לסמואל כמובן!

• פותח הנושא t r a
  • פורסם בתאריך

t r a

New member
לסמואל כמובן!

מקווה שתזכה, באמת יש לך קול יפה. ובטח תמיד תהית אם הוא קול רדיופוני.. אבל עם הביטחון שנראה שיש לך אתה בטח יודע את בדיוק כמוני. אתה נראה בן-אדם שתמיד שמח ומאושר,ספונטני ואוהב.. אבל בטח לא היית אף פעם בקשר מחייב.. וכמובן בהצלחה

סמואל 103

New member
תודה רבה...:)

אני אכן תמיד שמח,מאושר ובאמת אוהב לאהוב... ודווקא הייתי בקשר מחייב אבל זה נגמר ובשל כך אני דואג לנצל את חיי הרווקות הנוכחיים כי הרי אני אתגעגע אליהם כשאמצע את אהבת חיי... בכל מיקרה תודה על הפירגון

t r a

New member
תגובה

אין על מה... רק קשר אחד?... קשה להאמין, יש לך כ"כ הרבה ביטחון עצמי. כל עוד לא מצאת את אהבת חייך זה טוב, כי אז היית רווק שאיבד את אהבת חייו. אתה מאמין שתמצא את זה? אתה יודע.. אולי זה עבר לך מול העיניים והיית עיוור

t r a

New member
שוב...

מלבד כל מה שכתבתי, רציתי לדעת, מה אתה חושב? יש לך סיכוי טוב לזכות?

סמואל 103

New member
תגובה

תיראי אני מאמין שאם אותה אהבה עברה לי מול העניים והייתי עיוור אז זה משום שזו לא הייתה האהבה המיוחלת...כי הרי מה שקורה צריך לקרות! ובנוגע לשאלתך רק אהבה אחת-היה קשר ממש רציני וארוך אחד השאר היו נסיונות שלא עלו בטוב. ובנוגע למה שאני חושב אני מאמין בעצמי ואם עליי להיות ברדיו אני אזכה ואם לא אז לא נורא כנראה שזה לא הייעוד שלי. אבל מה שכן אני בטוח שיש לי המון מה לתת ויש לי את הכישרון המתאים. אני מאמין בעצמי מאוד ובמאזינים שיידעו לשפוט. אבל נהיה יותר חכמים ככל שהתחרות תימשך... שיהיה לך יום
מקסים ופורח
מסמואל הקירח:)

t r a

New member
תגובה לתגובה........ ../images/Emo13.gif

אני שמחה שלפחות הייתה לך אהבה אחת וארוכה.. ופחות על כך שהיא נגמרה ועל הנסיונות הכושלים. לפחות אתה לא מאלו שחושבים שעם אהבה ראשונה מתחתנים. למרות שאת האהבה הראשונה לעולם לא שוכחים,נכון? ובנוגע לתחרות, יש לך מתחרים ממש טובים, כרמית נראה לי ששמה..היא חמודה. ויש עוד כמה מצחיקים. אבל אם תהיה (באמת באמת!!) מה שאתה, תצליח בהכל. ותזכור את זה. מלבד זאת - התקלה - סמואל, מה השם האמיתי שלך..?

t r a

New member
בלה בלה בלה..ידה ידה ידה..

1.לא אמין בכלל, וחבל. 2.אתה לא נראה בן-אדם שמתעניין בקבלה מספיק בשביל לחשוב על הפירוש..לא ידוע לי למה אבל יש לי הרגשה חזקה שזה נכון.. אבל מי יודע, אולי אבבאבובא עזר לך בעניין הגמטריה.

סמואל 103

New member
אז בואי ניראה

קבלה-ק=100 ב=2 ל=30 ה=5 סה"כ 137 סמואל-ס=60 מ=40 ו=6 א=1 ל=30 סה"כ 137 ולא סתם הקרצתי לך את זה... לא צריך להיות באבאבובה כדי לדעת:) בכל מיקרה קראתי הרבה ספרים בתחום והיה לי גם מורה מנחה לעניין שהכניס לי הרבה מחשבות ופתרונות מהממים על מה ייעודנו בחיים ואיך עלינו להשיגם. אם ייצא לנו להכיר ויותר מזה ,אם ייצא לי לזכות תגלי הרבה יותר את הפן הזה שלי.

t r a

New member
O.k....

איפהשהו אני מרגישה שאנחנו כבר מכירים...

t r a

New member
../images/Emo15.gif

יש איתי כמה אנשים שחושבים ששמך הוא שמוליק.. או משהו כזה. אבל אני לא אציק לך יותר מידי
... אבל אם אי פעם ניפגש או שאני אראה אותך, ואני אזכיר לך את השיחות האלו, אתה תמות מצחוק.

סמואל 103

New member
להגיד לך תאמת...

אני מעדיף לחיות מצחוק ולא למות:) בכל מיקרה כן השם שלי היה שמואל שהפך לשמוליק שהפך לסמואל כבר לא מעט זמן...(בלי קשר לתחרות או משהו) בכל מיקרה היה קטע מצחיק באחד האודישנים ששמוליק טיאר שאל אותי למה סמואל אז הסברתי לו.ובסוף האודישן אמרתי לי חוצמיזה זה טוב שקוראים לי סמואל ולא שמוליק אחרת איך היינו מסתדרים שנינו באותה תחנה אם אזכה...

למעלה