לסיכום היה כיף

yosefgod

New member
לסיכום היה כיף

איל תודה לתפוז אנשים בשמי על המפצל הנחמד :) גולדי תירגע - אתה מפחיד אותי בכל המישמושים האלה בגב :p דורפית יש לנו 7 :) לינויה אני שוב מתנצל מעל במה זו על ששכחתי איך את נראית (את נראית טו-אוב) יאצק בבריתה שלך! פולי שמחתי לראות אותך מייקי בהצלחה עם ההקסגון קיצר כווווווולם שמחתי לראות אתכם :)

GoldenEyes

Well-known member
יוסוף

זה רק מישושים בגב כי לא הבנתי מה זה הדיקט הזה במעיל, חוצמזה איך אומרים אצלי בחדר? "מי רוצה לעשות לי נעימים בגב?" זה לא שמיששתי אותך במקומות מוצנעים... חוצמזה אני יודע שאתה אוהב את זה חחחחחחחח באמת היה כיף לראות את מי שבא ומי שלא בא פשוט הפסיד חג שמח לכולם

חחח רונוש מצחיקול! ואיל....

היה נחמד ואני שמחה שהיינו על קרקע ולא ריצפת פלקל אחרת היינו וורסאי 2. ואני בוכה שאני גורילה.. כמה שאני שמנה...חשתי דוגמנית :). האמת תולה תעיד על השמנה שהייתה שם... (שמנה אני שואלת? גורילהההההההה קטנה לידה. ועוד היא עושה נעים לגוץ הקטן שישב לידה בראש)

GoldenEyes

Well-known member
נירוששששששששש-עלאק שמנה

את יודעת כשהייתי בהודו והייתי באשראם היתה שם אחת דבעעעעעעעעעעעע אבל היא היתה הכי הכי מבוקשת שם וזה למה? ע"פ התורה ההודית אישה שמנה היא אישה מלאה באהבה ובכל טוב וזה באמת נכון אצלך את האמא של כולם , אוהבת ומעניקה אהבה וחום לכל אחד , ותמיד עוזרת ומסייעת ומכאן כל הטוב שיש בך את אישה מקסימה וזה מה שהכי חשוב חג שמח

syrus

New member
תודה לכולם

שמחתי לראות שהפעם הגיעו הרבה, ואני אישית מאוד נהנתי (גם מהאווירה, וכמובן גם לראות את כולכם) אני בטוח שתעשו שימוש נכון במתנה ואם צריך תחברו לה את המתנה הקודמת שיהיה חג שמח לכולם, באמת שנהנתי אתמול
איל

bar35111

New member
../images/Emo20.gif היה נחמד וכיף לראות את כולם..... איל אל

תדאג עכשיו עם המפצל זה כמו כבל מאריך אנשים לא התבכיינו שה"המתנה" הקודמת קצרה .. היא תגיע לכל מקום
יוסף מה היה התפתחות אחרי שהלכנו בחוץ ???
אם כל יאללה שפוך פרטים.... גבירה אל תשאלי איזה השתעלויות המשיכה לבנה בדרך...
אבל הגיעה הביתה והכל הסתדר ... שיהיה לכולם חג שמח !!!!

חתולהה

New member
היה כייף

שמחתי לראות את כולם איל תודה על המתנה ויאללה המפגש הבא בגני יהושע על האש? [ממש בשבילי חח] :p יוסף יא אוהב משמושים.... חכה חכה העדויות בדרך :p

GoldenEyes

Well-known member
אה?

עדויות ? רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איפה התמונה שאני מנשק את הבלונדה?

GoldenEyes

Well-known member
מייקוס

על כל נגיעה שלו בדורפיט אני אזנק להוריד לו כאפה אתה בא לעזור?

Chefonline

New member
מפצל?! איזה מפצל ?

לצערי לא יכולתי להגיע... אני באימונים ליום העצמאות ... :) למי שלא הבין.. אני צועד בהר הרצל בטקס המרכזי לפתיחת אירועי יופ העצמאות... בכל מקרה חג פסח שמח ל-כ-ו-ל-ם !

Lee Noize

New member
היה נחמד

איל תשלח לי מפצל בדואר :) גולדה, לפחות לא רדפת אחרי.. :D תולה, בסוף נכנעת לחומוס :) יוסף, איך אתה שוכח אותי ככה?!?!

Silly Wisdom

New member
רק עכשיו חזרתי לצפון....

ולמחשב!!!! תודה ענקית לאיל ולכולם- היה כיף! חג שמח שבוע טוב ומועדים לשמחה :) תהיו בריאים :)

למעלה