השמיניה הייתה מדהימה והאי מדהימה, אני לא חושבת שיש דבר כזה שאחת טובה יותר או טובה פחות מהשנייה אני אוהבת ואהבתי את שתי הסדרות במידה שווה ושתיהן מדהימות, לכל אחת יש את היופי והמתח שבה, לדעתי אין בכלל מה להשוות ביניהן
האי בהחלט סדרה יותר טובה מהשמינייה.העלילה טובה,מותחת,סוחפת,מרגשת ומעניינת. היא גם מופנת לקהל יותר בוגר (הנוער) מאשר השמינייה שהייתה מופנת יותר לילדים. ממש נהנתי לצפות בזה,חיכיתי תמיד שיעלו כבר את הפרק היומי ל-VOD. בהחלט התמכרתי לאי.
אין מה להשוות, כי עכשיו אנחנו בלהט של הסדרה האי ואנחנו[ לא כולנו אני מדברת ברבים מטעמי נוחיות D: ] ואנחנו נוטים להגיד האי אבל זה רק בגלל שעבר זמן רב מאז השמינייה, מה יעזרו השוואות בכלל? בכל מקרה בגלל שאני הקלטתי השמינייה וכשאני חוטפת התקפי געגוע יש לי איפה לראות 3> ... בעייני השמינייה !!!! 3> ואין פה תחרות זה אותו יוצר D:
בין העונה הראשונה של השמינייה לבין העונה הראשונה של האי ולהגיד מה יותר טוב לדעתי... אז לדעתי העונה הראשונה של השמינייה הייתה מעפנה ביותר!! והאי השאיר עליי רושם יותר טוב.. אבל זאת לא חוכמה לשאול איזה סדרה יותר טובה בכלליות... לא צריך לעשות מזה כזה סיפור,רבאק יש פה אנשים שמסרבים להיפרד מהשמיניה ומסרבים לקלוט שהסדרה נגמרה...
ממכר וסוחף, וכבר מהפרק הראשון נסחפתי לסדרה הזאת, לעומת "השמינייה" שבהתחלה לפחות בשלושת הפרקים הראשונים לא הבנתי הרבה אבל שתי הסדרות מוצלחות וברמה גבוהה מאוד יחסית לסדרות שיוצרו בישראל.
../images/Emo209.gif קשה קשהה ... האי הייתה בהרבההההה
יותר מורכבת בהשמינייה ! רק לקראת סוף הסדרה היה אפשר להבין מה באמת הלך שם ! ז'תומרת היינו חייבים לראות כמה פרקים ורק אז אולי היינו מבינים ... בהשמינייה זה היה קצת יותר זורם .. כאילו אם בהתחלת הפרק לא היינו מבינים אז בסוף הפרק היינו מבינים ! בקיצור, אי אפשר בכלל להשוות זה מדבר על שני נושאים שונים לגמרי זה כמו לשאול "את מי אתה יותר אוהב- אמא או אבא ?" אי אפשר להשוות- אמא זה אמא ואבא זה אבא ... אז אותו דבר בהאי ובהשמינייה !!!
"יחד עם הלמדא ימחקו כול הזכרונות שלכם מהשנתיים האחרונות" לכול סדרה יש את היתרונות והחסרונות שלה בינתיים אני עדיין מעדיפה את השמינייה אבל תדברו איתי אחרי עוד 2 עונות של האי.... אולי אז הדעה שלי תיהיה אחרת נ.ב - נחמד לראות שהרבה דעות השתנו מאז תחילת הסדרה.....