לסמוך או לא לסמוך?

לסמוך או לא לסמוך?

אני עושה שימוש מדי פעם בפתיחת הטארות באתר nrg אני מבינה שזה סוג של כלי לא בהכרח אמין אולי יורת ברמה של שעשוע, אבל התשובות שם די עקביות. כיצד עלי להתייחס לתשובה שניתנת לי, המנוגדת לאופן הפעולה שבו בחרתי? אופציה שנבחרה לאחר מחשבה רבה ובחינת כל הנסיבות.

אם זה לא אמין-אז בשביל מה...

את בכלל פותחת בטארוט... תחפשי שעשוע במקום אחר ! לדעתי כדאי לך קודם לקרוא ספרים בנושא ורק אח"כ לחוות דעתך... יום טוב, דפנה

הולד איט....

אם תקראי בין השורות, תביני שיש לזה ערך בעיני, אחרת לא הייתי מתעכבת על זה. אשמח לתשובה יותר ענינית ופחות שופטת.

בטארוט אין שחור-לבן !

הכל גם עניין של אינטואיציה של הפותחת בקלפים... תלוי מה השאלה שלך היתה, קשה לדעת למה את בדיוק מתכוונת כשאת אומרת.....!?!?! דפנה

הבחירה כולה שלך.

אני לא מכירה את הפתיחה באתר הזה - אולי תצרפי לינק ? - אבל במידה ואת בוחרת להאמין/להתחבר/לעשות בעקבות פריסה באינטרנט אז בבקשה... לכי עם ליבך ועם האינטואיציה שלך. החשוב הוא מה את מחליטה, מה את מרגישה, מה נכון וטוב לך ! לטעמי האישי ולדרכי - ייעוץ מבעל מקצוע טוב יותר וזאת בכל תחום. אני בעד הפגישה האישית, השאלות שנוצרות תוך כדי וכו'...

straycat

New member
לדעתי, כן... ולהלן הסיבות:

אני רחוקה מלהיות מומחית בתחום, אבל ככל הידוע לי, קלפים הם רק כלי-עזר בהערכת מצבים/פוטנציאלים. נוסף לזה, האקראיות שבשליפת הקלפים ע"י תוכנה או אתר אינטרנט לא אמורה להיות שונה מזו שבפריסה ידנית. בכל מקרה, ניסוח השאלה הוא שלך ובאחריותך. גם אני לפעמים "מתייעצת" באמצעות האינטרנט, באתר לוולין (ודאי מוכר ללא מעט אנשים...). ההתייחסות שלי לעניין היא ברמה של יותר מסתם שעשוע, אולי בגלל ההערכה הרבה שלי למדיום (לאינטרנט).

למעלה