לספר ולהתייעץ

vz911261

New member
לספר ולהתייעץ

שלום אני פסיבית בדרך כלל עוקבת אחרי הפורום ושואבת ממנו המון מידע ועידוד אז כך ביתי בת 9.5 מקבלת קונצרטה 36 ,בכיתה א-ב היתה בבית ספר ברשל"צ כשעברנו דירה בכיתה ג' ( בכיתה א+ב היתה תלמידה די טובה וגם בהתנהגות ), מכיתה ג בבית הספר החדש חל שינוי דרמטי מתלמידה טובה הפכה לגרועה והמורה כל הזמן מתלוננת שהיא לא לומדת ולא משתפת פעולה בכיתה, למורה הנוכחית אין נסיון כמחנכת( שנה ראשונה) אין לה מושג בנושא ההיפריות וכ"ד אני ובעלי רוצים להעביר אותה לכיתה מקבילה ששם יש מורה בעלת נסיון של 10 שנים כמחנכת מה דעתכם? יש לה חברה אחת בלבד בכיתה המקבילה שהיא גם שכנה,היא מאוד אוהבת את המקום החדש וטוב לה כאן כך שהבעיה היא בבית הספר. קראתי על טיפול קוגנטיבי התנהגותי מי המטפל מי ממולץ ? האם יש טיפול קבוצתי? היינו בראיון בעוצמה כרגע אין מקומות ולא בטוח שיהיו , הייתי מאוד שמחה לשמוע על טיפולים מחירים וכ"ד , בתודה מלכה

zivadina

New member
ילדה בכתה ג'

שלום מלכה וברוכה הבאה אלינו. בקשר לחשד שלך במחנכת: אני החלטתי שהילדים שלי ילמדו בלי קשר למחנכת שלהם, שעלולה להשתנות בכל שנה. לכן דאגתי תמיד לטפל נכון ב-ADHD שלהם בעצמי ולשמור על תקשורת טובה עם המחנכת. אם את רואה שזאת מחנכת שאכפת לה, תוכלי לבנות אתה קשר טוב ולהעביר לה מאמרים מתוך הספרייה שלנו למורה של ילד ADHD. בקשר לטיפול בבית: ייתכן שהמינון של הקונסרטה כבר לא מתאים לילדה. כי הילדה גדלה לגובה או השמינה. אני מציעה לך להפנות אל שאלתך לשרשור לד"ר מנור, ולציין שם את גיל הילדה ומשקלה. אני מקווה שחברינו יתרמו לך מנסיונם, ומקווה להמשיך לראותך בינינו.

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif,

מניסיוני עם ילדיי (ומעט זכרונות ילדות כאובים), לילד ADHD בד"כ חשוב מאוד הקשר הרגשי עם סביבתו- כמובן מתוך כך, עם המחנכת. או לפחות- שהמחנכת תהיה דמות סמכותית אך נעימה, במינימום... כבר קרה שמחנכת הרסה לנו שנת לימודים שלמה ואף יותר! החזירה את הילד אחורה וכל התמיכה שקיבל לפניה, נעלמה כלה הייתה. חשוב לשקול צעד כזה בזהירות רבה, לוודא את נטיית ליבה של הילדה, אך עם תחושתכם היא שהילדה תחזור לפרוח בכיתה אחרת, עם מחנכת מתאימה יותר, שווה לנסות לדעתי. אלא אם הילדה מתנגדת. במקביל, כמובן- לוודא כי המינון מתאים ולא חל שינוי במינון לו היא זקוקה.

למעלה