לסלק את רון חולדאי

מרכזון

New member
לסלק את רון חולדאי

מכסא "ראש עיריית ת"א". "הכניסה המרשימה לרשימה האקסלוסיבית של עשר ערי ההיי-טק המובילות בעולם, נתון שהתבשרנו עליו לא מכבר, היא תעודת כבוד לתל-אביב-יפו ולתושביה. העיר מרכזת בתוכה מוחות מבריקים, מושכת אליה חברות סטרט-אפ מבטיחות, ומבססת את מעמדה כבירת ההיי-טק של ישראל." זה, מר רון חול'אי, אינו נזקף לזכותך. זה יזקף לזכותם של קודמך. "אני בטוח, שהקשר הישיר והבלתי אמצעי, שמעניק האינטרנט, ישפר את התקשורת בין התושבים לעירייה." מתי לאחרונה פגשת בתושב ת"א. לא, לא מישהו כבד בכסף שיתרום למועמדותך, אלא סתם תושב, פשוט, צנוע, ללא חסכונות שימושיים בחשבון הבנק??? הדבר היחיד שאכן יזקף לזכותו של רון חולדאי הוא הגדלת "מחלקת גרירת המכוניות". אותם משאיות הנעות בכבישי תל אביב מבלי לציית לחוקי תעבורה, תוך סיכון כלי רכב אחרים והולכי רגל. ולמען הסר כל ספק-אינני יודע עדין במי אבחר. ברור לי רק שאעשה הכל להעיף את חולדאי מהעירייה.

רונאל1

New member
כי הוא ראש עיר מעל הבינוני

וזה מספיק כדי לשמור על הכיסא - לא צריך להצטיין. יש לו בסך הכל גם אהדה יפה בעיר אז אין סיכוי למישהו להחליף אותו.

מרכזון

New member
רונאל

אתה בוודאי יודע שבית הקברות מלא בכאלה שחשבו שאין להם החלפה!!! אנא הסבר "ראש עיר מעל לבינוני"!!!

רונאל1

New member
כן כולנו בדרך לשם ואת כולנו מחליפים

ראש עיר מעל לבינוני = ראש עיר שהוא סביר אבל לא מצטיין. אחד שהעיר בסוף קדנציה שלו נראית אותו דבר או מעט יותר טוב ממה שהוא קיבל. אחד שאף אחד לא רואה סיבה להחליף, גם אם יתקשה להסביר מה כל כך טוב בו. בקיצור, חולדאי.

yolis

New member
../images/Emo127.gifתבינו אנחנו רק יכולים להשפיע....

אדם הנבחר בבחירות דמוקרטיות לראש ליכוד בכל עיר שתהיה,ולא חשוב כשרונתיו,ולמה לא חשוב
נוכחנו לדעת שנבחרים רבים הצטיינו בכשרונות רבים,אך את הכשרונות ניצלו למטרות אישיות,וכולי.
ודווקה האנשים שאנחנו חושבים שאין להם שום כשרון,הם יותר ירתמו לעזור לנו,ומי זה לנו
אנשי השכונות,אנשים שבאמת יש במה לעזור ולפתח, שכונות דרומיות במיוחד ששם ראש העיר לא מספיק משקיע,אם זה מבחינת חינוך,אם זה מבחינת בניה,פיתוח,אתם יודעים שחולדאי רוצה להרוס ב"ס בשכונת יד אליהו ,
ורוצה להקים מרכז שיקום עבריינים,שזה אומר,
שערך הדירות ממשיך לרדת בדרום תל אביב,נראה שחולדאי יפתח מרכז גמילה ברמת אביב,ואת האונברסיטה יעביר ליד אליהו
מה יקרה אתם יודעים
ערך הדירות בדרום תל אביב יצמח,אנשים יותר יתענינו לגור בדרום,ורמת החיים תעלה,
אז חברים ההחלטה היא."שאופיו של האדם גובר על כישרונתיו"
"המרבה בכשרונות ממעיט במעשים"
תנו לארנון גלעדי להוכיח שהוא יפעל למען כל תושבי תל אביב יפו,
תנו פיטבקים חיוביים והאמינו שהכל יכול להיות אם רק נחשוב חיובי
שתהיה לנו גמר חתימה טובה .יוליס תושבת ת"א מאוכזבת.

רונאל1

New member
פשוט בבל"ת

1. לא חשוב הכשרון. אולי נמנה איזה עבריין מהשכונה להיות ראש העיר. זה לא חשוב בכלל.העיקר שיהיה מהליכוד. לא תראה אגורה יותר ממה שחולדאי נותן לדרום מראש עיר ליכודניק ולהזכירך כבר היה כאן אחד כזה לכמה שניפם טובות (צ'יץ') שפיתח יפה מאוד את אפקה, צהלה ורמת אביב. 2. אתה ממש מזכיר לי את בוחרי הליכוד / ש"ס הטיפוסיים מהדרום. מצדיק כל סטריאוטיפ שאומרים עליכם. קונים אותכם בשקל. כמה הבטחות לפני בחירות ואתה כבר עובר לתמוך באיזה מועמד לא רלוונטי. זורקים לך מילה טובה ואתה רץ לשים מחל. אחר כך 4 שנים משתינים עליך בקשת - אבל אתה שוב שוכח ובבחירות הבאות למה תצביע? כמובן, עוד פעם מחל, כי הכשרון והנסיון לא חשוב. שתתחרבן העיר, העיקר שמחל תנצח. 3. במישור הלאומי - אתם אנשי השכונות בחרתם ליכוד על פי רוב וקיבלתם בעיטה לפנים עם עליה באבטלה, בסמים, בפשע, ירידה בחינוך, במשכורות וברמת החיים. אז אל תטיף לי על רשויות מקומיות.

yolis

New member
יפה ,תגובה מהירה?אבל אם היית ...

אם היית תומך בדעותהם של עוד גולשים אז,פה היתה מסתיימת שיחתנו אבל אני מבינה כל כך טוב שתגובתך הצינית תמשיך את שיחתנו בפורום זה, ועוד אם קצת תגובות חיוביות לשאר חברי הפורום היה אחוז הגולשים בפורום זה עולה מ-11% ל-100% גולשים,אולי לפחות עכשיו תודה שזה נכון,אבל מה פתאום שתודה, הלא אתה נשלחת ע"י המערכת פורום זה, אבל יפה לפחות אנחנו הבענו את דעתנו ומציאנו את פורום זה, שהיה לכם אחלה של שנה וגמר חתימה טובה מהאנשים הפשוטים של דרום תל אביב יפו.

רונאל1

New member
המערכת - עוד תסביך של בוחרת ליכוד

וסליחה שלא שמתי לב שאת זו את. תגובתי לא צינית אלא אמיתית. אני חייב להודות שקשה להבין מה את כותבת. בכל מקרה אף "מערכת" לא שלחה אותי וחבל שאת מתעסקת בשטויות ולא כותבת לעניין. את לא יודעת כמעט כלום על גלעדי חוץ מזה שהוא איש ליכוד ומבחינתך זו סיבה מספיק טובה לבחור בו גם אם אין לו כישורים מתאימים לנהל עיר.

למעלה