לסיכום שלי

לסיכום שלי

הדבר הכי הורג אצלכם שאתם תופסים מהכל יותר מידי, וזה ממש לא יעזור לכם. ואתה גלעד תפסיק להתפרע כמו איזה קוק אחרון על העולם כולו... שמע את עצתי אני יודע יותר טוב. והשיר שעשיתם ממש לא היה במקום כולם מסכימים איתי, והדבר האחרון שעולה לי עכשיו בראש זה שאתם צריכים להחליף גיטריסט. ועוד דבר שזה משתיך לכום פה וכל הפריקים וה"מטאליסטים" בביצפר שלנו, תפסיקו לשמוע רק מטאליקה ומגה דאת´ אתם מעוררים רחמים שאתם לא יודעים להקות מפורסמות אחרות .... ותחשבו על זה ....אחרי זה תודו לי .... ואאי ולמה אני מתעקש לכתוב את כל זה כי אתם ה"מטאליסטים" מבישים אותי ואת החברים שלי ששומעים מטאל ...

DEATHRUCTION

New member
קוק אחרון על העולם כולו... ? מה המט

רה? אנחנו לא שומעים רק מטאליקה ומגה דת! ולא אכפת לנו איזה מסגרת איכן כמה ולמה! כל עוד יש פוגו אנחנו שמחים! ועכשיו אתה יכול להגיד מה שבא לך

crovee

New member
"אני והחברים שלי ששומעים מטאל"

רגע, זה היית אתה עם החולצה של סליפנוט...?

DEATHRUCTION

New member
לא היה אף אחד בחולצה של סליפ נוט

ואם אתם מתכוונים לאלה שהיו בצד עם המעילי עור אז זה היה בכלל קרידל ועוד משהו הם לא היו "מטאליסטים" הם היו מטאליסטים!

crovee

New member
כנראה שלא הסתכלת מספיק טוב...

היו שם ארבעה כלים עם דימו, ירדן ועוד מישו עם קריידל, והיה שם ילד אחד ממש קטן ומתוק עם חולצה של קורן
נסלח לו. הוא פשוט מתוק! כל השאר לבשו קורן וסליפנוט. דניאל לעומת זאת דפק אותה בהופעה מדהימה... אם ראיתם בחור גבוה עם תלתלים שטניים כאלה, שחור בעיינים לבוש שחור, ניטים בגודל משתנה על הצוואר... זה היה דניאל- הוא פשוט נראה טוב...

crovee

New member
ירדן ואלכס בונין לא באותה להקה...

ירדן באנומליה ואלכס אין לי מושג איפה. טלי- אין לי מושג מי זאת.

crovee

New member
אמממ.... אני חושבת

(שזאת כבר התקדמות) שלא הלך לי טוב. אבל זה לא חדש לי, בזמן האחרון אני לא מצליחה ללמוד בכלל

crovee

New member
הפירגון, הפירגון...

מי אתה שתגיד לו כמה ולמה להתפרע? בא לו. אז מה לעזאזל איכפת לך? אם יש משהו שאני שונאת בכל המטאליסטים האלה שמחשיבים את עצמם לקשוחים, זה שהם חייבים תמיד להגיד משהו בנוגע לכל האלה שנראה להם שהם לא כמוהם. לסיכום, אם אתה היית מטאליסט כל כך קשוח ומבין כל כך גדול במוזיקה, היית צריך להקים להקה ולהעלות אותה היום בערב על הבמה הזאת. כל עוד שלא עשית ולא תעשה- אין לך זכות להגיב על מה שמתרחש. סופסוף מתפתחת סצינת המטאל גם בבאר שבע ואתה חייב להביע דיעה כזאת פאסימית. "אתם מעוררים רחמים שאתם לא יודעים להקות מפורסמות אחרות" א. תלמד תחביר ושחבור, לא יזיק לך. ב. להקות מפורסמות אחרות? כל מטאליסט קשוח כמוך אמור לדעת שלהקות מפורסמות זה לא "מאגניב"... תתבגר כבר.

DEATHRUCTION

New member
יפה מיכל!

מה כאילו בעינייך להקות מטאל מפורסמות לא נחשבות טובות? כאילו מי הפאקינג וונאבי מבין שנינו? טוב תחשוב מה שבא לך רק אל תעביר ביקורת! כאילו יש סיבה שלהקת מטאל היא מפורסמת לא? ואפילו אם היא ממוסחרת אז זה מה שאני אוהב מה לעשות? אבל רק אני יגיד לך משהו שהבלאק מטאל הוא גם מאוד ממוסחר וגם שמה יש מתלהבים בצורה קשוחה! אבל אתה שומע פנטרה בכלל לא? מה הם לא להקה מפורסמת? טוב בקיצור תחשוב מה שבא לך כי נמאס לי להתווכח@ אבל באמת איפה כל אלה שמעבירים ביקורת היו שאני הייתי על הבמה?

עלק עלק ....

מי אמר שאני לא קשוח ... ומי אמר שאין לי להקה ? אני את הבגרות שלי כבר סיימתי מותק . אתם לא ! אז זהו שאתם מכירים רק כמה להקות מסכנות וזהו ... ואתם אפילו לא מבינים במטאל. מה זה מטאל אמיתי ומה זה לא מטאל.

crovee

New member
יאללה, מפסיקים עם זה.

אני לא עד כדי כך ילדותית
אבל עכשיו לא קשור- אולי תסביר לי ולחברי הפורום מה זה מטאל אמיתי? מה זה מטאל טוב, קשוח?

PunkInDrublic

New member
כן. אתה קשוח. יופי לך.

וואו , יש לך להקה? יופי. וואו, סיימת את הבגרות ואנחנו לא? שיואו, יצאת גבר! אני, באופן אישי, לא מכירה רק כמה להקות מסכנות. אז אנא ממך, לא להכליל. ואם אתה, טרו-מטאליסט שכמותך, כל כך ´חכם´ ומתנשא, אנא הסבר לנו מה זה מטאל אמיתי באמת? הא? כי אני לא יודעת! (ציניות אם לא הבנת. ואני בטוחה שלא הבנת). אוי, אני שונאת אידיוטים כאלה. נו באמת....

למעלה