לספר לה או לא?

מתלבט10

New member
לספר לה או לא?

שלום, יש לי התלבטות ואני צריך את דעתכם. יש מישהי שאני מכיר כבר הרבה שנים, אך תמיד היינו ידידים,למרות שתמיד היו לי רגשות אליה אך מעולם היא לא ידעה זאת. עברו כמה שנים וכל אחד מאיתנו פנה לכיוון אחר בחיים והכיר בני זוג אחרים,והקשר ביננו ניתק. אני נפרדתי מחברתי לפני כמה חודשים,והתחלתי לחזור ולהתעניין באותה ידידה(יש לציין שהיא הייתה אהבתי הראשונה),התקשרתי אליה ונפגשנו,היה מאד נחמד לשנינו ,ובפגישה הבנתי שאני עדיין רוצה אותה מאד,העניין הוא שהתברר שיש לה חבר עכשיו. מה עושים? לספר לה שיש לי רגשות אליה? אני לא מפסיק לחשוב עליה... תודה

תגובה

לא צריך למהר לחשוף רגשות, בעקר לא כשהם לא אפשריים לממוש. הראה לה, שיש לך רגשות אליה. היה טוב אליה, אמור לה מלים טובות, התענין בה, עזור לה. כך היא תעריך אותך ותרגיש, שהיא חשובה לך, ואולי הקשר יתקרב.

A d i 23

New member
אני מאד מקווה..

שאתה מודע לזה, שבמידה ותחליט לשתף אותה בתחושות שלך, לדעתי, התוצאה תהיה קיצונית בלבד. כלומר, לכאן או לכאן.. ואני אסביר, אם היא היתה רווקה, אז מאד יכול להיות שגם אם היא לא מרגישה כמוך, הקשר ביניכם לא היה נפגע.. למרות אי הנעימות אבל בגלל שיש לה חבר כרגע, התוצאה עלולה להיות קיצונית לכיוון ההפוך מזו שאתה מצפה לה.. מקווה שהבנת את כוונתי.

הממ...

מצד אחד, אני חושבת שצריך לספר ולהוריד מהלב, כדי לדעת איפה אתה עומד, וכך אם התשובה תהיה שלילית מבחינתה, אתה תבין ותוכל לסגור את החלק הזה בחייך בהבנה שזה לא יקרה. אבל מצד שני, היא נמצאת בקשר ומה הטעם לספר לה כשיודעים שהתשובה היא די ברורה, ואם היה לה רגשות כלפייך היא כבר הייתה מראה אותם לדעתי, ובטוחה שהיא הבינה שיש לך רגשות כלפיה דאז (לא קשה לראות בהתנהגות כלפיה וכו'). כך ש... לא יודעת, התשובה נמצאת בלב שלך...

Garth Karunia

New member
אני במקומך לא הייתי מספר לה.

יש לה חבר, ואני לא ממש רואה כיצד הקשר ביניכם יכול לצמוח כרגע... ואם כבר אתה רוצה לספר לה, אז תנסה לעשות את זה בצורה כמה שיותר עדינה....

למעלה