לסיכום שלי

crovee

New member
נו, עזבי...

הוא מהקשוחים תחת האלה ששומעים לינקין, פאפא רוץ, לימפ וקורן... *משתעלת, ציניות, משתעלת שוב*

crovee

New member
הפירגון, הפירגון...

מי אתה שתגיד לו כמה ולמה להתפרע? בא לו. אז מה לעזאזל איכפת לך? אם יש משהו שאני שונאת בכל המטאליסטים האלה שמחשיבים את עצמם לקשוחים, זה שהם חייבים תמיד להגיד משהו בנוגע לכל האלה שנראה להם שהם לא כמוהם. לסיכום, אם אתה היית מטאליסט כל כך קשוח ומבין כל כך גדול במוזיקה, היית צריך להקים להקה ולהעלות אותה היום בערב על הבמה הזאת. כל עוד שלא עשית ולא תעשה- אין לך זכות להגיב על מה שמתרחש. סופסוף מתפתחת סצינת המטאל גם בבאר שבע ואתה חייב להביע דיעה כזאת פאסימית. "אתם מעוררים רחמים שאתם לא יודעים להקות מפורסמות אחרות" א. תלמד תחביר ושחבור, לא יזיק לך. ב. להקות מפורסמות אחרות? כל מטאליסט קשוח כמוך אמור לדעת שלהקות מפורסמות זה לא "מאגניב"... תתבגר כבר.

Mike A

New member
הערה קטנה

זה למה עוברים לשמוע טראנ
ס. קהילה חברותית ביותר עם כבוד הדדי כמו שצריך.

DEATHRUCTION

New member
נפלה טעות בידך!

אה רוב הערסים וכל מיני כאה שומעים טראנסים! נכון שיש כמה כאלה ששומעים טראנסים והם ממש נחמדים! אבל הרוב הם ערסים ללא כבוד הדדי וללא ערכים מוסריים!

Mike A

New member
נפלה טעות בידך!

אני מדבר על טראנס פסיכודלי.. לא על האוס ולא על קלאב טראנס. שהערסים ישארו שם
ומאיפה לעזאזל הגיעה פרה בתוך המילה טראנס בהודעה הקודמת שלי!@?$#!%

DEATHRUCTION

New member
האמת שלא אומר לי כלום אבל לא משנה!

אתה אחד האנשים היחידים שאני מכיר שהוא גם שומע טראנס וגם בן אדם טוב

DEATHRUCTION

New member
הבנו ממזמן שאתה קשוח ולא שומע להק

ות מטאל מפורסמות ורק כאלה מיערות נרווגיה החשוכים! אז אתה גבר ואפילו שלנו אין מילה ,,,, לפחות לך יש!

crovee

New member
וואלה הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo13.gif

עצרתי את עצמי. אמרתי לעצמי- "לא, מיכל, אל תאמרי זאת- פן ישלף עלייך גרזן נורווגי בשלהי קרחת היער הנורדית"... יה, רייט...

עכשיו יותר טוב

עכשיו אתם מתחילים לקלוט מי אני למרות שאני לא ממש שומע מטאל נורבגי, רק מטאל שוודי ופיני(פינלנד)... אם זה עוזר לכם במשהו. זה מטאל סקנדינבי ענק. אבל התחום שלי רחב

DEATHRUCTION

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

תרשה לי להשתכוות לך מי לורד! אתה קשוח בצורה בילתי מתוארת אתה מודל לחיקוי לכל מטאליסטי העולם! ישר כח!!!!!!! מטאל פיני( פנלנד) לא כמו המטאל האמריקאי המטופש! אחי אני חייב לצין שאתה קשוח!

Black Cat

New member
ואי, אתה ממש מעצבן../images/Emo70.gif

תפסיק לתפוס מעצמך כל כך ! מפריע לך ? אז לך מפה ! התרשה לי לשאול מה אתה שומע ?

DEATHRUCTION

New member
כן אנדרה תראי לו! נראה אותך מתמודד

עם הדיסיד והדארק פיונראל של אנדרה! הפעם באמת הסתבכת בחורצ´ק

punktx

New member
הופה ! אילו פירגונים הולכים פה.

אנדרה בהחלט קשוחה. היא תהרוג אותך.

למעלה