לסכום העונה.....

royfr

New member
לסכום העונה.....

לקראת סוף העונה, מצביעים העתונאים עבור תארי סוף העונה. במהלך הפליי-אוף (בנגוד לליגות אחרות) מתפרסמת רשימה של שלושת המועמדים עבור כל אחד מתארי סוף העונה - או הגביעים. התארים (גביעים) ובסוגריים הזוכים בעונה הקודמת: 1. Hart - ה-MVP (ג´ו סאקיץ´ - קולורדו אוואלאנש) 2. Noris - שחקן ההגנה (ניקלאס לידסטרום - דטרויט רד ווינגז) 3. Selke - שחקן ההתקפה עם יכולות הגנתיות (ג´והן מאדן - ניו ג´רסי דווילז) 4. Lady Byng - השחקן ההוגן (סאקיץ´) 5. Vezina - שוער (דומיניק האשק - באפאלו סייברס) 6. Calder - רוקי (יבגני נאבאקוב - סאן חוזה שארקס) 7. Adams - מאמן (ביל בארבר - פילדלפיה פליירז) משהו מוכן לקחת הימור ? או מועמדים ?

power play

New member
כן

אבל אי אפשר לדעת כי העיתונאים האלה לא צפויים בימינו. MVP-ג´רום איגינלה (כולם מדברים עליו בהקשר הגביע הזה) הצוות מייקל פקה ואלכסיי ישין מועמדים למשהו בטוח. רוקי -לעזאזל האמריקאים האלה השמות שלהם הולכים ונהיים יותר מוזרים היה לי מישהו בראש אבל שכחתי את השם. בקשר לשאר אני אחכה לשידור הטקס ההענקה אם יהיה.

royfr

New member
טוב ההערכה שלי

איליה קוולצ´וק - רוקי (זה היה ברור יותר עם הוא לא היה נפצע) מגן - כנראה לידסטרום מאמן - כנראה סקוטי באומן - מועמדים אחרים : מישל תריין ממונטראול, או מאמן האיילנדרז (ששמו פרח מזכרוני). שוער - רואה , כשמועמדים נוספים - תאודור ממונטריאל, חביבולין מטמפה. המספרים אגב מראים שלהאשק לא היתה עונה טובה (יחסית כמובן) עבור ווזינה נוסף. MVP - רואה או האשק או אולי אחד מנאסלונד או סונדין ? או אולי עוד משהו מדטרויט (שנהאן ?) לאיגינלה לא מגיע, כי הוא משחק בקבוצה שכבר מזמן סיימה את העונה.

למעלה