לסקאלי

תממושקה

New member
לסקאלי

זה פשוט לא יאמן ! מאז שהתחלתי (לפני כשבועיים) לקחת חלק פעיל בפורום הזה, התמכרתי. אתמול הייתי שחוטה מעיפות, כמעט ונרדמתי ולפתע בעלי אמר לי שיש המון הודעות בפורום. זינקתי מהמיטה, קראתי ועניתי וכך עברה לה שעה וחצי. בבוקר קמתי שפוכה לגמרי. כרגע, יש לי ספר מדהים שאני מתה להמשיך לקרוא, אבל אני פה בפורום... יש לי גם כמה מכונות כביסה לעשות, לקפל כביסה, ועוד ועוד... בקיצור אני מכורה לפורום. למעשה מצב רוחי השתפר מאוד בכל מה שנוגע למוות של אמי (למעשה של הורי...). אני מקווה שזה לא בגדר "צרת רבים חצי נחמה", אלא שבאמת יש משהו שעוזר בשיתוף ובהבנה של בנות פחות או יותר באותו מצב. אז אחרי כל הקישקושים שלי, רציתי לשאול אותך: 1. מה יש בכוח ה'ריפויי' של פורמט הפורום? 2.לאור סקרנותי הרבה, מתי המפגש הבא ? תודה

הי תממושק'ה.

קודם כל אני שמחה לשמוע שהפורום מסייע לך. אשר למטלות האחרות [כביסה, שינה, ספר...] אל תדאגי. מבטע הדברים עד בשלב הגילוי, ה"התלהבות", החקירה. אני מאמינה שהמשך, אחרי שתתרגלי, הקצב יתמתן. אני מניחה שהכוח הריפויי של הורום נובע מהדמיון, מהתחושה שיש כאן נשים שמבינות אותך בלי צורך ביותר מידי מילים, מהסיבה שהן עברו חוויות דומות לשלך, מהתמיכה שרק נשים יודעות לתת [אולי קצת הכללתי כאן], וגם מהאוסף יוצא הדופן של נשים מדהימות, רחבות לב ורגישות שהתמזל מזלנו שהתקבצו לפורום הזה. אשר למפגשים, הם מתרחשים בד"כ אחת לשלושה חודשים, כך שאנימניחה שהמפגש הבא יהיה בסביבות יוני.

למעלה