לסמדר.
אני מרשה לעצמי לפתוח הודעה נפרדת על גבי הפורום כי על פניו מדובר במסר, אך אני משוכנע שיש אחרים שזה יכול לתרום להם, על כן החלטתי לעשות זאת על גבי הפורום. (שוקצו אין לך מה לעשות בעניין, תשלם לאסף 20 שקל שאתה חייב לו ואז נדבר.
) סמדר, ראיתי כי לקחת בצורה קשה מאוד את האבידות שלך. הצדק אכן איתך וזה מאוד כואב לאבד כל מיני חפצים יקרים בשווי רב. אני עצמי פוצצתי לעצמי את הגלשן שלי (שהיה כבר ככה ללא פוטנציאל ולא שווה מי יודע מה...) ופשוט רציתי לבכות. במושגים שלי זוהי אבידה רצינית. ופרשתי לשבוע שלם! (ובכן אילולי הDS שעודד אותי לחזור וליהנות מהמשחק ספק שהייתי חוזר!) אבל יש לי נקודה אחת קטנה להגיד לך. הדמויות שלנו במשחק מעוצבות בצורה מדהימה ומשקפות את עצמינו אנו. כן! הפיקסלים הקטנטנים שלנו (עם כנפיים או בלי) משקפים הרבה על היכולות שלנו כאנשים. הנקודה שאני מנסה להגיד לך בעצם היא, שאמר פעם מליונר גדול, שאם יקחו לו את כל הונו ייקח לו מספר חודשים לטפס אל על שוב. דבר שאנשים כמובן חולמים. אני אומר, גם אם תעברי לברה ללא שום נכס את תגיעי ממש גבוהה, אפילו יותר גבוה מעכשיו. זאת את. הנכס הכי טוב שלך, זה את. נקסון לא יכולים לקחת את זה ממך. אם את צריכה הפסקה, תפדל. אבל תדאי שנקסון לא ייקו ממך דבר. לא באמת...
אני מרשה לעצמי לפתוח הודעה נפרדת על גבי הפורום כי על פניו מדובר במסר, אך אני משוכנע שיש אחרים שזה יכול לתרום להם, על כן החלטתי לעשות זאת על גבי הפורום. (שוקצו אין לך מה לעשות בעניין, תשלם לאסף 20 שקל שאתה חייב לו ואז נדבר.