לסיכום שלי

סקר....

בוא אתם תכתבו מה כל אחד מכם שומע , איזה גיטריסטים. ואני אכתוב מה אני שומע ונראה.

Black Cat

New member
../images/Emo58.gif

למה שלא תכתוב אתה את מה שאתה שומע ? הרי שאלתי אותך את זה כבר.

DEATHRUCTION

New member
אני יתחיל!

אני שומע ככה:, metallica, megadeth, iron maiden, motorhead, pantara, sepultura, gamma ray edguy, morbid angel, death, destruction, cradle of filth, manowar, vergin steele, rhapsody, sonta artica, machine head´ helloween, primal fear, nile, dark funeral, dimmu bordigr, children of bodom´ dream theater. hammerfull, in fames, grave digger, iced earth, , venom, slayer, mego de oz, nightwish´, lizzy borden, white skull, six feet under sodom יש חלק שממעתי פחות! אבל לא משנה אני עדיין קשוח! אההההההההה הגיטריסט היחיד שאני שומע זה מארטי פרידמן!

Black Cat

New member
אה. רשמנו הודעה באותו זמן.

העתקת ת´להקות מהפרטים שלך באיסי ? :)

Black Cat

New member
לא, נערי../images/Emo54.gif

פשוט ציינתי עובדה בצירוף סימן שאלה ופרצוף מחייך.

DEATHRUCTION

New member
אה אה אל תצחקו אליו! הוא לא סתם גב

ר הוא גבר ששומע מטאל פיני(פינלנד) והוא נורא נורא קשוח!

חחחח.....

אני הולך ביערות סקנדינביה עם גלימה שחורה וגרזן ושוחט בתולות... אם זה מה שרציתם לשמוע, אז כן זה אני. ועוד כמה חבר´ה

הרשימה שלי ....

Pantera,Metallica,Testament,Stratovarius,Sonata Arctica,Slayer, GodSmack,Rammstein,Royal Hunt,Axel Rudi Pell,Nactural Rites, Apocalyptica,Nevermore,Paradise Lost,Type O Negative, Orphaned Land,Sadus,Kreator,Annihilator,Inkubus Sukkubus,Iron Maiden,Blind Guardian,Iced Earth,Manowar,Sentenced ,Katatonia, Helloween,Lacuna Coil,Gamma Ray ,Skid Row, Cemetary, Moonspell, Machine Head,Hammerfall,Tiamat,Amorphis,Dream Theater,Theatre of Tragedy,In Flames,Dark Tranquillity,Tiamat,Soilwork... יש לי לפחות איזה 20 להקות מפה שיש לי את כל הדיסקים לשהם ... אם לא יותר

DEATHRUCTION

New member
חה חה חה פיטפוט שמיטפוט

שומע מטאליקה! חה חה ופאנטרה חחחחחחחחחחחחחחחח חי חי וגם אירון מידן! לא אמרת שאתה לא שומע להקות מצליחות? ועוד משהו אם אתה כל כך מבין במטאל ווצה ללמד אותנו אתה צריך לדעת שמשין הד וגודסמאק הם בכלל הארד קור ואם אתה מתיימר להיות קשוח אתה צריך לדעת ש..... הארד קור= לא קשוח!

גלעד....עוד פעם

אתה אומר משהו על פאנטרה אני בא מחר בביצפר אני פותח לך את הצורה (ואני רציני)... תתחיל להרגיע. מה אתה יודע בכלל על פאנטרה ?

DEATHRUCTION

New member
אם הייתה קורא את הרשימה שלי

הייתה רואה שאני גם אוהב פאנטרה!! אני אבל לא מבין מה הקטע שלך בכלל אתה בא לפה וטוען שרק אתה מבין ושרק אתה שומע להקות לא מציליחות ומאגניבות וקשוחת! אבל אתה לא מכיר פה אף אחד אז תרגע! כי יש פה אנשים ששומעים את כל הלהקות שאתה שומע+!

בנוסף....

אני לא אמרתי שאני לא שומע להקות מפורסמות , אני אמרתי מי חוץ מלהקות מפורסמות אתה/אתם מכיר/ים ... אני כתבתי לך מה אני שומע ... מה אתה מכיר משם זה כבר משהו אחר... זה שאתה מכיר להקה וחצי זה לא אומר כלום. אתה רוצה שאני אכתוב לך איזה להקות שמעתי בכלל??? הרשימה הזאת זה רק להקות שיש לי דיסקים שלהם ולא דיסק אחד. אז תרגיע.

DEATHRUCTION

New member
תראה אני לא מתיימר לשמוע הרבה להקות

אני שומע בעיקרון הכי הרבה רק מגה דת מטאליקה פאנטרה משין הד ספולטורה רפסודי ונייטויש כל השאר פחות! וחוץ מזה אתה אמרת שאנחנו מעוררי רחמים ששומעים רק מטאליקה ומגה דת´ ורק להקות מצליחות!

למעלה