרים , והכי חשוב עשירים בעצם דבר יותר חשוב לא סתם עשירים אלא מאוד מאוד עשירים. עבדתי שם , במקום הזה כחצי שנה , מקום שמסובב לאישה את הראש בקשר לנקודת המבט על הגברים , מקום שבו הגברים מגיעים כדי להיות מושפלים , לממש את הפנטזיות הכמוסות שלהם , הריגושים האסורים,החלומות המתוקים . מקום שבו האורח , הוא החלק הזניח של המקום , מקום שבו זמן ההמתנה ההמוצע עומד על חצי שנה , ורשימת הגברים הממתינים לביטול ( אבל מי מבטל ) ארוכה .מקום שבו יש יותר נשים מגברים , מקום שבו כל גבר , לאחר הרישום הדיסקרטי בקבלה מפקיד את חפציו בארון מיוחד , שם קולר על הצוואר , ואחת העובדות , אני למשל מוציאה אותו לטיול , מקום ששהות של שבוע עולה כמו שכר דירה של שנה בתל אביב. מקום שבו את המלכה , והגבר הוא רק עפר לנעלייך , פקודות כמו שב , או ארצה לא היו נדירות שם . כל שבוע היה כלב חדש , להתעלל בו כמה שאני רוצה , להשפיל אותו , להלקות אותו לסנג'ר אותו , והכל בכזאת הנאה . היינו אוכלות כמה בנות ארוחת ערב , וזורקות לרצפה את השיירים ,הם הגברים העשירים האלו , שגילגלו מליוני דולרים ויורויים בכף ידם , היו אוכלים מכף ידי , ומתחננים לקצת משיכות ואלימות . מה שטוב היה שם , זה שמעולם הם לא רצו להגיע למצב של לזיין אותי , כל מה שעניין אותם היה שאני אזיין להם את הצורה , וכמה שיותר חזק יותר טוב , והייתי טובה בזה . אני אף פעם לא אשכח אחד שגמר לי על מגפי העור , מרוב להיטות , ואת ההבעה שלו כשהכרחתי אותו ללקק את זה מהמגפיים שלי עד הסוף , כולל הרצפה מסביב ואז הזין שלו מזדקר ומתנדנד בהתרגשות מעצם המעשה המשפיל . אז אוהד 30 , ארצה .

אוהד 30

New member
מ.....רק מלקרוא ...נעמד הזין....

מה דעתך לפתוח מיני עיירה שכזו כאן? למשל.....אצלי בסלון? אשמח לשרת אותך ולו לרגע קט......חוששני שמה את חוששת?

hotman10

New member
איזה מזל היה לי..../images/Emo8.gif

על ספת העור, באור של בין הערביים. לא ידעתי על כל מעלליך, אך- מבטך הקסים אותי.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום אוהד,

וברוך הבא.

למעלה