לסירטוק.

יריב.

New member
לסירטוק.

אני לא כל כך מסכים עם מה שאתה כותב.אי אפשר לעשות סלקציה לגולשים פשוט כך.תתאר לך אוליי כל גולש ימלא שאלון בישביל להביע את דעותיו האישיות או ביכלל.אני מגזים קצת כן אבל בכל זאת לא כל מה שמעניין אותך אמור לעניין את הצד השני.אני מבין שאתה רוצה להגיע לאיזה שהיא רמה מסוימת של פורום שיעלה על הצרכים שלך ושל כולם. אבל לכל אחד יש דעות שונות ולכל אחד יש תגובות שונות.ואני ביכלל לא חושב שאם אדם מסוים לא יכול ליכתוב עיברית רהוטה אז הוא פשוט לא יכול להישתתף בפורום.אני מאמין שכולם רוצים להביע דעה בצורה הטובה ביותר שתעלה על הדעת. ואני אשמח מאוד אם לא תהיה הכללה לגולשים בפורום למרות הריבוי הגדול של ההודעות והתגובות.אז כן ירבו. ביי: יריב.

שיינדי

New member
יריב ,סירטוק מתכוון אחרת..

בס``ד מאחר וכבר בתגובה השניה להודעתו של סירטוק התייאשתי מלקרוא את השאר.. ומאחר שיריב העלה את הנושא שוב אני אוסיף דעה נחרצת. כל מה שכתב סירטוק בהודעתו הוא ענין חשוב ומדויק,יריב הוא לא התכוון שמי שיש לו בא מ ת מה להגיב או לכתוב לא יכתוב, אלא שיש הרבה כאלה ללא תוכן שניתן להבחין בהם ע``י הסימון הלבן בצד או דברים שסתם נכתבים כפרטי ועוד מיותרים אחרים. מה שקורה זה שאם אני רוצה לבדוק משהו מאתמול בלילה זה כבר בדף השני ולא ייתכן שאני צריכה לעבור על כל ההודעות בתקווה למשהו מעניין ובסוף זה סתם משהו-בלי לפגוע כמובן. יריב כל מה שאתה כתבת מס` הודעות עד כה היה לעניין ואף יותר מזה הכוונה היא בהחלט אחרת. אין כאן עניין לדמוקרטיה של הגולשים כי זה פורום=החלפת דעות או כל עניין שקשור לדת בצורה זו אחרת,בשביל דברים חסרי משמעות נועד הצאט. אני מסכימה איתו וגם יודעת שהמנהל מלבדוק את תוכן הפורום מידי יום ולצנזר הודעות ,אז אם אין מנהל אנחנו ננהל את עצמנו. בתקווה אמיתית שירבו הודעות/תגובות אך בעלי משמעות ויכולת להעביר מסר אחד לשני בצורה טובה. יריב אני מקווה שהבנת את הרעיון הגדול שעומד מאחרי ההודעה הקטנה. נ.ב. עצוב. בשובי כל יום לבית בתקווה לראות את התגובות או הודעות למה שנכתב קודם לכן או יום לפני אני נתקפת יאוש כי... כבר יום חדש האיר וכן ההודעות נחשבות לעבר ולא יותר מזה. שלכם שיין

שיינדי

New member
ולא התאפקתי...

בס``ד והמשכתי לקרוא את כל התגובות שסירטוק קיבל,וכולי חיוכים :))) לעצמי ,איזה התחכמויות ,ליצנים כאלה ,אבל זה היה טוב אני חייבת לציין.. אני מפחדת להגיד המשיכו כך,לא יאומן, פורום רציני זה כבר לא יהיה. (אני מקווה שלא יעבור עוד דף עד הלילה שאחזור מהעבודה..מזל שאני על מסלול חופשי :)) רגע !! ברק התפטר ! אין לאף אחד מה לומר על זה ? בדיוק כמו שחזו הרבנים מס` חודשים הוא יהיה בשלטון ו..היידה שרה..פשוט גדול. ביי ליצנים שלי.

אלול

New member
שייינדי את חמודה

שיינדי .ממש אותה הרגשה .... רוצה לפתוח קבוצת תמיכה ?

למעלה