לספרס אין שום סיכוי

T Tonel

New member
לספרס אין שום סיכוי

11 קבוצות עברו השנה סיבוב בפלייאוף, כל ה-11 הן קבוצות שהגיעו לסדרה ביתרון ביתיות. בכל עונה אחרי אליפות של סאן אנטוניו היא לא הצליחה לעבור את חצי הגמר האיזורי. בכל האליפויות של הספרס הם הפסידו את המשחק הראשון בפלייאוף. סאן אנטוניו לא הצליחה להתגבר על פיגור 2-0 בסדרה לניצחון. ובכל זאת אנחנו מדברים סאן אנטוניו ספרס, המועמדת מספר אחת שלי לאליפות, מישהו שפוי יהמר נגדם?

ומה שלא הבנתי

בוסטון שיחקו בשבת משחק 6, ובראשון משחק 7. סאן אנטוניו שיחקו בשישי משחק 6, ורק בשני משחק 7? מה פשר המנוחה הארוכה הזו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני תהיתי בנושא הזה

כיוון שזה משהו שקבוע מראש כבר כמה חודשים אני מתקשה להאמין שיש פה חשש לאיזו קנוניה סטייל "בואו ניתן לדאנקן לנוח לקרת המשחק השביעי". אבל באמת לא ברור מה עובר לאנשים שקובעים את לוח המשחקים בראש.

קבוע מראש כמה חודשים?

זה פלייאוף, הם אפילו לא יכולים לתכנן שבוע קדימה. הרי אם הסדרה בין הספרס סאנס הייתה מתארכת, זה לא היה קורה. לדעתי היה משהו אחר שבגללו העדיפו שלא יהיה משחק בשבת (אולי פתיחת הWNBA?). אבל לא ברור לי למה הספרס לא שיחקו בראשון. אם היה משחק שביעי בין הלייקרס ליוטה הוא היה מתקיים אתמול. לא ברור.

השאלה היא למה קבעו את זה ככה לפני הסדרה

בדקתי וזה היה מתוכנן ככה גם לפני הסדרה - המשחק השישי ב15 והמשחק ה7 ב19. אני זוכר גם שהסלטיקס והקאבס היו במתכונת קבועה של משחק כל יומיים (וזה ממשיך ככה גם בגמר המזרח). כבר הזכרתי את זה בשרשור המשחק השישי...זה ממש מוזר ולא ממש פייר, יש כאן איזו סיבה שאנחנו לא יודעים כנראה.

יש קשר ל wnba

ABC כנראה שידרו משחקים של הנשים ביום הפתיחה ולכן שבת היה יום מנוחה ב nba אאל"ט עשו דבר דומה בשנים עברו למה לא ביום ראשון? כי תכננו בשלב הזה מקסימום שני משחקי nba ביום, אבל דטרויט והלייקרס סיימו מוקדם

Or Amit

New member
10 מ-11, למען האמת

יוסטון הגיעה לסדרה מול יוטה עם יתרון ביתיות.

T Tonel

New member
תודה רבה

אני אגב אומר את הדברים כאוהד (לא פאנטי כמובן) של סן אנטוניו.

זו טריטוריה לא מוכרת לס"א

משחק שביעי בחוץ? מה מאזנם בכלל במשחקי 7 בעידן דאנקן? אני זוכר הפסד ביתי לנוביצקי ודאלאס. נצחון ואליפות על דטרויט בבית. ומשהו מול הלייקרס עם שאק?

WorldCenter

New member
אתה בטח מתכוון

להפסד 4-2 של הלייקרס מול הספרס ב03 בסיבוב השני, היו 6 משחקים ל7. אני חושב גם ששאק לא הפסיד מעולם משחק 7 אבל צריך לבדוק את זה.

נכון, כשקובי בכה

היום נקבל תשובה לשאלה האם הספארס יכולים לעבור גם משחק 7 בחוץ... או שהשושלת המקוטעת הזו נכנעת בכל פעם שיש יריבה קשה מדי (כפי שקרה ב 04, 06, 08?)

למעלה