לסלי החמודה

מירבי*

New member
סיגוש יקרה

לסלי אין חיבור לאינטרנט...(בקרוב יהיה לה), היא גולשת רק כשהיא מגיעה אלי או אל אחותה, אמסור לה ששלחת לה מסר, היא ביקשה ממני את הטלפון שלך ובטח תצלצל אליך בקרוב.. היום הבת שלה ישנה אצלינו כי סלי המקסימה שלי יצאה לבלות...

sigush3

New member
../images/Emo141.gifמירבי בוקר טוב!

מה שלומך? מירבי קראת את המסר ששלחתי לה?אם כן את גם יכולה לענות לי אף על פי שאשמח אם סלי תצור איתי קשר בלי שום קשר סתם כדי לקשקש. שיהיה לך ןלכולם אחלה יום מוצלח סבבי כזה אוהבת סיגל

מירבי*

New member
בוקר טוב סיגוש../images/Emo24.gif

לא קראתי את המסר, אם את רוצה שלחי לי מסר ומקווה שאוכל לעזור. הופכים אותנו לעיר אחת אוטוטו...שמעת על זה?

בנדה1

New member
אין לי המלצה על ספר אבל...../images/Emo132.gif

האמת שמזמן לא קראתי ספר, זו לא תקופה להתענג על ספר אבל בנוגע למבצע אז בסטימצקי מוכרים למחזיקי לאומי קארד ספר ראשון ב 20% הנחה ומקבלים את הספר השני ב ח י נ ם ! ובנוגע להמלצה אולי בכ"ז, גיליתי השבוע את הספר (לילדים) מילון בחרוזים של אהוד מנור ועוד משהי. ספר מ ד ל י ק !

מירבי*

New member
בנדה, זו בדיוק התקופה לשקוע בספר

אני חושבת שספר טוב יכול לקחת אותנו רחוק..לנתק אותנו קצת מהמחשבות וממה שמעיק ולתת לנו זמן בו לא נחשוב איך מקדמים את העניינים האישיים שלנו.. נכון שזה לא הזמן לספר כבד ומעיק, לא חסרים היום ספרים קלים ומשעשעים, אם תרצי המלצה לכמה כאלה אתן לך בשמחה..אני זוכרת איך תמיד הייתי באה להחזרות שלי עם ספר...הייתי מצליחה להתנתק מהכל ומכולם וככה היו עוברות לי שעתיים...

חשבתי שכבר אף אחד לא ישאל../images/Emo63.gif

קנינו 10 ספרים ב-300 ש"ח !!! הכל התחיל בזה שפחדתי ללכת למתחם שבוע הספר בעיר שלי. (פיגועים וכו') אז הלכנו לקניון ושם בסטימצקי מצאתי מבצע משוגע [לבעלי לאומי כארד] על כל שני ספרים - אחד חינם, והשני ב-20% הנחה. כדאי מאוד מאוד!! ההמלצה שלי: הכלה המשחררת - א.ב. יהושע [בחיים לא קראתי ספר כל כך עמוק! פשוט מתנה לנפש] אלה תולדות - אלזה מורנטה כפרה - איאן מקיואן תמרה הולכת על המים - שפרה הורן פונטנלה - מאיר שלו [ובכלל כל מה שהוא כותב...] המהגרים - וו.ג. זבאלד דגים מתים ביפו - דן בניה סרי לילדים: מכתבים מפליקס פליקס ומנהרת הזמן - אנט לנגן הספר הראשון של השאלות והתשובות [לכתות בי"ס נמוכות. תשובות קצרות וקולעות למגוון נושאים ששואלים כל הילדים הסקרנים] ארץ יצורי הפרא - מוריס סנדק חרוזים - שולה איתן [כל הקלסיקה לגילאי 2-7] ולכל ההיפוכונדרים - "מרק" - המדריך הרפואי השלם לבית ולמשפחה - עולה עכשיו 153 ש"ח והוא שווה כל אגורה [כ-40 ש"ח הנחה] ועכשיו אני שמה לב שגם השם שלי הוא ספר מכתבי אהבה שכתב ש"י עגנון לאשתו.

מירבי*

New member
זה נשמע מבצע נהדר...

הבעיה היא שאני לא מחזיקה כרטיס של לאומי.. את הכלה המשחררת קראתי ואהבתי מאוד, בכלל א.ב. יהושוע לא מאכזב.. גם את פונטנלה קראתי ואהבתי למרות שלא מייד התחברתי אליו. ספרי פליקס מככבים בביתינו והן נפלאים, קניתי היום כמה מהם למתנות לחברים של הבת שלי. באמת תהיתי מה פירוש השם... ומה שלומך חוץ מזה?

למעלה