לסלוח לשכוח

lala897

New member
חחחח

לא. זה לא מתחיל לקרות. ואני יגיד לך למה. כי אני יודעת בדיוק מה אני עושה ולמה. אני יודעת במה אני מאמינה ובמה זה לא הגיוני להאמין.

tamarhp

New member
אמממ...

בקשר למוות ולאור והמנהרה - גם אני לא האמנתי, אבל יצא לי לקרוא כתבה בעיתון חרדי דווקא, ושם דווקא ראיינו מישהו שבין השאר ראה את המנהרה והאור, ואין לי סיבה להאמין שהם סילפו את זה, או שהוא המציא את זה. לא נדע עד שנעבור את זה בעצמינו...

lala897

New member
אהה זה מה שרצית שאני אקרא.

לא ראיתי את זה בהתחלה אז מה שכתבתי לך היה מכוון ל"בנוסף" שלך- טעות שלי.
לדעתי אחד מהשלוש- או שהוא המציא, או שהוא הזה, או שהוא חלם. א. מנהרה, אור? מחוץ לעולם הזה? בעולם שכולו רוחניות? מנהרה ואור זה מושגים גשמיים אין שם אור או מנהרה. המושגים של העולם הבא הם רחוקים מהמושגים שאנחנו מבינים כי הם רוחניים בלבד. ב. כמו שאמרתי למעלה- נשמה זה כח רוחני, היא לא יכולה לראות או לזכור. החלק של הראיה וזכרון שייך לגוף וכיון שהגוף לא היה איתה ביחד במנהרה ובאור האדם לא יכול לזכור את זה.( ולכן גם כל הסיפורים על הגלגולים למיניהם לא נכונים ולא הגיוניים.)

lala897

New member
מחשב דפוק.../images/Emo123.gif

אני שונאת אותו והוא שונא אותי.

sarav55

New member
כיום באמת אנו בהסתר פנים

כתוצאה מהעוונות שהאנשים עושים בראנו לנו מסך מאוד גדול כמו חומה שמפרידה בנינו לבינו שרק על ידי דמעות ותפילות אולי נצליח לקדוח חור ולהגיע לרקיעי רקיעים העבירות כמו גילוי עריות שפיכות דמים ועבודה זרה בדור הזה מעקבים את הגילוי פנים שה' רוצה להאיר לנו

התולעת 1

New member
בושה שאין כדוגמתה

ממש חוצפה למה שאתה מצפה האם אתה שומר קלה כחמורה שאתה מעיז בעזות פנים ללא בושה במקום שתבא ותיפול על הריצפה שבמשך כל השנים כפרת מאלוקי ישראל בעשרת הדיברות יש דיברה האומרת שמור את יום השבת לקדשו אבל פה במדינה צריך להחליט בסוף איך תראה המדינה של שומרי שבת, או מדינה דמוקרטית שכל העולה על רוחו יעשה האדם ? אז כמובן שברוב קולות עוברת ההצעה שפה בארץ בארץ הקודש בפלטין של מלך מלכי המלכים הקב``ה ברב קולות מועבר חוק שפה מותר לחלל חק בפרהסיה, בין יחיד בין רבים באין אונס באין מצפצף פירוש ..אמרו לקב``ה בכנסת ריבנו של עולם עם כל הכבוד לך הצעתך העשרת הדיברות שמור את יום השבת לקדשו נדחתה ברוב קולות. מי שלא מבין את המשמעות פירושו מרד במלכות שמים, אין בורא לעולם אין מי שיגיד לנו מה לעשות אנחנו עושים מה שדור המבול עשה ,אנחנו מכעיסים את הקב``ה . הוא שמר עלינו 3300 שנה אנחנו מגיעים לארץ אחרי 2000 שנה מה שלא זכו אבותינו שמתו בשביל זה ואנחנו באים פה לעשות את כל הטינופת הזאת בארץ הקודש הרי מי שמלכלך את החצר של המלך אחת דינו מוות. אדם שנכנס לארמון של המלך וחוץ מכבודכם עושה את צרכיו בתוך הארמון שלו בסלון ודאי שהוא חייב מיתה . שהיינו בגלות בחצר של המלך אז אם חטאנו מגיע לנו גם כן מיתה אבל לבוא לארץ הקודש לפלטין שלו למקום שהוא איווה למושב לו בארץ הקודש ולעשות את כל הדברים שגוים נלחמו בנו , ולא הסכמנו, ואנחנו עושים פה מרצון רחמנא ליצלן זה כמו לעשות צרכים בתוך הסלון של הקב``ה . כן אבל כמובן אף אחד בציבור לא מרגיש בזה עד היום כיוון שכולם הורגלו לזה כבר הרי עברנו את השלב הזה של התבוננות אנחנו כבר בתוך זה

למעלה