לסיכום מעיין הבירה...

caro

New member
לסיכום מעיין הבירה...

טוב. אז היום היה לי יום מתיש במיוחד שבו הייתי צריכה לשמוע כל מני אנשי רווחה (בעיקר עובדים סוציאלים) מדברים ומדברים ומדברים.... מ8:00 ועד 15:00. אמנם מעניין, אבל כמה אפשר לשמוע??? אחרי הזמזום באוזן והראש המתפוצץ הלכתי לאכול (יחד עם zaradoz מפורום זה) במעיין הבירה. מקום נחמד, ביתי, מנות חביבות. מן מקום כזה לאכול בו צהריים חפוז... ישבנו שם, אכלנו להנאתנו ולפתע מי בא? בועז שרעבי בכבודו והערסיותו.... אז זהו, בסך הכל המקום מומלץ! (ותזהרו מהצ´יפס עם השמן השרוף).

zaradoz

New member
גם הפסטרמה הייתה קצת יבשה

אבל מצד שני הבירה מעולה והסלט חצילים חבל"ז

tygger

New member
הפסטרמה יבשה כמו הסיקור הזה?

נו באמת, ככה אתם יודעים להכין סיקור על מקום בילוי? צריך לתת לכם דוגמאות? אז בבקשה, הינה דוגמא למופת. מחר על השולחן שלי.

zaradoz

New member
סיקור: מעיין הבירה

בקשת ולכן תקבל
מיקום - רחוב נתנזון 4 בעיר התחתית (מרחק הליכה מכיכר פריז), החניה בעיתיית בשעות היום.
כשרות - ממש לא
שעות פתיחה - כל יום עד 17:00, בשלישי עד חצות, שישבת - אין לי מושג... אני לא מסתובב בעיר התחתית בשישבת.
מזון - רומני ומזרח ארופאי בעיקרון, הרבה בשרים, סלטים מזרח ארופאים ואוכל בייתי. 8 סוגי בירה מהחבית (דראפט לאגר ואייל). המסעדה הינה בעיקר מסעדת פועלים לכן המזון בסיסי בעיקרו ולא מתחכם - לדעתי זה היופי של המקום. אנחנו אכלנו פסטרמה לבנה חמה שכנראה ראתה ימים יפים יותר... להגנתה ניתן לומר כי אחרים שני ביסים מתרגלים
4/5
שירות - בשעות הצהרים מעט עמוס ולכן השירות איטי, בשעות אחה"צ השירות מהיר. 4/5
מחיר - בין 60 ל 70 ש"ח לסועד (כוס בירה
סלטים צ´יפס ומנה בשרית) 5/5
אבטחה - יש שומר בכניסה (לרוב עם כוס בירה ביד
) 4/5
אווירה - חמימה ובייתית, מקום מצויין לאכול צהריים. 5/5
נקיון - המקום נראה קצת ישן וזקוק אולי לעיצוב מחדש אך נקי למדי. 3/5
לסיכום: מעיין הבירה הוא מקום מושלם להפסקת צהרים למי שעובד באיזור, אפשר אפילו להגיע במיוחד רק בשביל לשתות בירה טובה עם קצת צ´יפס. לא בדיוק מתאים ליציאה ביום שישי בערב. 4/5

caro

New member
אם כבר ציינת את עניין היובש...

זה לא נועד להיות סיקור... לא ידעתי שזה מה שמצופה ממני. רגע, אני מרגישה נבוכה? לא, לא נראה לי... בכל מקרה, בלי להעליב, אם ה"סיקור" יבש הרי שהוא לא יותר יבש מהפורום עצמו... כך שהפסטרמה, הסיקור והפורום מצאו את מקומם.

zaradoz

New member
גם אני לא ממש התכוונתי לסקר

פשוט רציתי לשתות איזה בירה ולנשנש משהו אחרי העבודה עם מישהי יפיפיה

למעלה