לסלוח? לשכוח?

לסלוח? לשכוח?

תזכורת מהירה למי שלא עקב בסופ"ש: קבעתי עם מכרה שהתחילה איתה כימיה מצוינת לסופ"ש רומנטי. ארוחה זוגית בשישי, וטיול בשבת (ובאמצע לך תדע מה יתפתח). בשישי התקשרתי כמה שעות לפני הארוחה לקבוע שעה והיא הפתיעה אותי שהיא בכלל יוצאת עם חברות, הופתעתי וקצת נפגעתי ואמרתי "לא נורא, אני מחזיר את החומרים לפריזר, פעם הבאה", אבל היא אישרה שאנחנו נפגשים למחרת. בשבת היא לא התקשרה עד 1 בצהריים, ועד אז אני כבר הייתי בבי"ח לבקר חבר משותף שלנו ובדיוק היה בלגן, אז היא אמרה שתתקשר 15 דקות אחרי כדי לדבר עם שנינו, ומאז דממת אלחוט, לא ענתה לטלפון ולא SMS, אפילו לא התקשרה לחבר שלנו עד היום, אחרי שהשתחרר מבי"ח והכל. החלטתי למחוק. --המשך-- היום היא ניסתה להתקשר אלי אבל היתה ממתינה והיא סימסה לי שהיא מצטערת ורוצה לפצות אותי. בדיעבד הסתבר שהיא ואותו חבר אכלו ביחד צהריים, הוא סיפר לי שהיו לה בלגנים והיא מצטערת שיצא שהיא פגעה בי, ודחף אותה לדבר איתי בכ"ז וטחן לה שחבל שלא יצא מאיתנו משהו. כל זה אחרי שאמרתי לו שאני כבר מנסה לעבור הלאה כי קטעים כאלו לא מתאימים לי. עכשיו אולי אני בסרט או במגננה שלא בצדק, אבל מערכת יחסים שהתחילה ככה עוד לפני שהתחילה זה לא סימן טוב. אני חושב להרים לה טלפון ולהסביר שאני לא כועס, ואני שמח שהיא מתקשרת להתנצל, אבל אני לא חושב שמתאים לי משהו שהתחיל ככה כי אני לא רוצה להפגע. שלושה חברים כבר ירדו עלי ואמרו לי לעזוב שטויות ולתת לה עוד צ'אנס. אני לא יודע. אין לי רצון שילעסו או ימתחו אותי כמו מסטיק...

התקשרה להתנצל - סבבה לגמרי!

ייתכן מאוד שיש לה "בלאגנים" כאלה ואחרים... למי אין?? אבל בוא לא נשכח שבאותו לילה היא העדיפה את חברותיה (לא שזה רע, חס וחלילה) ולא ידוע בכלל מתי התכוונה ליידע אותך בדבר השינוי. לסלוח - בטח! טינה מיותר ממש לא מועילה לאף אחד. לשכוח - בטח! מאותה סיבה בדיוק. להמשיך הלאה - אם עמוק בפנים יש לך הרגשה שכן יצא מזה משהו ואולי המקרה הזה היה בעצם מעידה חד פעמית - תנסה! מה יכול להיות? מי שלא מסתכן - לא מרוויח!!

אי אפשר היה לכתוב את זה יותר טוב

מסכימה עם כל מילה!!!

נתתי לה.

מתישהוא אחרי תשע היא משאירה את הילדים אצל השכנה והיא תרים לי טלפון ונראה איך אני מרגיש. היה לי שבוע עבודה עמוס ואני מחוק. אמרתי לה שנראה איך אני ארגיש בתשע. ידעתי שאיך שאני ארים לה טלפון היא תמיס אותי. אין על גבר עם ליבידו מוזנח, לא משנה כמה הוא עייף או כועס, קצת מתיקות ופלבול עיניים יוציאו ממנו "אולי" גם אם הוא הרגיש שהוא רוצה להגיד לא. אני מקווה שאני לא אפגע. אין לי כוח לזה. אני כבר רואה איך אני הולך הערב לחשוב עם ההורמונים ולא עם הנוירונים. אני מקווה שזה לא יחזור להכאיב לי יום אחד.

יש לי הצעה בשבילך - אל תחשוב הערב!

לא עם ההורמונים ולא עם הנוירונים! היא תתקשר ב-21:00 ואתה תפעל לפי מה שהכי בא לך באותה דקה! כאן ועכשיו - תהנה מהרגע!

הרגע אני נהנה

מבן-גאי מרוכז במיוחד על איזור הצלעות השמאלי מאחור. אחחחח הגב. צ'מעו פטנט שגיליתי בטעות... שכחתי פעם מזמן את השפופרת באוטו ביום חם והמשחה של הבנגאי התפרקה למוס לבן ולנוזל צהבהב. כמה שלא ניערתי זה לא מתערבב חזרה. אמרתי מה יש להפסיד אחרי שנשפך הנוזל הזה? מרחתי את המוס הלבן לבד, ומה אני אגיד, זה פועל בשניות, לא דקות. לא הספקתי להגיד שאלתיאל תגלת-פלאסר ועבר כאב הגב. חזרה לענינינו, אני מקווה שאני לא שם נפשי בכפית. כל כך הרבה פעמים התאכזבתי מלתת לאופטימיות צ'אנס, שאני כבר מאבד תקווה לחוויה מתקנת. אבל את צודקת. אני לא חושב הערב. היא אמרה שהיא רוצה להזמין אותי למסעדה, ושלא אדפוק חשבון. סתאאאם, אני לא מניאק. מקסימום נלך לפאב השכונתי.... (או שארדם עד שהיא תתקשר...)

בקשר לנושא הראשון...

יש לך מזל שלא עבר הגב ולא רק הכאב.. בכל מקרה רעיון טוב שכזה, אתה חייב לידע את אודטה. בקשר לבחורה.. הייתי נותנת עוד צ'אנס קטנטן עם "חשדהו וכבדהו". אבל הייתי נותנת צאנסה אחרונה.

22:00, החוצן קם מהמיטה

וצועד לו לאמבטיה מתוך כוונה נונשלאנטית לצחצח שיניים וללכת לישון. לפתע רוטט לו הלפלאפון, נחשו מי מתקשרת? יש לה גם יופי של תירוץ, היתה לה שיחה חשובה עם הבת על גיל ההתבגרות. אני יכול להגיד משהו? ברור שלא. אני אאמין ואסתום את הפה כי אני אופטימי וטמבל לשעות הקרובות לפי עצת הקיטקטית. אני מת מעייפות ומת מרעב ומת מסקרנות ואדישות מהולות. אחלו לי בהצלחה, יצאתי...

אל תצפה יותר מדי,

תהיה אדיש,כמו שאמרתי. צאו תיפגשו..תהיה חשדן אולי..וזהו,מה שיהיה-יהיה.

היתה שיחה

היו הסברים היו חיוכים היו הבנות היו נשיקות היו שעתיים וחצי של פעילות אירובית ושבירת צום. אולי יהיה עוד דייט, נראה איך אני ארגיש
(-8

למעלה